B-varer

Gjenstand: EX20030620

|

Modell: SBS-WCS-300

B-varer Gulvvekt - 300 kg / 100 g - 100 x 95 cm - LCD

kr 15 699,00 kr 19 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Eksakt – nøyaktighetsgrad på 100 g med maksimal vekt på 300 kg
  • Stor – vektflate av rustfritt stål på 100 x 95 cm
  • Praktisk – avrundede kanter gjør det enklere å dytte eller rulle last på vektflaten
  • Tydelig – ekstern LCD-skjerm med 5 tall og bakgrunnsbelysning
  • Lang levetid – lang batteritid opptil 30 timer, eller strømadapter

PRODUKTBESKRIVELSE

Gulvvekt med rampe for pakker, paller og annen stor last

Gulvvekten SBS-WCS-300 fra Steinberg Systems kan brukes hvor som helst der tung last skal løftes eller dyttes litt for veiing. Med en kapasitet på 300 kg og et avvik på 100 g, passer denne pakkevekten for bruk på lager, engros, industri og handel. Gulvvekten er forhåndskalibrert, så du kan begynne å bruke den med en gang uten å gjøre ytterligere justeringer. Selv tung last, som står på gulvet, kan enkelt dyttes på vekten.

Vei tung last med drive-through-vekten – akkurat der du trenger det

Vektflaten på 100 x 95 cm gir godt med plass for stor last, mens det fine designet sørger for at vekten ikke tar opp unødig plass og gjør det enklere å veie tung last. Sidene er flate, slik at last enkelt kan dyttes på drive-through-vekten uten hinder. Vektflaten i profilert aluminium hindrer lasten i å skli. Føttene på pakkevekten kan justeres i høyden for å kompensere for ujevnt underlag. Ved behov kan vekten fraktes på tralle til ønsket sted.

Kontrollpanelet i ABS-plast med LCD-skjerm kobles eksternt til vektplattformen med ledning, slik at den fleksibelt tilpasses enhver veiesituasjon. Den kan også kobles til et håndtak på kanten av gulvvekten. Vektens energieffektive egenskaper omfatter en batterimodus med en varighet på opptil 30 timer. Varsling om lavt batterinivå hindrer vekten i å skru seg av under bruk. Du kan individuelt stille inn om vekten skal skru seg av etter 120, 180, eller 300 sekunder når den ikke er i bruk, og slik spare energi.

Om funksjonene: Tara, hold, zero og endre vektenheter er funksjoner som dekker alle relevante prosesser på ethvert lager, også fraktforberedelse. Individuelle innstillinger gir fleksibel bruk av mange ulike vektteknologier.

Den bakgrunnsbelyste LCD-skjermen med fem tall gjør det enkelt å lese av målinger i dårlig belysning, som det ofte kan være på et lager. Et RS-232 grensesnitt er integrert i det eksterne kontrollpanelet, slik at du kan overføre samlet informasjon til en datamaskin. Vekten kan vises i kg eller lb. Et varsel dukker opp om vekten overbelastes med 150 %.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL