På salg

Gjenstand: EX10021287

|

Modell: S-SPEEDWELD-150

Dreieskive sveising - 150 kg - bordhelling 0 - 90 ° - fotpedal

kr 29 099,00 kr 42 399,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Høy kapasitet – med en belastningskapasitet på opptil 150 kg
  • Justerbart – variabel rotasjonshastighet, mulig å vinkle mellom 0–90°
  • Allsidig – universal vektbærende plate
  • Nøyaktig – ideelle resultater for manuell, semiautomatisk, mekanisk og automatisk sveising
  • Sikker – betjening via fotpedal og innebygget kobling til jordingskabel

PRODUKTBESKRIVELSE

Nøyaktige sveiseresultater og ergonomisk arbeid med det fleksible sveisebordet

Under sveising er posisjon og tilgjengelighet avgjørende for en pålitelig sammensveising av materialene. Med sine allsidige muligheter for justering og festing tilbyr tørnebordet S-SPEEDWELD-150 nøyaktig støtte for manuell, semi- eller helautomatisk sveising. Sveisebordet sørger for ergonomisk, sikker og nøyaktig drift under kutting, sliping eller montering.

En allsidig sveisestillingsenhet for uanstrengt sveising i alle posisjoner

Med en vektkapasitet på 150 kg og en universal vektbærende plate kan dette sveisebordet brukes fleksibelt til ulike komponenter. Takket være den variable rotasjonshastigheten og den justerbare vinkelen mellom 0–90° finnes det en optimal posisjon og hastighet for ethvert arbeid. Perfekt justering og uforstyrret arbeid med sveisebordet sørger ikke bare for utmerkede resultater med konsekvent kvalitet, men gjør også at sveisingen er mindre utsatt for feil, er tryggere, og at hele prosessen blir mer økonomisk.

Fotpedalen sørger for økt sikkerhet, mer fleksibilitet med frie hender, og gjør det enklere for brukere på alle erfaringsnivåer å oppnå rene sveisesømmer. Den innebygde koblingen for jordingskabel sørger også for sikkerhet og forebygger skade. For manuell eller automatisert CNC-sveising: Materialer av ulike former og størrelser kan kobles sammen sikkert, nøyaktig, ergonomisk og effektivt med sveisestillingsenheten.

TEKNISKE DETALJER