B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
1399,00 NOK Inkl. mva 1599,00 NOK

B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min

Leverandør: ulsonix | Artikkelnummer EX20050239 | Modell: AIRCLEAN 7G-WM1

B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min
Klikk for å se bildene
Statt: 1599,00 NOK Du sparer 200,00 NOK 1399,00 NOK Statt: 1599,00 NOK
eller

64,06 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

 • 7000 mg/t
 • 80 W
 • Timer opp til 180 minutter
 • Lakkert stål

 • Effektiv - ozonkraft på 7 000 mg./t
 • Justerbar - timer for presis bruk opp til 180 minutter
 • Grundig - integrert AIRCLEAN PLATE 7G-WM1 keramisk plate og vifte med luftstrømning på 97,5 m3/t
 • Praktisk - kompakt, robust og lett å transportere takket være håndtaket
 • Brukervennlig - kontrollpanel som er lett å forstå

Ozongenerator - for et godt inneklima

Ozongeneratoren AIRCLEAN 7G-WM1 fra ulsonix hjelper deg å nøytralisere luft i rom som er utsatt for lukt. Dårlig luft på grunn av oversvømmelse eller brann kan også fjernes med ozongeneratoren AIRCLEAN 7G-WM1. Ozongeneratorer kan brukes i rom og bygninger under renovering, men også til luftrensing. Ozongeneratorer brukes i bygninger under renovering for luftrensing, spesielt i bilverksteder, hotellbransjen, søppel- og sanitærrom, samt for å kvitte seg med sigarettrøyk eller dyrelukt i kjøretøy eller båter.

Brukervennlig og svært effektiv - bruk ozongenerator med høy effektivitet fra ulsonix

Ozongeneratoren har en kraft på 7000 mg pr. time og kan dermed effektivt neutralisere sterk lukt raskt og effektivt. Den integrerte keramiske platen kan enkelt byttes ut etter 6000 driftstimer via en plug-in. Du finner tilsvarende keramiske plater AIRCLEAN PLATE 7G-WM1 i vårt produktvalg. Den industrielle ozongeneratoren er utstyrt med et tidsur som du kan stille varigheten av ozonbehandlingen på opptil 180 minutter.

Filteret på baksiden av huset sørger for at det ikke kommer støv inn i enheten med luften som trekkes inn med som har en hastighet på 93,6 m3/t. Med en effekt på 80 watt er enheten energibesparende og dermed også kostnadseffektiv. Av helsemessige årsaker bør ingen oppholde seg i rommet samtidig som luftrenseren er under drift. Det er tilgjengelig et skilt med advarsel som en kan laste ned og henges opp på døren.

Det kompakte pulverlakkerte stålhuset er spesielt spenstig og robust. Ozongeneratoren er utstyrt med et håndtak for praktisk transport og gummiføttene sikrer stabilitet på ethvert underlag.

Finn ut hvor effektivt ozon bekjemper bakterier og mugg! Forskning utført av det polske statlige direktoratet (Sanepid) har vist at prosessen utført med ozongeneratoren fra ulsonix kan være et utmerket supplement til konvensjonelle desinfiseringsmetoder. Den fjerner biologiske forurensninger selv på steder som er vanskelig å komme til.

Hvordan bruker jeg ozon på en trygg måte? Ozon kan bare brukes i lukkede rom der det ikke oppholder mennesker eller kjæledyr. Ingen skal komme inn i et rom før 2 timer etter en ozonbehandlingen er ferdig. Rommet skal også luftes i minst 30 minutter etter behandlingen. Pust aldri inn ozon direkte fra enheten. Produser bare mengden ozon som tilsvarer romstørrelsen. Forsikre deg om at det ikke er brennbare gasser eller eksplosive materialer i nærheten av ozongeneratoren. Les bruksanvisningen nøye før du bruker ozon og følg alle sikkerhetsinstruksjoner.

Merknad om reservedeler Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling bør byttes ut etter minst 6 måneder eller 6000 driftstimer. Reservedeler dekkes ikke under garantiperioden for enheten, du kan finne tilsvarende keramiske plater i vår nettbutikk.

Modell
AIRCLEAN 7G-WM1
Tilstand
Ny
Materiale, hus
Stål med sort belegg
Spenning / Frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt
80 W
Ozonkraft
7,000 mg/t
Timer
Ja, opp til 180 min
Vifte
93,6 m3/t
Sikring
1 A
Lengde, strømkabel
1,5 m
Dimensjoner (LxWxH)
22,00 x 17,00 x 16,00 cm
Vekt
2,70 kg
Fraktdimensjoner (LxWxH)
29,00 x 26,00 x 24,00 cm
Fraktvekt
3,20 kg
Bruksanvisning
Leveranseomfang
 • Ozongenerator AIRCLEAN 7G-WM1
 • Bruksanvisning

Ozonleksikon

1. Hva er ozon?

Ozon (også kalt O3 eller trioksygen) er et molekyl bestående av tre oksygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle levende ting på jorden mot skader forårsaket av ultrafiolett (UV) stråling. Ozon er et ekstremt reaktivt molekyl og reagerer derfor veldig lett med stoffer som ammoniakk, noe som kan forhindre ubehagelig lukt.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Hos de fleste ozongeneratorer suges luften inn på baksiden av enheten med en integrert vifte. Inne i generatoren blir luften filtrert av bakterier ved hjelp av luftfilteret og en spesiell UV-lampe. Luften passerer deretter langs de innebygde keramiske platene, hvor oksygenet omdannes til ozon ved elektrisk utladning. Derfra går ozon tilbake til rommet gjennom forsiden av maskinen.

3. Hva bruker man en ozongenerator til?

Ozongeneratorer er ideelle for å forbedre eller fornye inneluft. Ozonens reaktivitet nøytraliserer ubehagelige lukt.

4. Sikkerhetstips

Ozon er giftig i høyere konsentrasjoner og kan være skadelig for helsen, så det må tas forholdsregler for å forhindre ukontrollert utslipp av ozon. Maskinen bør kun håndteres av fagpersonell. For mest effektiv bruk anbefales det å erstatte ozongeneratorens keramiske plater hver 6. måned. Varemerket Ulsonix tilbyr høy kvalitet og europeisk levering av reservedeler. De passende reservedelene kan man finne i nettbutikken.

5. Merknad om slitasje og deler:

Den keramiske platen i enheten som kreves for ozonbehandling er en reservedel og bør skiftes ut regelmessig. For effektive bruk av ozongeneratoren anbefaler vi å bytte de keramiske platene:

  • - hver 6. måned ved intensiv bruk (over 8 timer/dag),
   - hver 12. måned ved normal bruk (4 til 6 timer/dag),
   - hver 18. til 24. måned ved normal bruk (under 4 timer/dag).
 • Reservedeler dekkes ikke av garantien. Du finner tilsvarende keramiske plater i nettbutikken vår.

  Finnes det noen tester som bekrefter effektiviteten av ozonbehandling med enheter fra ulsonix?

  Ja, vi har resultaten av test från den polska statliga sanitetsinspektionen (Sanepid), som undersökte ozongeneratorerna från ulsonix i augusti 2020. Dessa tester bekräftade att ozonbehandling kan ta bort biologiska föroreningar även på svåråtkomliga platser som lätt missas.

  Kan ozongeneratorer också användas på kontor eller kan de skada tekniken där?

  Generatorerna kan användas på kontor, det finns ingen fara för tekniken. Dock får inga personer vara i rummet under sanering.

  Hvor lenge varer luftfilteret? Kan det rengjøres med vann?

  Det avhenger av hvor mye det brukes og forholdene som enheten bruker. Filteret kan vaskes med vann og skal tørkes godt etterpå.

  Slås ozonatorene av automatisk når du bruker tidtakeren?

  Ja, ozongeneratoren slås av automatisk når tidtakeren stopper.

  Hvordan kan jeg innstille ozontiden ved å bruke timeren på displayet? I bruksanvisningen finner jeg kun informasjon om auto-modus. Hvor lenge skal behandlingen vare for å være mest mullig effektiv?

  På de modellene som har et display kan du selv stille inn tid, pause og antall arbeidssykluser. Den anbefalte varigheten avhenger av rommets størrelse og ozongeneratorens kraft. Anbefalt varighet kan du finne i tabellen i bruksanvisningen.

  Gjelder informasjonen om utskiftbare keramikkplater hver sjette måned for alle modellene? Hvor ofte må jeg skifte ut lampen?

  Det avhenger av hvor ofte enheten brukes. Lampen skal byttes ut når den slutter å fungere. Den har en levetid på ca. 7 000 timer.

  Fungerer alle ozongeneratorene med keramiske plater? Har dere en modell som fungerer kun med UV-lampe?

  Vi har ikke en slik modell. Alle ozongeneratorene har en keramisk plate for generering av ozon. Når prosessen starter så startes også lampen. Det er ikke mulig å anvende kun lampen.

  Har ECO-serien innebyget plater foruten lampen?

  ECO-serien er ikke utstyrt med lampe. Men hver ozongenerator er utstyrt med keramiske plater for ozonproduksjon.

  Er det komplisert å bytte ut deler?

  Luftfilteret er svært lett å skifte ut. De keramiske platene krever litt mer øving og bør skiftes ut av en person med erfaring og autorisasjon.

  Hvordan skal man velge riktig ozongenerator til rommet en ønsker å bruke det i? Til hvor stort areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g, og 20 g beregnet på?

  Det er en tabell i bruksanvisningen. En kraftigere ozongenerator er mer effektiv i større rom og kan være påslått i kortere intervaller.

  Stemmer det at en ozongenerator skal plasseres så høyt som mulig for økt effektivitet?

  Ja, siden ozon er tyngre enn luft er det anbefalt at apparatet står på et sted i høyden og ikke på gulvet.

  Vær den første til å skrive en produktanmeldelse  Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
  Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

  Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

  Expondo-ekspert

  Fortsatt usikker?

  Våre eksperter står klar til å hjelpe.
  21 93 53 21
  Ma - Fr 10:00-16:00
  Dette produktet
  • 7000 mg/t
  • 80 W
  • Timer opp til 180 minutter
  • Lakkert stål

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min

  B-varer Ozongenerator - 7000 mg/t - 80 W - timer 180 min

  Statt: 1599,00 NOK 1399,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • 7000 mg/t
  • 80 W
  • Timer opp til 180 minutter
  • Lakkert stål
  • Varmeplatens størrelse: 60 x 40 cm
  • Effekt: 2 x 3.200 Watt
  • Glatt
  • Bekyttelse mot sprut
  • Tappekran

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  B-varer Dobbelt elektriskt stekebord- 60 cm - glatt - 2 x 3,2 kW

  B-varer Dobbelt elektriskt stekebord- 60 cm - glatt - 2 x 3,2 kW

  Statt: 5999,00 NOK 4799,00 NOK

  Varen er på lager, leveringstid ca. 7-10 arbeidsdager

  • Varmeplatens størrelse: 60 x 40 cm
  • Effekt: 2 x 3.200 Watt
  • Glatt
  • Bekyttelse mot sprut
  • Tappekran