B-varer

Gjenstand: EX20030581

|

Modell: SBS-KW-20TW

B-varer Kranvekt - 20,000 kg / 5 kg

kr 11 799,00 kr 14 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Vektkapasitet - høy bæreevne på opp til 20,000 kg
  • Lettavleselig - LED-display med 40 mm høye siffer
  • Presis - avvik på maks. 0,5 / 10 kg
  • Stabil - legert stål og støpt hus av aluminium, legert stålkrok
  • Brukervennlig - kranvekt med mulighet for å skifte vektenhet og fjernkontroll

PRODUKTBESKRIVELSE

Kranvekt med høy vektkapasitet på 20,000 kg

Kranvekten SBS-KW-20TW fra Steinberg Systems er spesielt utviklet for industriell bruk og er den riktige vekten for daglige oppgaver. Denne vekten kan brukes til industrielt bruk og handel. Kranvekten overbeviser med sitt robuste design og LCD-display av høy kvalitet. Kranvekten kan brukes til fiskebåter, slakterier, markedsplasser og lagerhaller. Fleksibilitet og god ytelse er garantert. Se Steinberg sitt utvalg av vekter til alle formål samt en ypperlig kundeservice.

Kranvekt med fjernkontroll og stort display

Den robuste kranvekten SBS-KW-20TW har en rekke funksjoner: Hold, kalibrering, summering og nullstilling. Vektområdet er på 200 til 20,000 kg og nøyaktigheten er på 100 g. Med en nøyaktighet på 5 til 10 kg og en maksimal overbelastning på opp til 25.000 kg, veier kranvekten tunge belastninger pålitelig og presist. Du kan bytte mellom vektenhetene kg og lb.

Kranvekten er laget av en stållegering av høy kvalitet, noe som gir den en høy lastekapasitet og unik robusthet. Det solide huset beskytter enheten mot ytre påvirkninger og støt, noe som gjør vekten svært motstandsdyktig. Driftstemperaturen fra -10 til +40 °C gir en lengre levetid.

De individuelle målverdiene kan leses av når som helst på det lettleste LED-displayet med en sifferhøyde på 40 mm. Alle nødvendige nøkler for problemfri og enkel bruk er lett tilgjengelige.

Den medfølgende fjernkontrollen overfører alle data til vekten. Du kan dermed betjene vekten selv på en avstand på 30 m.

Leveringen inkluderer en sikkerhetskrok av legert stål for hengende vekter og en enhet for strømforsyning for det integrerte 6 V/10 Ah batteriet som kan lades innen 5 til 6 timer. Det ladede batteriet har 80 timers drift, mens i hvilemodus slår vekten seg automatisk av etter 30 minutter. Et 9 V batteri for fjernkontrollen er også inkludert.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL