Gjenstand: EX10031085

|

Modell: SBS-MD-26

Metalldetektor - deteksjonsdybde cm - Ø 24 cm - teleskoparm: 96 - 120 cm

kr 3 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Nøyaktig – detektoren lokaliserer selv små gjenstander (mynter osv.) opp til en cm dybde
  • Allsidig – fire forskjellige søkefunksjoner: Alle metaller, Ekskluder (plate), Velg (Notch), Vis (Pinpoint)
  • Vanntett – en vanntett søkespole for bruk i regn og på grunt vann
  • Oversiktlig – alle viktige funksjoner og displayer på kontrollpanelet med LCD på et øyeblikk

PRODUKTBESKRIVELSE

Den perfekte metalldetektoren for skattejegere store og små

Den som leter, den skal finne. Enten du leter etter den tapte gifteringen i hagen, en gullskatt i skogen, ammunisjon på gamle slagmarker eller kabler i veggen - med metalldetektoren fra Steinberg Systemss industrirekvisita kan du søke målrettet etter alle punkt.

Finn gull, sølv og metall med metalldetektorer fra måleteknologien til Steinberg Systems

Takket være et intuitivt kontrollpanel og LC-displayet kan du lokalisere selv små gjenstander som mynter, ringer eller spiker med metalldetektoren hvis de ikke er begravd dypere enn cm i bakken. Fire forskjellige moduser er tilgjengelige for søket: "All Metal" oppdager syv typer metall, har automatisk bakkebalanse og har høy følsomhet. Velger du derimot "Disc", slås visningen av enkelte metalltyper av for mer presis differensiering. Bruk "Notch" for å velge frekvensområder for spesifikke metaller og "Pinpoint" for å peke på plasseringen av elementet du leter etter.

Avansert teknologi gjør strømforbruket til denne vanntette metalldetektoren veldig lav. Betjen metallsonden med to 9 V-batterier. En ladenivåindikator informerer deg om statusen til batteriene. Den kan brukes hvor som helst takket være den lette vekten. Dette på grunn av den teleskopiske armen som kan forlenges mellom 96 - 120 cm, noe som gjør at små og store skattejegere kan begynne å lete uten å måtte bøye seg ned. Det polstrede armlenet til den ergonomiske metalldetektorstaven garanterer et maksimalt effektivt og komfortabelt søk. Høydepunktet: finn skjulte metallgjenstander selv i regnet, snøen eller på grunt vann, fordi metallspolen er absolutt vanntett!

TEKNISKE DETALJER