B-varer

Gjenstand: EX20050262

|

Modell: USX-ST4

B-varer Tøydamper - 1,750 W - 3,65 L

kr 2 499,00 kr 2 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Brukervennlig - klærne kan strykes mens de henger på kleshengeren
  • Kraftig - med 1,750 W og en damputgang på 44 g/min
  • Langvarig - takket være en stor vannbeholder og en arbeidssyklus på opptil 80 min
  • Rask - oppvarmingstiden er på maksimalt 60 sek
  • Allsidig - stryker klær, gardiner og duker i butikker, motebutikker, messer eller ved returbehandling

PRODUKTBESKRIVELSE

Fjern bretter raskt og enkelt med steamer fra ulsonix

Rynkefrie klær, gardiner og duker: Med den kraftige tøydamperen USX-ST4 fra ulsonix kan du dampstryke hengende tekstiler på få sekunder. Imponer kunder eller gjester i butikker, utstillingslokaler med velholdte gardiner eller når du sender tekstiler. Eller gjør hverdagen enklere ved å bytte fra det klassiske strykejernet til en tøydamper. Uansett hva damperen skal brukes til så imponerer den med sin brukervennlighet, høy ytelse og perfekt resultater.

Den kraftige klesdamperen for langvarig bruk

Med den raske oppvarmingstiden på maks. 60 sek ved 1,750 W og en damputgang på 44 g/min, kan du komme i gang med rengjøring og damping raskt og effektivt. Du kan arbeide uavbrutt i opptil 80 min hvis vanntanken på 3,65 L er full.

Bruken av klesdamperen er spesielt fleksibel takket være stativet som kan forlenges opp til 1620 mm og en 1500 mm lang slange. Dette gjør at du alltid vil ha en behagelig arbeidshøyde for ulike plagg. Hjulene og den 1.5 m lange ledningen gir ekstra manøvrerbarhet, for eksempel for rengjøring av stoffdekkede lenestoler eller gardiner.

I tillegg forlenger vertikal stryking holdbarheten til de behandlede stoffene ved forsiktig bruk av damp. Farger blekner mindre og tegn på slitasje, for eksempel rifter reduseres betydelig. I tillegg eliminerer varm dampbehandling mugg, allergener og bakterier, noe som gjør den til en god hjelper i hverdagen for allergikere.

TEKNISKE DETALJER