Trustpilot
På salg
(5) Anmeldelser

Hagepaviljong - rund - 3,5 m - 180 g/m² - vinrød

kr 3 499,00 kr 3 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10250050

|

Modell: UNI_PERGOLA_3.5RR

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 9. mai
Viktige funksjoner
  • elegant, rund hagepaviljong - som takket være gode materialer holder på sitt fine og spesielle utseende, og gir deg en privatsfære
  • ny ynglingssted i hjemmet - god avslapning i fri natur, grilling med venner eller fødselsdagsfeiringer - den moderne, runde formen passer i enhver hage, men den er også egnet for stranden
  • flere restauranter benytter slike - et smart tilbehør for gastronomien, siden den runde paviljongen gir godt med skygge på dagtid og skaper en koselig atmosfære
  • sol- og regnbeskyttelse - stor, vannfast polyester i en vinrød farge, som beskytter mot regn, sol, insekter og vind
  • enkel å montere - inkluderer en bruksanvisning for hvordan du kan bygge den selv
  • stabilt skjelett av stål - har lang holbarhet, robust mot korrosjon og er miljøvennlig
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 5 anmeldelser

Sorter etter :

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Switzerland

Flagg

Rask levering, god kvalitet, alt OK.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Finland

Paviljong

Perus tidligere anmeldelser av den grønne paviljongen, Det var min egen feil at taket lekket. Det holder vannet på å regne. Ellers er det tid for Hepponen Paviljonki.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Flott - men montering...

Jeg skriver ned mitt første inntrykk av pergolaen her. Etter å ha sett på noen pergolaer og lest anmeldelsene, bestemte jeg meg bevisst for denne modellen, som er litt dyrere enn sammenligningsmodellene. Leveringen gikk veldig raskt og etter utpakking var alle delene som var spesifisert i beskrivelsen der Montering: Jeg ville trukket en halv stjerne her, rett og slett fordi monteringsanvisningen er noe for puslespillkonger. Selv om alle deler og rekkefølgen er beskrevet, er tegningene rett og slett forferdelige og det er ingen ytterligere beskrivelse bortsett fra selve tegningene. I tillegg brukes en hel rekke forskjellige skruelengder, hvorav noen kun avviker med noen få millimeter i lengden. Alle skruer og andre små monteringsdeler oppbevares i en pose - løst! Først og fremst betyr det å sortere små deler nøye. Ellers hender det en som meg at skruer skrus inn med feil lengde og til slutt må fjernes igjen, rett og slett fordi man ikke så nøye etter. Irriterende! Heldigvis skjer det bare en gang. Hvis alt er satt opp riktig, har du fred og ro.Materiale: Bra! Alle deler virker robuste. Det som fanget min oppmerksomhet er belegget. Selv når du skruer inn skruene, med noe av overflaten som "skrapes" fra tid til annen, forblir den intakt uten å avsløre metallet under. Det er derfor liten risiko for rust. Belegget virker ganske tykt for meg. Jeg har sett noe annet Omslag: Bra! Robust materiale med eget belegg. Førsteinntrykket er egentlig ok. Det gjenstår å se om materialet forblir slik utover sommeren. Jeg gir tilbakemelding Helhetsinntrykk etter montering: Meget bra. Min kone og jeg likte det veldig godt, selv om oppsettet var litt irriterende på grunn av den dårlige beskrivelsen. Samlet sett gjør det et verdifullt og solid inntrykk. Delen har forbedret hagen vår betydelig. Som jeg sa til kona mi, har «morofaktoren» i hagen vår økt betraktelig. Det gjenstår å se om vi fortsatt er like entusiastiske om et år. Men så langt - flott. Angrer ikke på kjøp.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Våroppvåkning

Topp med tanke på levering. Pakken kom 2 dager etter bestilling. Alle deler ble sjekket, alt var tilstede og alle smådelene ble levert pakket og tildelt. Kan ikke bli bedre. Vi har ikke satt opp enda fordi været ikke tillater det ennå. Vi vil gjerne komme tilbake til det igjen snart. Men først av alt... takk for rask service.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon United Kingdom

Hodet stekt på bygningen

Første ting først. Det var et mareritt å bygge dette. Det hele virket ganske rett frem, men du må sette en av brikkene opp ned og ha en bit usymmetrisk med resten. Når du setter den runde toppen av taket sammen, ser den veldig rett frem. Det er to typer deler å sette sammen, en er merket 3 en er merket 4. Den ene kanten av hver er buet for å passe mot benstangen, den andre kanten er rett der du passer 3 og 4 sammen, det er en liten sirkelfunksjon og en brakett til takstengene i midten av 3 og 4. Bortsett fra....når du kommer til siste stykke går det ikke, det er ute av symmetri. Jeg brukte over en time på å finne ut hvor jeg hadde gått galt, men ga opp til slutt og plasserte bare den siste delen opp ned., Heldigvis påvirket det ikke resten av bygget på noen måte. Taket går fortsatt på og gardinene kan fortsatt henge og gli fint. Det tok bare latterlig lang tid å bygge det som er en grunnleggende nok struktur på grunn av denne forvirringen. Jeg har tatt med bilder som vil gi mening for alle andre som prøver å bygge en. Den kom i to esker, en boks hadde alle tegn på at den ble pakket om, det så ut som om den hadde vært en andre eller en retur. Den andre boksen var fin alt innholdet så nytt og urørt ut. En av brikkene var bøyd, se mine vedlagte bilder. Jeg tipper at noen hadde det før meg og fikk hodet stekt med opp-ned stykket problemet og sendte meg tilbake etter å ha vært uforsiktig og bøyd ett stykke. Det er et fint lysthus, det er en solmarkise taket er ikke vanntett, det regnet på det er første utflukt og kraftig regn vil komme gjennom som en tåke med sporadiske drypp. Jeg skal kjøpe vanntetting og behandle taket for å gjøre det tørrere under. Lysthuset er laget av solid metall, men det er ikke veldig stabilt frittstående, så du må benytte deg av para-ledningslinjene og jordpinnene. Vår er på terrasse, så bena er skrudd ned og jeg har kjørt para-snoren fra toppen til omliggende gjerde og den er stabil. Lysthuset er til sporadisk bruk, men det er ikke noe du kan ta fra hverandre og deretter sette opp igjen i en hast. Jeg skal se om jeg kan kjøpe nytt takmateriale for fremtiden og lysthuset må opp i starten av sommeren og så ned på slutten, takmaterialet kan enkelt fjernes og lagres når det ikke skal være i bruk en stund for å redde den fra vær- og fuglesøl. Det er et fint lysthus og for prisen er jeg fornøyd med det, det passer perfekt til terrasseområdet mitt og rundt badestampen vår, men det krever litt tid for det første bygget og må tas godt vare på for at det skal vare mer enn et par år.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter