(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10030437

|

Modell: SBS-LDM-60

Avstandsmåler, laser - 60 m

kr 1 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Presis - målenøyaktighet på ±2.0 mm
  • Rask - gjennomsnittlig måletid på 0.25 sekunder
  • Allsidig - måler avstand, areal og volum, med integrert vater
  • Fleksibel - måleenheter kan endres til meter, fot eller tommer
  • Mobilitet - Veier 76 g, batteridrift og tilhørende forpakning garanterer en ukomplisert utføring av arbeid uansett om det er hjemme eller når du er på farten.

PRODUKTBESKRIVELSE

Håndholdt, svært nøyaktig distansemåler

Presisjon møter håndterbarhet. Distansemåleren fra Steinberg Systems er svært nøyaktig, liten og pålitelig. En digital distansemåler gjør jobben mye lettere, fordi du ikke trenger målepunkter eller en annen person for å utføre en nøyaktig måling. Med en rekkevidde på 60 m, er denne avstandsmåleren med laser det riktige verktøyet når det kommer til nøyaktighet.

Mål avstander på farten med denne mobile laseravstandsmåleren.

Lasermåleren kan måle avstanden i løpet av 0.25 sekunder med en nøyaktighet på 2 mm. Dette profesjonelle verktøyet måler også areal og volum. Alle målene kan kan måles etter meter, fot eller tommer, tilsvarende gjelder dette også areal og volum. Lasermåleren kan også brukes som vater.

Denne avstandsmåleren er en ekte lettvekter: Veier kun rundt 76 gram. Med sin størrelse, batteridrift og forpakning, så er dette et ideelt måleinstrumentet for deg når du er på farten. Avstandsmåleren slår av laseren automatisk etter 29 sekunder, og måleren slår seg av etter 180 sekunder, for å maksimere batteritiden.

Avstandsmåleren måler med trygg teknologi og praktiske funksjoner

Denne avstandsmåleren bruker en laser av klasse 2. Laseren avgir lys bare i det synlige bølgeområdet og vil ikke gjøre noen skade om du tilfeldigvis ser inn i laseren. Lasermåleren har et LCD display med bakgrunnsbelysning slik at du kan lese av måleren selv i dårlig lys.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Sajnálattal tapasztaltam, hogy nincs magyar nyelvű leirás a termékhez pedig jogszabály kötelezi a forgalmazót erre.!