Gjenstand: EX10030654

|

Modell: SBS-FZ 3000/5M

Kjettingtalje - 3000 kg – {{chain_lenght}} m

kr 2 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Sterk – solid kjettingtalje med en lastekapasitet på 3000 kg
  • Fleksibel – løftehøyde på {{chain_lenght}} m
  • Praktisk – manuell betjening uten strømkilde
  • Slitesterk – de galvaniserte skruene, mutrene og boltene samt den herdede kjeden garanterer den høyeste industrielle kvaliteten
  • Trygg – pålitelige kjedebremser holder vekten

PRODUKTBESKRIVELSE

Løft tunge gjenstander opp til 3000 kg med kjettingtaljen

Det er mange gjenstander som rett og slett er for tunge til å løfte uten hjelp. Kjettingtaljen SBS-FZ 3000/5M fra Steinberg Systems multipliserer styrken din og gjør det enklere å løfte tunge lass. Takket være det fleksible designet er den like nyttig på byggeplassen som på verkstedet eller lageret.

Den kraftige kjettingtaljen fra Steinberg Systems

Kjettingtaljen fra Steinberg Systems har en trekkraft på opptil 3 t. Den høye kapasiteten er muliggjort av enhetens robuste stålkonstruksjon. Like solid er kjettingen som brukes til å løfte lasten, som har 7 mm tykke ledd. I tillegg er kjedet herdet. Skruer, mutre og bolter er galvanisert. Dette beskytter enheten mot korrosjon og oppfyller de høyeste industrielle standarder.

Den manuelle kjettingtaljen lar deg løfte gjenstander til en høyde på {{chain_lenght}} m, noe som gir deg maksimal mobilitet og manøvreringsrom. Kjettingtaljen betjenes manuelt og krever ingen ekstra strømkilde. Tre tannhjul inne i enheten sørger for optimal kraftoverføring.

Kjettingtaljen kan festes i taket eller et stillas med en solid krok. Den andre kroken er beregnet for lasten. Den kan sikres med en sikkerhetssperre for å hindre gjenstanden i å skli. Du kan blokkere kjedet etter ønske mens du løfter eller senker. Dette gir deg full kontroll når du arbeider med taljen.

TEKNISKE DETALJER