Ny

Gjenstand: EX18000584

|

Modell: SBS-EC-20S-SET

2 rørkameraer - m + 40 m - + 12 LED - 10" skjerm

kr 30 399,00 kr 49 599,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Se gjennom - 360° roterbart og 180° vippbart kamera med en oppløsning på og en 10" skjerm for tydelig avspilling samt et ekstra kamera med 90° tiltvinkel.
  • lyssterk - lysdioder (pluss 12 for det andre kameraet) gir de beste visningsforholdene
  • langt - m + 40 m kabel tillater utrolig rekkevidde
  • dokumentert - lagring av video- og lydopptak samt bilder
  • Mobil – praktisk transportveske med tastatur for utendørs bruk

PRODUKTBESKRIVELSE

To rørkameraer med belysning for dyp innsikt med minnefunksjon og tastatur

Årsaken til en blokkering eller skade er ofte dypt skjult. For å hjelpe deg med å få et inntrykk og nøyaktig inspisere skadede områder i tanker, kar, skorsteiner og rørsystemer, er settet med to rørkameraer fra Steinberg Systems førstevalget.

Med inspeksjonskameraene har du innsiden av røret på skjermen

Du fører kamerahodet inn i røret ved hjelp av en eller 40 m kabel. Kamerahodet og kabelen er vanntette til en dybde på 10 m (), noe som gjør dem ideelle for bruk i fuktige omgivelser. Det fleksible kamerahodet kan roteres 360° og vippes 90 eller 180°; den fleksible kabelen følger uanstrengt grenene til vinklede rørsystemer. Nødvendig lys i mørke omgivelser leveres av eller 12 hvite LED-lamper integrert i kamerahodet.

Høykvalitetslinsene egner seg selv for røffe miljøer og leverer sylskarpe bilder på 10'' LCD-skjermen. I tillegg til enkel visning, kan du også ta opp lyd samt videoopptak og bilder som gir deg verdifulle ledetråder når du analyserer brudd eller blokkeringer. Dette settet har en grunnleggende betjeningsenhet med et 28,5 x 12 cm tastatur og to tilkoblinger for kameraer (4 og 6-pinners). Kontroller opptakene via den medfølgende fjernkontrollen. For dataoverføring og lagring har rørkameraene en USB-port og et micro SD-spor. 

Endoskopkameraene har et oppladbart batteri med en kjøretid på opptil 4 timer, slik at du kan bruke dreneringskameraene hvor som helst uten en ekstern strømkilde. Etter bruk, oppbevar fjernkontrollen, strømforsyningsenheten og de tilhørende kablene (150 + 180 cm) samt den andre kamerakabelen (493 cm) praktisk og trygt under tastaturet på kontrollenheten, som er utformet i en praktisk koffert form. Kabeltrommelen med håndtak garanterer enkel og ren transport av inspeksjonskameraene.

TEKNISKE DETALJER