Gjenstand: EX10021270

|

Modell: S-LS-91

Strømforsyning laboratorie - 0 - 100 V - 0 - 2 A DC - 200 W - firesifret LED display

kr 2 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Variabel - DC-strømspenning fra 0 til 100 V og strømstyrke fra 0 til 2 A
  • Firesifret LED-display - rask kontroll av utgangsstrøm og utgangsspenning
  • Trygg - innebygd beskyttelse mot overoppheting, overstrøm og overdreven belastning
  • Effektiv - intelligent temperaturkontroll og automatisk endring fra konstant strøm til konstant spenning
  • Brukervennlig - klart kontrollpanel med dreieknapper og 4 mm-kontakt

PRODUKTBESKRIVELSE

Pålitelig strømforsyning til laboratoriet med opptil 200 W

Strømforsyningen for laboratorie S-LS-91 er spesialisert for å forsyne eksterne enheter med likestrøm, der strømstyrke og strømspenning kan justeres individuelt. Strømforsyningen er primært designet for profesjonell bruk i industrisektoren, laboratorier, telekommunikasjon, for verksteder med elektroniske enheter samt for produksjonsanlegg og testinstitutter. Den lineære teknologien resulterer i lav restkrusning og lavt lydnivå.

De nåværende verdiene justeres optimalt med strømforsyningen fra Stamos Soldering

På grunn av den store LED-skjermen kan du enkelt lese av de innstilte verdiene for utgangsspenning, strøm og effekt når som helst. Selv når belysningen er dårlig er sifrene lette å lese av. I tillegg er de enkelte skjermene utstyrt med sine respektive enhetsforkortelser, slik at strøm og spenning skilles tydelig.

Den brukervennlige strømforsyningen kan styres veldig enkelt via dreieknapper. Knappene tillater presis justering av ønsket strøm fra 0 til 100 V DC og utgangsspenning fra 0 til 2 A. Under justeringen kan du sjekke de respektive verdiene på den store LED-displayet og tilpasse dem til dine behov. Når laboratoriestrømforsyningen fungerer som en konstant spenningskilde (CV), bytter enheten automatisk til konstant strømmodus (CA) så snart den innstilte belastningsgrensen er nådd. Dette forhindrer skade på tilkoblede enheter.

Med den justerbare strømforsyningen får du en enhet med høy sikkerhetsstandard: Enheten har overstrømsbeskyttelse (OCP), overbelastningsbeskyttelse (OPP), strømbegrensning og en spesiell overopphetingsbeskyttelse (OTP). Den integrerte viften tilpasser seg de interne temperaturforholdene og sørger for optimal kjøling. Disse forholdsreglene garanterer en sikker drift av strømforsyningen, selv ved intensiv og permanent bruk. Enheten har også en summende alarm som informerer deg om sikkerhetsmangler.

Sklisikre gummiføtter sørger i tillegg for stabilitet og beskytter også mot uønskede riper. Med labbforsyningen fra Stamos Soldering får du en grundig profesjonell enhet for individuell likestrømforsyning av eksternt utstyr.

TEKNISKE DETALJER