På salg

Gjenstand: EX18000525

|

Modell: SBS-CO-100-SET

CO2-måler med ekstern sensor - inkl. temperatur og fuktighet

kr 2 199,00 kr 2 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig – måler karbondioksidnivåer, temperatur og fuktighet
  • Synlig – stor LCD-skjerm med alle tre måleområdene på et øyeblikk
  • Nøyaktig – måleresultater for CO2 og fuktighet med en nøyaktighet på ±3 %, temperatur med ± 0,3 °C
  • Trygt– alarmfunksjon for overskredet maksimumsverdier
  • Effektiv – ekstern sensor utvider måleområdet for temperatur til -40 - 125 °C

PRODUKTBESKRIVELSE

CO2-måleren for et trygt inneklima

Folk puster, maskiner damper, begge produserer karbondioksid. Det som høres naturlig ut til å begynne med kan i overkant føre til helseproblemer. CO2-måleapparatet SBS-CO-100-SET fra Steinberg Systems, ekspertene på måleteknologi, forteller deg hvor høy CO2-forurensningen er. Takket være den medfølgende eksterne sensoren får du nøyaktige verdier for temperatur og fuktighet – og alt på et øyeblikk.

Nøyaktige måleresultater med CO 2 måleapparat - også for temperatur og fuktighet med ekstern sensor

CO 2-måleren er utstyrt med et LCD-display som viser karbondioksidinnholdet med store sifre. I tillegg setter du en grenseverdi for målt CO2. Hvis dette overskrides, høres en alarm. Dermed blir du tydelig varslet om kritisk karbondioksidforurensning på arbeidsplassen eller salgsgulvet og kan reagere på det på riktig måte.

I tillegg måler enheten nøyaktig temperatur og fuktighet. Verdiene vises med en nøyaktighet på 0,1 enheter på displayet. Temperaturen måles med sensoren integrert i enheten i området fra -30 til 60 °C. Den eksterne sensoren som er inkludert i settet utvider temperaturområdet fra -40 til opptil 125 °C. 

Fuktighet måles i området 0 - 100 RF (ikke-kondenserende) og registreres med en nøyaktighet på ±3 %. Alle verdier oppdateres etter 5 sekunder, slik at du alltid er oppdatert på fuktighet, temperatur eller CO2-innhold.

CO2-kniven er plassert i et solid plasthylster (ABS). Dette gjør det mulig å tåle store svingninger i temperatur eller fuktighet. Enheten drives via en strømforsyningsenhet, som sikrer en pålitelig strømforsyning. Om nødvendig, men ikke over lang tid, kan karbondioksidmåleren også drives med batterier.

Bruk CO2-måleren fra Steinberg Systems for et optimalt romklima der fuktigheten, temperaturen og også karbondioksidinnholdet er riktig!

TEKNISKE DETALJER