B-varer

Gjenstand: EX20030524

|

Modell: SBS-PF-100/20E

B-varer Industrivekt - 100 kg / 20 g - 40 x 30 cm

kr 1 299,00 kr 1 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Brukervennlig - industrivekt med en vektplate på 30 cm x 40 cm og maks vekt på 100 kg
  • Holdbar - opp til 96 timer batteritid med varsel når batterinivået er lavt
  • Transporterbar - kan legges sammen om den skal flyttes
  • Lettavleselig - LED-display med 15 mm høye siffer
  • Funksjoner - PRICE, TARE, ZERO, CLEAR, ADD, COUNTING, CALIBRATION
  • Økonomisk - energibesparingsmodus etter 3 sekunder av inaktivitet

PRODUKTBESKRIVELSE

Presise måleresultater selv når du er på farten med denne plattformvekten

Den sammenleggbare industrivekten SBS-PF-100/20E fra Steinberg Systems kan brukes som en stasjonær enhet for å veie lette til tunge gjenstander og bestemme verdien av dem. Vekten er av høy kvalitet. Den er stabil og leverer nøyaktige vektresultater. Industrivekten kan brukes i lagerhaller, butikker, markedsplasser, grønnsakstorg og lignende.

Industrivekt med kraftig batteri

Industrivekten kan veie opp til 100 kg som gjør at du kan veie både lette og tunge gjenstander med en nøyaktighet på 20 g. På displayet vil du bli varslet om overlast om det er tilfellet. Med en vektplate som måler 40 cm x 30 cm rommer denne industrivekten mange ulike gjenstander av ulik størrelse.

LED-displayet er montert høyt på stangen. Displayet viser vekten, pris per kilo i EUR og den totale prisen med 15 mm høye siffer. Kontrollpanelet som har funksjonene vekt, tarere, addere, telle og nullstille er dessuten vann- og fettresistent. Alle funksjonene det er kjekt å ha når man driver med varer og handel.

Du kan også benytte deg av industrivekten uten tilgang på strøm da enheten er utstyrt med et innebygget batteri Batteriet har en levetid på opp til 96 timer før det må lades igjen. Du kan bruke vekten selv om batteriet er under lading. Industrivekten vil bytte til energisparingmodus etter tre sekunder når den ikke er i bruk, som vil spare batteriet og elektrisitet. Når batterinivået er lavt vil det dukke opp et symbol på displayet som varsler deg om at det må lades. Den digitale vekten er designet for å være kompakt og plassbesparende. De høydejusterbare beinene kan justeres sånn at vekten er vannrett under veiing som gjør at du kan veie selv på ujevnt underlag.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL