B-varer

Gjenstand: EX20250409

|

Modell: UNI_COOLER_08

B-varer Lufkjøler - 60 liters tank - 3-i-1

kr 10 899,00 kr 13 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - 3-i-1-enhet som kjøler, renser og fukter luften
  • Effektiv - langvarig avkjøling takket være 60 liters tank
  • Kostnadseffektiv - bare 230 watt strømforbruk for kjølefunksjon
  • Praktisk - fjernkontroll med 5 meters rekkevidde og timer
  • Justerbar - 3 trinn hastigheter, 3 avkjølingsmodus, valgbar svingbevegelse

PRODUKTBESKRIVELSE

Hold luften i riktig temperatur! Med denne 3-i-1 luftkjøleren fra Uniprodo

Den transporterbare UNI_COOLER_08 er et nyttig apparat året rundt: Om sommeren kjøler den ned rommet ditt og om vinteren beskytter fuktighetsfunksjonen deg mot skadelig tørr luft som er skånsomt mot slimhinnene dine. Denne enheten er også en effektiv luftrenser som filtrerer støv og pollen ut av luften i alle årstider.

Avkjøl, rens og fukt med dette universelle apparatet

Vår kompakte dampmaskin er perfekt for alle som ønsker å kjøle seg ned om sommeren, enten på restauranter, kontorer eller hjemme. Du kan enkelt sette opp enheten hvor som helst for å nyte den forfriskende brisen. Dette takket være de fire hjulene og håndtakene på siden. Enheten har ikke noen eksosslange og krever kun kaldt vann.

Den 3-i-1 luftkjøleren sirkulerer luft opp til 6,000 m³ luft i timen. Og fordi kjølefunksjonen bare krever 230 W for å fungere, er denne enheten svært kostnadseffektiv og miljøvennlig. Denne luftkjøleren krever ikke noen form for kjølemiddel og fungerer ved hjelp av fordampning. For en forsterket kjøleeffekt så kan du legge to kjøleelementer på vanntanken. Luftkjøleren er mest effektiv hvis den anvendes i et rom med en luftfuktighet på under 40%.

Bruk de intuitive knappene på LED-skjermen for å velge de ønskede funksjonene. Den praktiske fjernkontrollen gjør det lettvint å kontrollere alle programmene på en rekkevidde på 5 meter. Den er også utstyrt med en timer som har en automatisert avstengning. Takket tre ulike trinn når det kommer til luftstrøm der viften blåser opp til 9.5 m/sek, hvorved luftsirkulasjonen økes ved valgbar svingning i en radius på 120°. De tre ulike trinnene er "normal", "natur", "normal" og "sleep". Alt fra kontinuerlig vifte til uregelmessige vindkast.

Tanken på 60 liter sørger for langvarig avkjøling på 3 til 7°C på 3 til 4 liter i timen. På framsiden kan du lese av vannstanden i tanken, så du kan følge med om det må fylles på. Påfyllingen skjer lekende lett ved hjelp av luken på siden.

Tanken på 60 liter sørger for langvarig avkjøling på 3 til 7°C på 3 til 4 liter i timen. På framsiden kan du lese av vannstanden i tanken, så du kan følge med om det må fylles på. Påfyllingen skjer lekende lett ved hjelp av luken på siden.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL