B-varer

Gjenstand: EX20030934

|

Modell: SBS-PT-60SNL

B-varer Pakkevekt - 60 kg / 0,02 kg - 35,5 x 40,5 cm - ekstern LCD

kr 1 699,00 kr 1 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Nøyaktig - nøyaktig måling opptil 60 kg med 0,02 kg målenøyaktighet
  • Stabil veieflate er 35,5 x 40,5 cm og laget av rustfritt stål
  • Lett å lese - LCD-skjerm med bakgrunnsbelysning
  • Mobil - kompakt design og batteridrift opptil 25 timer
  • Brukervennlig - enkelt funksjonsvalg ved hjelp av knapper

PRODUKTBESKRIVELSE

På denne pakkevekten er vekten alltid riktig

Med pakkevekten SBS-PT-60SNL får du eksakte måleresultater, som du enkelt kan lese på en ekstern LCD-skjerm. Du kan veie laster opp til 60 kg og med 0,02 kg nøyaktighet. En belastning på 90 kg må ikke overskride. Bruk pakkevekten til å bestemme den nøyaktige vekten av post og pakker og forenkle hverdagen din på kontoret og i detaljhandelen!

Digital pakkevekt fra Steinberg Systems imponerer med enkelhet og presisjon!

I utformingen av pakkeskalaen ble det lagt stor vekt på kompakt design. Veieplaten i rustfritt stål, som måler 355 x 405 millimeter, har god plass til pakker, store bokstaver og mange standardartikler. Fire sensorer gir balanserte resultater og sikrer målte verdier med nøyaktighetsklasse 3. Takket være den lave konstruksjonen kan du løfte all last til veieplaten uten store anstrengelser.

Den eksterne displayenheten er utstyrt med en stor bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, hvor du når som helst kan lese måleresultatene. De store tallene er tydelige og enkle å lese, selv fra ugunstige vinkler. Den 2,2 meter lange tilkoblingskabelen mellom den eksterne skjermen og vekten sikrer maksimal bevegelsesfrihet.

Gå inn i alle innstillinger og funksjoner brukervennlig og direkte via kontrollpanelet med knapper. I tillegg til enheten kan du velge mellom tara- og tilbakestillingsfunksjonene. Når du ikke veier noe på en stund, slås bakgrunnsbelysningen av automatisk. I tillegg er pakkevekten utstyrt med et RS232-grensesnitt og kan kobles til en datamaskin.

Den digitale pakkevekten drives av et litiumbatteri, som sikrer mobil drift i opptil 25 timer. Pakkevekten er utstyrt med en energisparemodus som slår av vekten etter 180 sekunders inaktivitet. Som et alternativ til batteridrift kan du bruke den medfølgende strømledningen. Du kan også alltid lese ladestatusen til batteriene på displayet.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL