B-varer

Gjenstand: EX20030901

|

Modell: SBS-EC-600B4

B-varer Inspeksjonskamera - 60 m - 30 lysdioder - 7" IPS skjerm

kr 27 699,00 kr 34 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Perspektiv – 7" IPS-skjerm med solskjerm for tydelig gjengivelse
  • Lyssterk – 30 LED'er sikrer optimal synlighet
  • Langtgående – 60 m kabel muliggjør forbløffende rekkevidder
  • Dokumentert – video- og lydopptak og bilder kan lagres
  • Mobil – praktisk transportkoffert for feltbruk

PRODUKTBESKRIVELSE

Inspeksjonskamera for dyp innsikt

Utforsk selv vanskelig arbeidsområder eller feilplasseringer med inspeksjonskameraet fra Steinberg Systems. Takket være den fleksible svanehalsen og det ergonomiske håndtaket er dette endoskopet ideelt for en rekke bruksområder i både profesjonelle og private sammenhenger. Inspeksjonskameraet kan utføre sylindertester; du kan inspisere ledninger, rør eller avløp samt utforske hull eller hulrom under renoveringsarbeid – og undersøke en rekke andre arbeidsområder.

Utforsk innsiden av rørene på skjermen

Kamerahodet føres inn i røret ved hjelp av en 60 m glassfiberkabel. Inspeksjonskameraet er egnet for bruk i avløp med forskjellige diametre; to ledestjerner i forskjellig størrelse tilpasser kameraet til rørdiameteren. Kamerahodet og kabelen er vanntette (IP68) og kan derfor brukes selv i fuktige omgivelser. I viklingsrørsystemer følger kabelen lett forgreninger.

Det fleksible kamerahodet kan dreies 90° og har en visuell vinkel på 90°. 30 LED-lys integrert i kamerahodet gir nødvendig lys. Safirlinsen av høy kvalitet egner seg selv for røffe miljøer og leverer sylskarpe bilder på LCD-skjermen. I tillegg viser den 8x digitale zoomen og den uavhengige bildejusteringen selv de minste detaljene i røret. Kameraet styres via en grunnleggende betjeningsenhet.

I tillegg til enkel visning, kan du også ta lyd- og videoopptak og bilder som vil gi deg verdifull informasjon når du analyserer brudd eller blokkeringer. Inspeksjonskameraet har en USB-tilkobling og et SD-spor. Et 8 GB SDHC-kort er inkludert i leveringen.

Endoskopkameraet drives av et oppladbart batteri slik at du kan bruke dreneringskameraet hvor som helst uten en ekstern strømkilde. Avløpskameraet kan oppbevares i en solid koffert for mobil bruk.

TEKNISKE DETALJER