På salg

Gjenstand: EX10050242

|

Modell: AIRCLEAN 4G-WM1

Ozongenerator - 4000 mg/t - 65 W - timer 180 min

kr 959,00 kr 1 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Effektiv - ozonkraft på 4000 mg/t
  • Justerbar - timer for presis bruk opp til 180 minutter
  • Grundig - integrert AIRCLEAN PLATE 4G-WM1 keramisk plate og vifte med luftstrømning på 97,5 m3/t
  • Praktisk - kompakt, robust og lett å transportere takket være håndtaket
  • Brukervennlig - kontrollpanel som er lett å forstå

PRODUKTBESKRIVELSE

Ozongenerator - for et godt inneklima

Ozongeneratoren AIRCLEAN 4G-WM1 fra ulsonix hjelper deg å nøytralisere luft i rom som er utsatt for lukt. Dårlig luft på grunn av oversvømmelse eller brann kan også fjernes med ozongeneratoren AIRCLEAN 4G-WM1. Ozongeneratorer kan brukes i rom og bygninger under renovering, men også til luftrensing. Ozongeneratorer brukes i bygninger under renovering for luftrensing, spesielt i bilverksteder, hotellbransjen, søppel- og sanitærrom, samt for å kvitte seg med sigarettrøyk eller dyrelukt i kjøretøy eller båter.

Brukervennlig og svært effektiv - bruk ozongenerator med høy effektivitet fra ulsonix

Ozongeneratoren har en kraft på 4000 mg pr. time og kan dermed effektivt neutralisere sterk lukt raskt og effektivt. Den integrerte keramiske platen kan enkelt byttes ut etter 6000 driftstimer via en plug-in. Du finner tilsvarende keramiske plater AIRCLEAN PLATE 4G-WM1 i vårt produktvalg. Den industrielle ozongeneratoren er utstyrt med et tidsur som du kan stille varigheten av ozonbehandlingen på opptil 180 minutter.

Filteret på baksiden av huset sørger for at det ikke kommer støv inn i enheten med luften som trekkes inn med som har en hastighet på 97,5 m3/t. Med en effekt på 65 W er enheten energibesparende og dermed også kostnadseffektivt. Av helsemessige årsaker bør ingen oppholde seg i rommet samtidig som luftrenseren er under drift. Det er tilgjengelig et skilt med advarsel som en kan laste ned og henges opp på døren.

Det kompakte pulverlakkerte stålhuset er spesielt spenstig og robust. Ozongeneratoren er utstyrt med et håndtak for praktisk transport og gummiføttene sikrer stabilitet på ethvert underlag.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av det polske statlige direktoratet (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket supplement til konvensjonelle desinfiseringsmetoder. Den fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig å komme til.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder mennesker eller kjæledyr. Ingen skal komme inn i et rom før 2 timer etter en ozonbehandlingen er ferdig. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri inn ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Les bruksanvisningen nøye før du bruker ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjoner.

Merknad om reservedeler Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling bør byttes ut etter minst 6 måneder eller 6000 driftstimer. Reservedeler dekkes ikke under garantiperioden for enheten, du kan finne tilsvarende keramiske plater i vår nettbutikk.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL