Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
2699,00 NOK Inkl. mva

Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX10050052 | Modell: AIRCLEAN 20G-ECO

Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
2699,00 NOK
eller

123,59 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

 • 30 dagers returrett

  ?
 • 3 års garanti

Klar til å sendes Ved bestilling + betaling innen de neste 11 timene 51 minuttene , sendes varene i dag.

Produkt-highlights

 • Ozonkraft: 20,000 mg per time
 • Effekt: 205 W
 • Integrert UV-lys
 • Timerfunksjon på opptil 60 minutter

 • Effektiv fjerning av ubehagelig lukt
 • For renovering, luftkondisjonering, avfalls- og sanitetsrom, for fjerning av røyk-, mugg- og dyrelukt
 • Robust deksel av pulverlakkert stål
 • Høy og effektiv ozonproduksjon på opptil 20,000 mg per time / Timerfunksjon på opptil 60 minutter
 • Effekt: 205 W, Spenning: 230 V / 50 Hz / Integrert UV-lys
 • 4 gummiføtter / Med praktisk kabelholder, sikring og luftfilter

Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

Ozongeneratoren AIRCLEAN 20G-ECO fra Ulsonix hjelper til å nøytralisere luft med sterk lukt. Med hjelp av ozon kan skadelige muggsporer fjernes fra luften, og dermed lindre allergier og fremme helse. Ubehagelige lukter som følge av oversvømmelse eller brann kan bekjempes med AIRCLEAN 20G-ECO. Ozonapparatet kan brukes ved oppussing, samt til klimaanlegg, spesielt i bilverksteder, i hotellbransjen, i avfalls- og sanitæranlegg, men også mot sigarett- eller dyrelukt i kjøretøy eller båter. Takket være det praktiske bærehåndtaket på toppen og den lave vekten av ozonapparatet, kan det lett transporteres og brukes til enhver tid.

Ozongeneratoren har en ozonkapasitet på 20,000 mg per time og er i stand til å fjerne dårlig lukt raskt og effektivt. Med den integrerte UV-lampen, fungerer AIRCLEAN 20G-ECO jevnt og produserer alltid samme mengde ozon. Ved hjelp av en vifte blir ozon raskt og jevnt fordelt ut i rommet. AIRCLEAN 20G-ECO er dekket av pulverlakkert stål, har en UV-lampe og er utstyrt med fire gummiføtter for å forhindre at den sklir.

Generatoren har et innebygd filter som sørger for at luften blir effektivt rengjort og gjør slik at uønskede partikler ikke trenger inn i maskinen. Filteret kan lett veksles uten bruk av verktøy. Den 1,8 meter lange kabelen kan kveiles og festes bak på maskinen. Ozongeneratoren er også utstyrt med en elektronisk sikring som beskytter den mot kortslutning eller overbelastning.

Denne Ozongeneratoren fra Ulsonix har tre moduser for individuell bruk. I hold-modus arbeider maskinen kontinuerlig. I modus "On+Timer" kan man selv velge hvor lenge ozongeneratoren skal arbeide før den skrus av. I "Off-Modus" er generatoren skrudd av.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder seg mennesker eller kjæledyr. Ingen skal oppholde seg i et rom som er behandlet med ozon før 2 timer etter behandlingen. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Denne enheten benytter UV-lys, som mennesker, kjæledyr og planter ikke skal eksponeres direkte for. UV-stråling kan forårsake brannskader i huden eller øynene. Beskytt deg selv og omgivelsene dine mot direkte UV-stråling. Les bruksanvisningen nøye før du tar i bruk ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjonene.

Last ned et advarselsskilt om desinfisering.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av den polske statens sanitærinspektorat (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket til konvensjonelle desinfeksjonsmetoder og fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig tilgjengelige.

PDF

Modell
AIRCLEAN 20G-ECO
Artikkelnummer
5052
Tilstand
Ny
Material
Pulverlakkert stål
Effekt
205 W
Spenning
230 V / 50 Hz
Ozonkraft:
20,000 mg/t
UV-lys
135 mm, 4 W, 254 nm
Vifte
170 m³/t
Funksjoner
Kontinuerlig drift (maks. 12 timer)
Timer
Kabellengde:
1,8 m
Mål (lxbxh)
32,00 x 23,50 x 23,50 cm
Vekt
4,70 kg
Forpakningsstørrelse
38,50 x 30,00 x 28,00 cm
Forsendelsesvekt
5,30 kg
Teknisk tegning
Bruksanvisning
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 10G
 • Luftfilter
 • Fjernkontroll
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

5. Merknad om slitasje og deler:

Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling er en reservedel og bør skiftes ut regelmessig. For effektive bruk av ozongeneratoren anbefaler vi å bytte de keramiske platene:

  • - hver 6. måned ved intensiv bruk (over 8 timer/dag),
   - hver 12. måned ved normal bruk (4 til 6 timer/dag),
   - hver 18. til 24. måned ved normal bruk (under 4 timer/dag).
 • Reservedeler dekkes ikke av garantien. Du finner tilsvarende keramiske plater i nettbutikken vår.

  Finnes det noen tester som bekrefter effektiviteten av ozonbehandling med enheter fra ulsonix?

  Ja, vi har resultaten av test från den polska statliga sanitetsinspektionen (Sanepid), som undersökte ozongeneratorerna från ulsonix i augusti 2020. Dessa tester bekräftade att ozonbehandling kan ta bort biologiska föroreningar även på svåråtkomliga platser som lätt missas.

  Kan ozongeneratorer också användas på kontor eller kan de skada tekniken där?

  Generatorerna kan användas på kontor, det finns ingen fara för tekniken. Dock får inga personer vara i rummet under sanering.

  Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

  Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

  Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

  Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

  Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

  På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

  Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

  Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

  Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

  Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

  Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

  ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

  Er det komplisert å bytte ut deler?

  Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

  Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

  Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

  Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

  Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

  5 Basert på 5 anmeldelse(r)

  Sorter etter...

  Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
  Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

  Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Gjennomgå av Roger (29. apr. 2022)
  Gjennomgå av Roger (29. apr. 2022) Ozongenerator

  Das Gerät ist funktional und hat eine gute Leistung; Empfehle ich gerne weiter.

  Gjennomgå av Teo Murtomäki (22. apr. 2022)
  Gjennomgå av Teo Murtomäki (22. apr. 2022) Kanon

  Den funkar utmärkt både i husvagn o förråd
  Billig och snabb leverans
  Rekommenderas

  expondo experts reply 29. apr. 2022

  Danke für Ihr positives und hilfreiches Feedback.

  Wir freuen uns auf ein Wiedersehen. Bis bald und einen schönen Tag noch!

  Gjennomgå av Magnus (25. jan. 2022)
  Gjennomgå av Magnus (25. jan. 2022) Mycket bra

  Kört i sommar stuga 30 min /rum och sedan i det fuktskaddade rummet i 2 dygn i sträck med separat timer , det var ca 300 kbm och det funkade bra. Nästa vecka ska jag se om det står sig över tid.

  Gjennomgå av Fritz Pachel (6. des. 2021)
  Gjennomgå av Fritz Pachel (6. des. 2021) Ozongenerator

  Hätte nie gedacht das das funktioniert. War ein Versuch und kann es nur empfehlen. Habe den Generator in einer extremen Raucherwohnung eingesetzt und das Ergebnis war faszinierend.

  Gjennomgå av Niels Lind (7. nov. 2021)
  Gjennomgå av Niels Lind (7. nov. 2021) Virker perfekt

  Har kun prøvet den 3gang, man må jo ikke være i hjemmet

  Expondo-ekspert

  Fortsatt usikker?

  Våre eksperter står klar til å hjelpe.
  21 93 53 21
  Ma - Fr 10:00-16:00
  Ulsonix UV-lampe AIRCLEAN UV 230V
  I stedet for: 719,00 NOK
  529,00 NOK
  Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
  Ulsonix Luftfilter AIRCLEAN-filter
  I stedet for: 879,00 NOK
  779,00 NOK
  Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
  Dette produktet
  • Ozonkraft: 20,000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  (5)
  2699,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 20,000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter
  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • inkl. fjernkontroll

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  (2)
  Statt: 2499,00 NOK 1699,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • inkl. fjernkontroll
  • Ozonkraft: 20 000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon opp til 24 t
  • Fjernkontroll inkludert

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  Ozongenerator - 20000 MG/H - 205 Watt

  (1)
  3399,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 20 000 mg per time
  • Effekt: 205 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon opp til 24 t
  • Fjernkontroll inkludert
  • Ozonkraft: 15.000 mg per time
  • Effekt: 160 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 15000 MG/H - 160 Watt

  Ozongenerator - 15000 MG/H - 160 Watt

  (2)
  2799,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 15.000 mg per time
  • Effekt: 160 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 24 timer
  • Inkludert fjernkontroll
  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  Ozongenerator - 7000 MG/H - 98 Watt

  (3)
  1299,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Ozonkraft: 7.000 mg per time
  • Effekt: 98 W
  • Integrert UV-lys
  • Timerfunksjon på opptil 60 minutter