Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
1205,00 NOK Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX10050117 | Modell: AIRCLEAN 7G-WL

Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
1205,00 NOK
eller

55,18 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

 • 30 dagers returrett

  ?
 • 3 års garanti

Klar til å sendes Ved bestilling + betaling innen de neste 11 timene 41 minuttene , sendes varene i dag.

Produkt-highlights

 • Ozonproduksjon: 7 000 mg/t
 • Effekt: 94 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål

Dårlig atmosfære? Luftrenseren fra Ulsonix sikrer ren luft

 

Luftrenseren produserer ozon med en hastighet på 7000 mg i timen, noe som gjør det mulig å bli kvitt dårlig lukt raskt og effektivt. Viften fordeler ozonet jevnt rundt i rommet. Denne prosessen fjerner selv skadelige muggsporer fra luften, lindrer allergier og beskytter helsen din.

Se merVis færre
 

Ozonapparatet er utstyrt med tre forskjellige moduser. I ventemodus kjører enheten kontinuerlig. Vifte og ozonplater kjører og indikatorlampen lyser. Hvis timeren er innstilt, vil enheten være aktivert i ønsket tid. Du kan velge å stille luftrensingsprosessen til opptil 120 minutter.. Enheten slås av ved slutten av den angitte tiden. I av-modus er alle funksjoner slått av.

Se merVis færre
 

Luftfilteret på baksiden av apparatet rengjør effektivt luften det suger inn og forhindrer at smuss kommer inn i luftrenseren. Filteret kan byttes ut etter behov uten bruk av verktøy og kan vaskes for videre bruk.

Se merVis færre
 

Med 94-watts effekt er denne enheten spesielt energi- og kostnadseffektiv. Den kan rense imponerende 50 m3 på bare 10 minutter. Av helsemessige hensyn bør ingen være i rommet mens luftrensingen pågår. Derfor kommer enheten med et passende varselskilt for dørhåndtaket. Strømkabelen kan byttes ut for større fleksibilitet.

Se merVis færre
 

Det kompakte og lette apparatet er laget av pulverlakkert stål, noe som gjør den ekstremt robust og egnet til bruk i selv tungt forurensede rom uten å forårsake skade. Naturligvis er det ugjennomtrengelig for ozon og spesielt godt egnet for denne typen luftrensing. Ozongeneratoren er utstyrt med et håndtak for praktisk transport, og gummiføttene sikrer stabilitet på alle overflater.

Se merVis færre

 • Kraftig produksjon av ozon med 7 000 mg/t for å redusere de mest motstandsdyktige luktene
 • Eksakt timer for 120-minutters drift eller kontinuerlig drift
 • Vaskbart filter, som er enkelt å fjerne
 • kostnadseffektiv takket være lavt energiforbruk
 • Kompakt, robust og enkel å transportere

Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W

AIRCLEAN 5G-WL fra Ulsonix er en industriell ozongenerator som effektivt vil nøytralisere sterk lukt på lukkede områder. Du kan også fjerne mugglukt fra oversvømmelse eller brann med ozongeneratoren AIRCLEAN 5G-WL. Ozongeneratorer brukes på byggeplasser og for innendørs luftrensing, spesielt på bilverksteder, i hotellbransjen, søppel- og vaskerom, i tillegg til å fjerne røyklukt eller lukt av dyr i bil eller båt.

Modell
AIRCLEAN 7G -WL
Artikkelnummer
10050117
Tilstand
Ny
Materiale, kasse
Pulverlakkert stål
Materiale, filter
Rustfritt stål
Spenning/frekvens
230 V /50 Hz
Styrke
94 W
Ozon-styrke
7 000 mg/hr
Vifte
170 m³/t
Timer
Opptil 120 minutter
Estimert rensetid per romstørrelse
50 m³ på 10 min
100 m³ på 20 min
150 m³ på 30 min
200 m³ på 40 min
300 m³ på 60 min
Dimensjoner, filter
125 x 125 mm
Støynivå
75 dB
Lengde, strømkabel
1,5 m
Dimensjoner (LxBxH)
23,5 x 18 x 21,3 cm
Vekt
2,8 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
29 x 25 x 27 cm
Fraktvekt
3,5 kg
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 7G-WL
 • Strømkabel
 • Varselskilt
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

Ulsonix tilbyr industrieutstyr av høy kvalitet og spesialiserer seg på rengjøringsutstyr. Våre moderne ultralydrensere tilbyr effektiv og skånsom fjerning av smuss, for eksempel forurensninger, og har samtidig en rekke andre bruksområder. Disse videoene viser våre mest populære produkter i aksjon!. La deg overbevises av de dyptgripende og pålitelige resultatene som utstyret vårt leverer, og hvor lekende lett du bruker våre ultralydrensere!

Hvordan bruker jeg denne enheten?

Ozongeneratoren kan benyttes i rom, biler eller varebiler for å desinfisere og fjerne ubehagelig lukt. Mennesker eller husdyr får under ingen omstendigheter være i rommet når den er i drift. Hvis du absolutt må inn i rommet av akutt årsak, må beskyttende klær og ansiktsmaske benyttes. Rommet må luftes ut i 15 til 30 minutter etter ozonbehandlingen og så holdes tomt i 2 timer før det kan benyttes normalt igjen.

Hvorfor er strømkabelen avtakbar?

Du kan bytte ut den inkluderte kabelen med en lengre for mer fleksibilitet når du skal plassere renseren. Du kan også benytte en skjøteledning, hvis du foretrekker det.

Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

Er det komplisert å bytte ut deler?

Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

5 Basert på 12 anmeldelse(r)

Sorter etter...

Gi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Gjennomgå av Sephine (16. mars 2021)
Gjennomgå av Sephine (16. mars 2021) Fantastisk lille apparat

Jeg havde ting til opbevaring, som blev angrebet af fugt og skimmel, så jeg søgte noget der kunne fjerne lugten. Købte airclean 7000 mg og satte den i gang i 10 minutter i kælderen, hvor jeg havde sat tingene. Allerede efter færste gang, var der en mærkbar forbedring. Kørte en gang mere i 10 minutter, og al lugt var forsvundet fra tingene, samt den kedelige kælderlugt var væk. vil absolut anbefale apparatet, det reddede mine ting, og jeg vil fremover kunne holde kælderlugten væk.

Gjennomgå av MGY (20. nov. 2020)
Gjennomgå av MGY (20. nov. 2020) Profi

A rendelt terméket 2 nap alatt megkaptam, igaz nem volt benne magyar használati utasítás, de jeleztem az ügyfélszolgálat felé, amire 30 percen belül válaszoltak és elküldték pdf formátumba. Profi csapat!!! Köszönöm szépen!

Gjennomgå av Anonym (31. juli 2020)
Gjennomgå av Anonym (31. juli 2020) Perfetto

Gjennomgå av carlo (9. juli 2020)
Gjennomgå av carlo (9. juli 2020) perfetto

Gjennomgå av Anonym (19. juni 2020)
Gjennomgå av Anonym (19. juni 2020) AIRCLEAN

Générateur d'ozone très efficace pour purifier l'air ambiant et désinfecter les surfaces de contacts ainsi que les textiles (oreillers, couettes, rideaux ...)

Gjennomgå av B. Tolarová (18. apr. 2020)
Gjennomgå av B. Tolarová (18. apr. 2020) Very helpfull.

We are using daily for hall and meeting rooms. Great.

Gjennomgå av Florence B. (1. apr. 2020)
Gjennomgå av Florence B. (1. apr. 2020) Parfait

Très bien. Assainit l'air parfaitement, sensation de pureté très agréable

Gjennomgå av Luděk Záruba (28. mars 2020)
Gjennomgå av Luděk Záruba (28. mars 2020) Super zařízení,stěhuji ho po celém domě.

Všechno OK,doporučuji.

Gjennomgå av Anonym (27. mars 2020)
Gjennomgå av Anonym (27. mars 2020) Super

Gjennomgå av Anonym (20. mars 2020)
Gjennomgå av Anonym (20. mars 2020) Generador de ozono - 7.000 mg/h - 94 W

Rapido envio,5 dias, funciona fenomenal. estoy encantado con el producto y con el envio.

Gjennomgå av Jana Papežová (17. mars 2020)
Gjennomgå av Jana Papežová (17. mars 2020) Super stroj a super sluzby!

Gjennomgå av Sergio Pini (17. jan. 2020)
Gjennomgå av Sergio Pini (17. jan. 2020) Ottimo

Ottimo acquisto spedizione super veloce e prodotto come descritto in generale sono soddisfatto

Expondo-ekspert

Fortsatt usikker?

Våre eksperter står klar til å hjelpe.
21 93 53 21
Ma - Fr 10:00-16:00
Dette produktet
 • Ozonproduksjon: 7 000 mg/t
 • Effekt: 94 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W

Ozongenerator – 7,000 mg/t – 94 W

(12)
1205,00 NOK

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

 • Ozonproduksjon: 7 000 mg/t
 • Effekt: 94 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål
 • Ozonproduksjon: 10 000 mg/t
 • Effekt: 102 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert stål
 • Filter: Rustfritt stål

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

Ozongenerator – 10 000 mg/t – 102 W

(8)
1249,00 NOK

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

 • Ozonproduksjon: 10 000 mg/t
 • Effekt: 102 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert stål
 • Filter: Rustfritt stål
 • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
 • Effekt: 65 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

(55)
1199,00 NOK

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-11 virkedager

 • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
 • Effekt: 65 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål