Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
1199,00 NOK Inkl. mva

Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX10050056 | Modell: AIRCLEAN 5G-WL

Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
1199,00 NOK
eller

54,90 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

 • 30 dagers returrett

  ?
 • 3 års garanti

Produkt-highlights

 • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
 • Effekt: 65 W
 • Timer opptil 120 minutter
 • Overflate: pulverlakkert aluminium
 • Filter: Rustfritt stål

 • Kraftig produksjon av ozon med 5 000 mg/t for å redusere de sterkeste luktene
 • Eksakt timer for 120-minutters drift eller kontinuerlig drift
 • Vaskbart filter, som er enkelt å fjerne
 • kostnadseffektiv, takket være lavt energiforbruk
 • Kompakt, robust og enkel å transportere

Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

Den industrielle ozongeneratoren AIRCLEAN 5G-WL fra Ulsonix vil effektivt nøytralisere sterk lukt på lukkede områder. Du kan også fjerne mugglukt fra oversvømmelse eller brann med ozongeneratoren AIRCLEAN 5G-WL. Ozongeneratorer brukes på byggeplasser og for innendørs luftrensing, spesielt på bilverksteder, i hotellbransjen, søppel- og vaskerom, i tillegg til å fjerne røyklukt eller lukt av dyr i bil eller båt.

Litt rar lukt? Den komersielle ozongeneratoren fra Ulsonix sikrer ren luft

Luftrenseren produserer ozon med en hastighet på 5000 mg per time, noe som gjør det mulig å fjerne dårlig lukt raskt og effektivt. Viften fordeler ozonet jevnt rundt i rommet. Denne prosessen fjerner selv skadelige muggsporer fra luften, lindrer allergier og beskytter helsen din.

Ozonapparatet er utstyrt med tre forskjellige moduser. I ventemodus kjører enheten kontinuerlig. Vifte og ozonplater kjører og indikatorlampen lyser. Hvis timeren er innstilt, vil enheten være aktivert i ønsket tidsrom. Du kan velge å stille luftrensingsprosessen til opptil 120 minutter. Enheten slås av ved slutten av den angitte tiden. I av-modus er alle funksjoner slått av.

Luftfilteret på baksiden av apparatet rengjør effektivt luften det suger inn og forhindrer at smuss kommer inn i luftrenseren. Filteret kan byttes ut etter behov uten bruk av verktøy og kan vaskes for videre bruk.

Med 65-watts strøm, er denne enheten spesielt energieffektiv samt kostnadseffektiv. Det kan rense imponerende 50 m

Det kompakte og lette apparatet er laget av pulverlakkert aluminium, noe som gjør den ekstremt robust og egnet til bruk i selv tungt forurensede rom uten å forårsake skade. Naturligvis er det ugjennomtrengelig for ozon og spesielt godt egnet for denne typen luftrensing. Ozongeneratoren er utstyrt med et håndtak for praktisk transport, og gummiføttene sikrer stabilitet på alle overflater.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder seg mennesker eller kjæledyr. Ingen skal oppholde seg i et rom som er behandlet med ozon før 2 timer etter behandlingen. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Denne enheten benytter UV-lys, som mennesker, kjæledyr og planter ikke skal eksponeres direkte for. UV-stråling kan forårsake brannskader i huden eller øynene. Beskytt deg selv og omgivelsene dine mot direkte UV-stråling. Les bruksanvisningen nøye før du tar i bruk ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjonene.

Last ned et advarselsskilt om desinfisering.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av den polske statens sanitærinspektorat (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket til konvensjonelle desinfeksjonsmetoder og fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig tilgjengelige. PDF

Modell
AIRCLEAN 5G-WL
Artikkelnummer
10050056
Tilstand
Ny
Overflatemateriale
Pulverlakkert aluminium
Flitermateriale
Rustfritt stål
Spenning / Frekvens
230 V /50 Hz
Effekt
65 W
Ozonkraft
5 000 mg/t
Vifte
100 m³/t
Timer
Opptil 120 minutter
Estimert rensingstid per romstørrelse
50 m3 på 20 min
100 m3 på 40 min
150 m3 på 60 min
200 m3 på 80 min
300 m3 på 100 min
Dimensjoner, filter
90 x 90 mm
Støynivå
78 dB
Lengde, strømkabel
1,5 m
Dimensjoner (LxBxH)
17,50 x 21,00 x 20,00 cm
Vekt
1,56 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
28,50 x 24,00 x 21,00 cm
Fraktvekt
2,25 kg
Bruksanvisning
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 5G-WL
 • Strømkabel
 • Varselskilt
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

5. Merknad om slitasje og deler:

Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling er en reservedel og bør skiftes ut regelmessig. For effektive bruk av ozongeneratoren anbefaler vi å bytte de keramiske platene:

  • - hver 6. måned ved intensiv bruk (over 8 timer/dag),
   - hver 12. måned ved normal bruk (4 til 6 timer/dag),
   - hver 18. til 24. måned ved normal bruk (under 4 timer/dag).
 • Reservedeler dekkes ikke av garantien. Du finner tilsvarende keramiske plater i nettbutikken vår.

  Finnes det noen tester som bekrefter effektiviteten av ozonbehandling med enheter fra ulsonix?

  Ja, vi har resultaten av test från den polska statliga sanitetsinspektionen (Sanepid), som undersökte ozongeneratorerna från ulsonix i augusti 2020. Dessa tester bekräftade att ozonbehandling kan ta bort biologiska föroreningar även på svåråtkomliga platser som lätt missas.

  Kan ozongeneratorer också användas på kontor eller kan de skada tekniken där?

  Generatorerna kan användas på kontor, det finns ingen fara för tekniken. Dock får inga personer vara i rummet under sanering.

  Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

  Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

  Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

  Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

  Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

  På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

  Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

  Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

  Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

  Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

  Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

  ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

  Er det komplisert å bytte ut deler?

  Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

  Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

  Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

  Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

  Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

  5 Basert på 79 anmeldelse(r)

  Sorter etter...

  Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
  Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

  Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Gjennomgå av Lassi (2. des. 2022)
  Gjennomgå av Lassi (2. des. 2022) Ionisointi

  Laite toimii hienosti! Toimitus oli nopeaa ja osto helppoa.

  Gjennomgå av Anonym (22. sep. 2022)
  Gjennomgå av Anonym (22. sep. 2022) Very nice product

  Works really well

  Gjennomgå av Vítězslav Švarc (6. sep. 2022)
  Gjennomgå av Vítězslav Švarc (6. sep. 2022) Nedoporučuji! Ich empfehle es nicht!!! I do not recommend!!!

  Po měsíci přestala fungovat keramická deska.
  Nach einem Monat funktionierte die Keramikplatte nicht mehr.
  After a month, the ceramic plate stopped working.

  expondo experts reply 7. okt. 2022

  Thank you for letting us know. 

  We’re here to help and to prevent this from happening again but we need your support to DO it. 

  Please let us know if your issue has been resolved or if we can provide any further help. 

  Together we will get it DOne. 

  Gjennomgå av Cristina (22. juni 2022)
  Gjennomgå av Cristina (22. juni 2022) Soddisfattissima!

  Finalmente sono riuscita a togliere un odore acre assorbito dai muri che non ero riuscita a togliere neppure imbiancando! Il generatore mi serve anche per disinfettare gli appartamenti che do in locazione.

  expondo experts reply 24. juni 2022

  Grazie per la sua opinione positiva e incoraggiante.

   

  Ci auguriamo di poterla aiutare di nuovo a raggiungere i suoi obiettivi.

   

  Le auguriamo una buona giornata! 

  Gjennomgå av missioner (19. mai 2022)
  Gjennomgå av missioner (19. mai 2022) Sehr gut

  Einfach zu bedienen und sehr nützlich!

  Gjennomgå av Thomas (12. mars 2022)
  Gjennomgå av Thomas (12. mars 2022) Guter Kauf

  Bin zufrieden mit dem Artikel. Er funktioniert wie erwartet.

  Gjennomgå av Alessandro Grosso (6. jan. 2022)
  Gjennomgå av Alessandro Grosso (6. jan. 2022) Generatore di ozono

  3mped

  Gjennomgå av Lidia (1. jan. 2022)
  Gjennomgå av Lidia (1. jan. 2022) Super

  Habe Artikel zurück geschickt, problemlose kostenlose Rücksendung und Rückerstattung. Absolut zu empfehlen. Vielen Dank

  Gjennomgå av MAgdalena (6. des. 2021)
  Gjennomgå av MAgdalena (6. des. 2021) Ozongenerator

  Gjennomgå av Bak Sándorné (2. des. 2021)
  Gjennomgå av Bak Sándorné (2. des. 2021) Nagyon jó

  Árban és minőségben is jó!

  Gjennomgå av Roman Konkel (23. nov. 2021)
  Gjennomgå av Roman Konkel (23. nov. 2021) Dobra cena I wysoka jakość

  Kupiony przeznie ozonator w pełni spełnią swoje zadanie. To mój pierwszy ozonator tej firmy, ale nie pierwszy ozonator z którym miałem fo czynienia. Dzięki czasomierzowi w który wyposażony jest ozonator, możemy po włączeniu urządzenia zająć się innymi rzeczami. To duży plus Pecam to urządzenie.

  Gjennomgå av Anonym (21. nov. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (21. nov. 2021) Good for the price

  Car is now odor free

  Gjennomgå av Zdeněk (20. nov. 2021)
  Gjennomgå av Zdeněk (20. nov. 2021) Nefunguje jak má.

  Nefunguje jak má.. rozhodně ničemu neublíží

  Gjennomgå av Zdeněk (20. nov. 2021)
  Gjennomgå av Zdeněk (20. nov. 2021) Nefunguje jak má.

  Nefunguje jak má.. rozhodně ničemu neublíží

  Gjennomgå av Pertti Mäki (16. nov. 2021)
  Gjennomgå av Pertti Mäki (16. nov. 2021) Otsonaattori

  Hinta laatu suhde hyvä, vaikutuksen sisäilmassa huomasi heti.

  Gjennomgå av Ákos (15. nov. 2021)
  Gjennomgå av Ákos (15. nov. 2021) Funkar hur bra som helst.

  Använt den i båten där det alltid har funnits lite unken lukt men efter några körningar så är båten mycket trevligare invändigt.

  Gjennomgå av Anonym (10. nov. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (10. nov. 2021) Gut und günstig

  Es tut, was es tun soll und ist zudem unschlagbar günstig.

  Gjennomgå av Anonym (2. nov. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (2. nov. 2021) Ozon

  Fungerar mycket bra helt nöjd

  Gjennomgå av Anonym (2. nov. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (2. nov. 2021) Excellent

  Works flawlessly. Great price/performance. Thanks Expondo, I´ll be back as a customer :-)

  Gjennomgå av Sven (25. okt. 2021)
  Gjennomgå av Sven (25. okt. 2021) Virker som lovet og hurtigt leveret

  Gjennomgå av Mick Bedford (5. okt. 2021)
  Gjennomgå av Mick Bedford (5. okt. 2021) Freshen the place up

  A fantastic peace of kit... Read the instructions , then read the again. Plug it in .. set your timer (based on room size) . And let this box if tricks clean the air, when it's done. You have a healthier room...

  Gjennomgå av Svein (27. sep. 2021)
  Gjennomgå av Svein (27. sep. 2021) Perfect

  For this price, its perfect. Fast shipment. Thanks!

  Gjennomgå av Anonym (17. sep. 2021)
  Gjennomgå av Anonym (17. sep. 2021) Ozongenerator

  Jag har använt denna ozongenerator till att ta bort mögel doft i en väska som jag glömde ett par badbyxor i. Nu efter att jag har kört ozongeneratorn i ett litet rum med väskan i ett antal gånger så är lukten i princip borta, rekommenderar denna starkt eftersom det blev billigare än att köpa en ny väska

  Gjennomgå av Fredrik Dahlgren (16. sep. 2021)
  Gjennomgå av Fredrik Dahlgren (16. sep. 2021) Lysande rengörning på djupet

  Jag köpte denna ozon maskin för att köra i källaren men har nu använt den lite överallt med resultatet odörer borta.. Allt luktar nu fräscht.

  Gjennomgå av király (24. des. 2020)
  Gjennomgå av király (24. des. 2020) ózongenerátor

  autókozmetikában használom ,tökéletes megéri az árát

  Gjennomgå av Attila (19. nov. 2020)
  Gjennomgå av Attila (19. nov. 2020) Ozongenerator

  Tökéletesen teszi a dolgàt. Gepjármü fertötlenitésre hasznàlom, szuper megéri az àràt.

  Gjennomgå av Anonym (17. nov. 2020)
  Gjennomgå av Anonym (17. nov. 2020) generatore

  ottimo prodotto

  Gjennomgå av Ilona (23. okt. 2020)
  Gjennomgå av Ilona (23. okt. 2020) 2421

  Szuper kis gép! Köszönöm

  Gjennomgå av Dagfinn Farstad (30. sep. 2020)
  Gjennomgå av Dagfinn Farstad (30. sep. 2020) Seriøs leverandør av et svært bra produkt!

  Jeg kjøpte Ulsonix 5g/time ozon-generator fra Expondo, og er svært fornøyd med produktet. Det var tull med sporingsinformasjon og oppfølging fra transportør, men det kan ikke Expondo lastes for. (Tilbakemelding til Expondo om dette er allerede gitt.)

  Gjennomgå av Popenec (9. aug. 2020)
  Gjennomgå av Popenec (9. aug. 2020) Vše v pořádku

  Po přečtení recenzí na Heureka jsem byl trochu obezřetný, protože některé recenze jsou velmi negativní, ale nákup jsem "risknul" a nelituji. Tuším, že jsem objednával v sobotu a ve středu, nebo ve čtvrtek byl balíček doma. Ozoner byl pečlivě zabaleny a samozřejmě funguje naprosto bezvadně. Takže za sebe mohu jak firmu, tak samotný produkt doporučit. Samozřejmě otázka je, jak by to bylo s reklamaci, pokud by se přístroj pokazil, ale to je otázka za bludišťáka. Díky za rychlý a spolehlivý obchod.

  Gjennomgå av Michal Eliáš (8. aug. 2020)
  Gjennomgå av Michal Eliáš (8. aug. 2020) Super

  Velmi dobře pracuje, jsem spokojen.

  Gjennomgå av ddll (8. juli 2020)
  Gjennomgå av ddll (8. juli 2020) Très bien

  Envoi rapide, générateur léger et facile à transporter et à utiliser. Grande satisfaction. Juste un regret : que le prix ait brutalement augmenté avec la crise du covid....

  Gjennomgå av Anonym (5. juli 2020)
  Gjennomgå av Anonym (5. juli 2020) Muito bom.Valeu o investimento

  Gjennomgå av Anonym (27. juni 2020)
  Gjennomgå av Anonym (27. juni 2020) Alles super!

  Guter Service, schnelle Lieferung, gutes Gerät..... Alles super!

  Gjennomgå av ivano (25. juni 2020)
  Gjennomgå av ivano (25. juni 2020) molto soddisfatto

  ho usato piu' volte il mio acquisto e sono molto soddisfatto.
  Azienda MOLTO seria e precisa.
  potete andare sul sicuro.

  Gjennomgå av Pedro Antonio Castro Rabinad (23. juni 2020)
  Gjennomgå av Pedro Antonio Castro Rabinad (23. juni 2020) Excelente

  La relación ha sido excelente con un trato muy exquisito y rápido. Las máquinas funcionan de maravilla. Muy recomendable

  Gjennomgå av Anonym (13. juni 2020)
  Gjennomgå av Anonym (13. juni 2020) OK

  Imballaggio accurato. Consegna puntuale. Funzionamento regolare. Ottimo acquisto.

  Gjennomgå av Emanuela (11. juni 2020)
  Gjennomgå av Emanuela (11. juni 2020) Ottimo

  Ottimo prodotto, lo uso quotidianamente o in casa o negli appartamenti che affitto con una ottima resa e completa neutralizzazione dei cattivi odori!

  Gjennomgå av Miguel (6. juni 2020)
  Gjennomgå av Miguel (6. juni 2020) Todo ok

  Gjennomgå av Emilio Carrasco (4. juni 2020)
  Gjennomgå av Emilio Carrasco (4. juni 2020) muy buena (5

  muy buena

  Gjennomgå av Francesco (1. juni 2020)
  Gjennomgå av Francesco (1. juni 2020) Ottimo. Spedizione veloce e venditore affidabile

  Gjennomgå av Robo (1. juni 2020)
  Gjennomgå av Robo (1. juni 2020) AIRCLEAN 5G-WL

  Vše OK doporučuji rychlé dodání

  Gjennomgå av Anonym (1. juni 2020)
  Gjennomgå av Anonym (1. juni 2020) Generatore di ozono AIRCLEAN 5G-WL

  ottimo prodotto

  Gjennomgå av holly (28. mai 2020)
  Gjennomgå av holly (28. mai 2020) generatore ozono

  ottimo servizio

  Gjennomgå av Anonym (28. mai 2020)
  Gjennomgå av Anonym (28. mai 2020) parece muy bueno

  Gjennomgå av Anonym (26. mai 2020)
  Gjennomgå av Anonym (26. mai 2020) Ozonizzatore

  Perfetto, già provato. Perfettamente funzionante ed efficace. Soddisfatto.

  Gjennomgå av Kival Informática (26. mai 2020)
  Gjennomgå av Kival Informática (26. mai 2020) Llego puntual (6 días) y funciona bien

  La única pega la factura en alemán

  Gjennomgå av Arianna Ballotta (25. mai 2020)
  Gjennomgå av Arianna Ballotta (25. mai 2020) Buon prodotto

  Qualche problema a parlare col call center, ma il prodotto è valido

  Gjennomgå av Anonym (25. mai 2020)
  Gjennomgå av Anonym (25. mai 2020) generatore ozono

  articolo molto valido per sanificare piccoli locali

  Gjennomgå av aldo (24. mai 2020)
  Gjennomgå av aldo (24. mai 2020) ulsonic 5000

  tutto ok

  Gjennomgå av alex (24. mai 2020)
  Gjennomgå av alex (24. mai 2020) buon prodotto e servizio eccellente

  buon prodotto e servizio eccellente

  Gjennomgå av Franco (23. mai 2020)
  Gjennomgå av Franco (23. mai 2020) Ottimo prodotto

  Utilizzato in ufficio e casa già più volte, le mie aspettative non sono state tradite! Elimina odori e rende l'aria più pulita. CONSIGLIATO.

  Gjennomgå av ANGELINES (23. mai 2020)
  Gjennomgå av ANGELINES (23. mai 2020) PERFECTA

  PERFECTA

  Gjennomgå av Caro_MLR (23. mai 2020)
  Gjennomgå av Caro_MLR (23. mai 2020) Parfait !

  Gjennomgå av Nives (21. mai 2020)
  Gjennomgå av Nives (21. mai 2020) Generatore ozono

  In uso da una settimana.sembra funzionare adeguatamente. Per il momento soddisfatta.

  Gjennomgå av chimar (11. mai 2020)
  Gjennomgå av chimar (11. mai 2020) Già provato. Buon prodotto.

  Premettiamo che seppure non abbiamo possibilità di confronto con prodotti simili, possiamo ritenerci soddisfatti sia del prodotto (generatore ozono 5000mg/h) che di EXPONDO che ha sempre risposto con cortesia ale ns. richiesta di informazioni anche tecniche.

  Gjennomgå av Anonym (10. mai 2020)
  Gjennomgå av Anonym (10. mai 2020) OK

  Gjennomgå av JOSE MANUEL (6. mai 2020)
  Gjennomgå av JOSE MANUEL (6. mai 2020) BUENO

  ****

  Gjennomgå av Dott. Nuzzi (6. mai 2020)
  Gjennomgå av Dott. Nuzzi (6. mai 2020) Efficace ma in ambienti non oltre 50 metri cubi, servizio expondo eccellente.

  Gjennomgå av Anonym (2. mai 2020)
  Gjennomgå av Anonym (2. mai 2020) valutazione ozonizzatore

  acquistato per togliere odore di muffa in locali attualmente in disuso ma contenenti libri ed oggetti vari.Apparecchio proveniente dalla Germania leggero e semplice da usatre che potrebbe essere utile anche per chi desidera affittare locali per vacanze per disinfezione prima e dopo uso come ulteriore garanzia offerta all'affittuario in periodo di coronavirus.

  Gjennomgå av fab (2. mai 2020)
  Gjennomgå av fab (2. mai 2020) perfetto

  ottimo prodotto già consigliato a colleghi

  Gjennomgå av Anonym (30. apr. 2020)
  Gjennomgå av Anonym (30. apr. 2020) Ozonový generátor - 5 000 mg/h - 65 W

  Splnil mé očekávání, na svůj výkon mohl by být levnější

  Gjennomgå av Anonym (27. apr. 2020)
  Gjennomgå av Anonym (27. apr. 2020) Ozonový generátor - 5 000 mg/h - 65 W

  plně splňuje naše očekávání.

  Gjennomgå av Fernando (24. apr. 2020)
  Gjennomgå av Fernando (24. apr. 2020) Perfecto y recibido en el tiempo indicado

  Espero que de buen resultado, aparentemente parece consistente

  Gjennomgå av přesně tak jak bylo požadováno - OK (6. apr. 2020)
  Gjennomgå av přesně tak jak bylo požadováno - OK (6. apr. 2020) OK

  Gjennomgå av Peter (3. apr. 2020)
  Gjennomgå av Peter (3. apr. 2020) Sort of works...

  We have been using this device for about a month. It definitely generate some ozone, however the results are below our expectations. We have done some tests in various environment including small room with flowers. Ozone definitely should have negative influence on such flowers, unfortunately, it is not the case with this Ulsonic generator. So it seems that the flow of ozone is much less than stated in the specification. It might work for removing some smell, however it will not work for disinfection. Also the timer is very unreliable.

  Gjennomgå av Anonym (30. mars 2020)
  Gjennomgå av Anonym (30. mars 2020) Perfekt

  Schnelle Lieferung, tadelloses Produkt. Sehr zufrieden

  Gjennomgå av Anonym (28. mars 2020)
  Gjennomgå av Anonym (28. mars 2020) virker præcist som den skal

  Gjennomgå av Jirka (25. mars 2020)
  Gjennomgå av Jirka (25. mars 2020) Super

  Funguje skvele, vse ok

  Gjennomgå av Anonym (23. mars 2020)
  Gjennomgå av Anonym (23. mars 2020) Ozonový generátor - 5 000 mg/h - 65 W

  Ozonový generátor splňuje mé požadavky. Je kvalitně vyroben. Nícméně jsem jej kupoval za 2900Kč a dnes stojí 16500Kč.

  Gjennomgå av Petr (23. mars 2020)
  Gjennomgå av Petr (23. mars 2020) Perfect

  OK :-)

  Gjennomgå av Anonym (23. mars 2020)
  Gjennomgå av Anonym (23. mars 2020) OK - spokojenost

  Odpovídá tomu co jsem si představoval bez jakýchkoli připomínek

  Gjennomgå av Győző (22. mars 2020)
  Gjennomgå av Győző (22. mars 2020) Ozongenerátor

  Perfect

  Gjennomgå av Igor Svatos (19. mars 2020)
  Gjennomgå av Igor Svatos (19. mars 2020) quick delivery

  the generator works properly...using to desinfect the rooms before new guests arrive. Kill germs and smell. I reccomend! The ceramic plate (that emits O3) lasts 5.000 hrs.

  Gjennomgå av Petr (19. mars 2020)
  Gjennomgå av Petr (19. mars 2020) Perfektní

  Perfektní, rychlé a jednoduché

  Gjennomgå av József (19. des. 2019)
  Gjennomgå av József (19. des. 2019) Korrekt, gyors szállítás. Tökéletesen működik.

  Perfect!!!!

  Gjennomgå av Amazon Customer (20. okt. 2019)
  Gjennomgå av Amazon Customer (20. okt. 2019) emballage soigné

  Excellent produit.Livraison de qualité.

  Gjennomgå av Amazon Customer (19. aug. 2019)
  Gjennomgå av Amazon Customer (19. aug. 2019) Recensione positiva

  Ottimo prodotto

  Gjennomgå av Amazon Customer (13. juli 2019)
  Gjennomgå av Amazon Customer (13. juli 2019) Kaufempfehlung

  Top. Keine Gerüche mehr.

  Expondo-ekspert

  Fortsatt usikker?

  Våre eksperter står klar til å hjelpe.
  Dette produktet
  • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
  • Effekt: 65 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert aluminium
  • Filter: Rustfritt stål

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

  Ozongenerator – 5 000 mg/t – 65 W

  (79)
  1199,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonproduksjon: 5 000 mg/t
  • Effekt: 65 W
  • Timer opptil 120 minutter
  • Overflate: pulverlakkert aluminium
  • Filter: Rustfritt stål