B-varer

Gjenstand: EX20030772

|

Modell: SBS-AFM-300

B-varer Avlastningsmatte - 940 x 940 mm - sklisikker - 16 mm

kr 579,00 kr 719,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Komfortabel - forhindrer tretthet i lange stående perioder
  • Romslig - stor overflate på 940 x 940 mm med god plass til å bevege seg
  • Trygg - sklisikker underside og skrå kanter
  • Robust - motstandsdyktig, slitesterk og lettstelt materiale
  • Enkel - enkel å bruke, ingen montering nødvendig

PRODUKTBESKRIVELSE

Avlastning for føtter, ben og rygg med avlastningsmatten fra Steinberg Systems

Avlastningsmatten SBS-AFM-300 fra Steinberg Systems avlaster rygg og ledd under enhver form for stående arbeid, sikrer bedre sirkulasjon og forbedrer fokus. Avlastningsmatten kan brukes ved stående skrivebord, på en fabrikk eller kjøkkenet. Den allsidige matten mot tretthet et praktisk redskap til arbeidsplassutstyret. Steinberg Systems tilbyr ergonomiske produkter av høy kvalitet og tidløs design som støtter og avlaster deg under arbeidet i alle omgivelser.

Smertefritt stående arbeid med stående skrivebord

Å stå lenge er anstrengende, gir trette bein og forårsaker ryggsmerter. Disse negative effektene forverres ofte av uegnet fottøy og dårlig holdning. Denne avlastningsmatten av høy kvalitet lindrer kroppen og gjør arbeidsplassen din mer komfortabel.

Matten er laget av materiale som er ekstremt slitesterkt og slagfast. Den teksturerte overflaten på den robuste matten er sklisikker og gir den både høy grad av sikkerhet og holdbarhet. På grunn av materialtykkelsen på 16 mm er den ergonomiske verkstedmatten spesielt mykt dempet, men sørger også for dimensjonsstabilitet. Dette letter ryggen og føttene, samt stressede ledd og forhindrer muskelspenninger opp til skuldrene.

Matten på 940 x 940 mm er perfekt for å absorbere støt mens du står ved stående skrivebord eller på en samlebånd. Matten er veldig enkel å installere og krever ingen montering eller liming - bare plasser den der du vil! Den praktiske puslespillkanten lar deg utvide ståområdet med så mange ekstra matter du vil for å skape kontinuerlig gulvdekning.

Avlastningsmatten isolerer deg også fra det kalde gulvet og beskytter gulvet mot slitasje. Materialet krever svært lite vedlikehold og er derfor svært hygienisk.

TEKNISKE DETALJER