B-varer Hengeparasoll - oransje - rektangulær - 250 x 250 cm - kan skråstilles

Artikkelnummer EX20250074 / Modell: UNI_UMBRELLA_SQ250OR

B-varer Hengeparasoll - oransje - rektangulær - 250 x 250 cm - kan skråstilles

 • Artikkelnummer EX20250074
 • Modell: UNI_UMBRELLA_SQ250OR
 • I produktserien siden: 2019
 
 
 
Statt: 1779,00 NOK Du sparer 355,80 NOK 1423,20 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 65,16 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Hengeparasoll - oransje - rektangulær - 250 x 250 cm - kan skråstilles

Hengeparasollene fra Uniprodos hage- og håndverksavdeling gir gjestene dine beskyttelse mot varme og UV-stråler når de slapper av på terrassen, markedet eller ved uteserveringen. Selv når det kommer en regnskur er gjestene dine beskyttet under en stabil og plassbeparende hengeparasoll.

Plasseres plassbesparende - god beskyttelse mot sol og regn

 

Den rektangulære hengeparasollen i fargen oransje har en spennvidde på 250 x 250 centimeter. Den gir generøst med skygge, og beskytter mot solbrenthet, varme og regn. Takket være dens tidløse design, kvalitetsmateriale og omhyggelige bearbeiding, er denne romslige hageparasollen også fin å se på.

 

I tillegg til å gi ly for regn og kulde, gir den vannfaste hengeparasollen i hovedsak beskyttelse mot solstråler, som kan være en belastning på høysommeren. Med en UPF-beskyttelsesfaktor på 50+ skjermer parasollen mot 98 prosent av UV-strålene. Slik kan gjestene dine problemfritt nyte mat og drikke utendørs, uten at de må bekymre seg over å beskytte huden sin.

 

Det er raskt og enkelt å tilpasse parasollen etter været. Du kan også skråstille parasollen , slik at den tilpasses etter hvor solen står. Du kan både åpne og lukke parasollen ved å vri på håndsveiven.

 

Denne hengeparasollengir en spesielt plassbesparende og intelligent måte å beskytte seg mot solen på. Stativet kan plasseres direkte på veggen eller ved siden av et bord. Parasollen henger som en fiskestang over det ønskede området, slik kan også bordet beskyttes mot varmen - uten at den står i veien for utsikten til kundene, eller at man får mindre plass rundt bordet. Siden parasollen er designet til å henge, er det lettere å nå frem til sveiven og meknismen for å skråstille den.

 

Takket være den faste polyesterskjermen med en tykkelse på 180 g/m2 kan parasollen gi skygge til gjestene dine i mange år fremover. Materialet har en høy strekk- og rivefasthet, lang levetid, UV-motstand, er vanntett og lettstelt. Konstruksjonen og materialet til parasollstangen har lang levetid og er stabil - også når det er mye vind. Stengene til parasollen har en diameter på 48 millimeter . Siden de er laget av stål, er de slitesterke og tåler mye vind.

 

Parasollen kan plasseres hvor som helst, så lenge den står på fast grunn. For å feste parasollen har den ferdiglagde skruehull, slik at den kan skrus fast. For å sikre enda mer stabilitet og fleksibilitet, kan man også kjøpe en passende parasollfot som tilbehør i nettbutikken vår.

Egenskaper

 • Skjermstoffet er laget av polyester 180 g/m2 og sørger for skygge i flere år fremover
 • Spennvidden har målene 250 x 250
 • Sikker beskyttelse mot UV-stråler med UPF 50+
 • Vannfast og beskytter mot regn
 • Smart og plassbesparende konstruksjon som er enkelt å sette sammen
 • Kan skråstilles, dette muliggjør en tilpasning etter hvor solen er

Nøkkelord

Modell
UNI_UMBRELLA_SQ250OR
Artikkelnummer
10250069
Tilstand
B-varer
Materiale
Stål, polyester
Farge
Oransje
Form på skjermen
Rektangulær
Mål på skjermen
250 x 250 cm
Diameter på stangen
4,8 cm
Diameter på sveivestangen
4,2 cm
Antall skjermstenger
8
Må på skjermstangen
1,2 x 1,8 cm
Tykkelse på skjermstoffet
180 g/m²
Vannfast
Ja
UV-bekyttelse
Ja
UPF
50+
Mål (LxBxH)
315 x 248 x 262 cm
Vekt
12,2 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
200 x 32,5 x 17 cm
Forsendelsesvekt
14,3 kg

Er det enkelt å bygge sammen hengeparasollen? Følger alt som jeg trenger for å sette den sammen med i leveransen?

Det er ikke komplisert å bygge sammen parasollen. Alt som trengs til monteringen, følger med i pakken. Du kan også kjøpe en parasollfot til den om du ønsker det.

Har hengeparasollen god holdbarhet?

Det solide polyesterstoffet har en tetthet på 180 g/m2 og er av svært god kvalitet. På samme måte er stålkontruksjonen også veldig stabil, så du kan forventnte et veldig holdbart produkt.

Kan jeg plassere parasollen der jeg ønsker?

Parasollbunnen er laget av stål og kan trygt monteres på alle harde overflater med skruer. Parasollen vil stå enda sikrere med en passende parasollfot fra Uniprodo. Denne kan du også finne i nettbutikken vår.

 • Ampelschirm UNI_UMBRELLA_SQ250OR
 • Bedienungsanleitung

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.