B-varer

Gjenstand: EX20030602

|

Modell: SBS-MD-15

B-varer Håndholdt metalldetektor - 100 cm / 20 cm - Ø 25 cm

kr 1 599,00 kr 1 899,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Nøyaktig – detektoren finner store objekter ved opptil 100 centimeters dyp og små objekter ved opptil 20 centimeters dyp
  • Allsidig – fem forskjellige søkefunksjoner: JEWELRY, CUSTOM, COINS, ZERO og PINPOINT
  • Vanntett – vanntett søkehode for bruk i regn og i grunt vann som undervanns metalldetektor
  • Justerbar – teleskoparm som forlenges fra 111 til 127 cm med armstøtte for komfortabel bruk for både store og små skattejegere
  • Tydelig – alle viktige funksjoner og funn kan sees på kontrollpanelet ved et øyekast

PRODUKTBESKRIVELSE

Den perfekte metalldetektoren for både store og små skattejegere!

Den som søker skal finne – enten du leter etter gifteringen din i hagen, en gullgruve i skogen, ammunisjon på gamle slagmarker eller kabler i veggen! Metalldetektoren SBS-MD-15 fra Steinberg Systems sin kolleksjon av industrielt utstyr vil alltid finne alt du søker etter, uten feil.

Finn gull, sølv og andre metaller med Steinberg Systems sitt måleutstyr

Den håndholdte metalldetektoren er utstyrt med et intuitivt kontrollpanel og en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Den kan finne store objekter på dyp opptil 100 cm, og for små objekter (som for eksempel mynter) vil metalldetektoren reagere meget presist om de befinner seg opptil 20 cm nedi jorden. Skjermen viser åtte forskjellige typer metaller og objektets dybde. Du kan velge mellom fem ulike søkemoduser: JEWELRY, CUSTOM, COINS, ZERO og PINPOINT. Det beste med PINPOINT-funksjonen: Denne finsøk-modusen lar deg avgjøre den nøyaktige posisjonen i bakken etter å ha funnet et objekt, slik at du kan grave det opp.

Tre forskjellige lyder signaliserer ulike metalltyper. For å stenge ute bakgrunnsstøy og ikke å forstyrre andre med lydene fra gulldetektoren (og for ikke å la andre vite om at du har funnet noe potensielt verdifullt!) har detektoren en jack-inngang for hodetelefoner. Du kan koble til alle hodetelefoner med en 6,35 mm-jack. Volumet kan justeres med en bryter.

Banebrytende teknologi gjør at denne vanntette metalldetektoren har et veldig lavt strømforbruk. Gulldetektoren drives av kun to 9 V-batterier og veier lite, slik at den kan brukes overalt. Sist, men ikke minst, kan teleskoparmen forlenges fra 111 til 127 cm, slik at skattejegere av alle høyder kan søke i vei uten å måtte gå krokbøyd. Det justerbare søkehodet og den ergonomisk utformede metallsondens polstrede armstøtte garanterer et maksimalt effektivt og komfortabelt søk. Det aller beste: fordi det 25 cm store søkehodet er vanntett kan du spore opp gjemte metallobjekter selv i regn, snø, eller i grunt vann.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL