Trustpilot
På salg
(3) Anmeldelser

Strømforsyning - 0-30 V - 0-5 A DC - 150 W - USB - 100 minneplasser

kr 2 699,00 kr 3 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021066

|

Modell: S-LS-36

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveranse ca. torsdag 2. mai
Viktige funksjoner
  • Høy nøyaktighet 1 mV / 0.1 mA
  • DC justeringsområde for likespenning : 0-30 V
  • Strømstyrkeområde: 0 - 5 A
  • Stort LCD-display med bakgrunnsbelysning for å overvåke aktiv utgangsstrøm og utgangsverdier
  • Falsk polarisering / overbelastning / overoppheting / overspenning / overstrøm-beskyttelse
  • Sklisikre gummiben - beskytter arbeidsflaten mot riper og skader
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 3 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Super

Den lineære laboratoriestrømforsyningen har en ringkjernetransformator i stedet for en vanlig transformator og er derfor på nivå med en vekslende strømforsyning når det gjelder strømforbruk for små belastninger. Enheten er stille under lav belastning (testet opp til 12V, 2A) og ingen brumming eller pipelyd som andre laboratoriestrømforsyninger i denne prisklassen. Viften slår seg kun på uregulert når det trekkes større strøm, og holder seg deretter på et behagelig volumnivå, noe som også er greit for stille rom. Driften av enheten er veldig godt utført. Spesifikasjonene kan legges inn ved hjelp av dreiehjulet eller ved hjelp av talltastaturet. Talltastaturet fungerer også for de 100 individuelle minnestedene, hvorav 10 er direkte. Dette er sjeldent i denne prisklassen. Gjeldende regulering starter på 3 milliampere, slik at du også kan eksperimentere med lysdioder uten seriemotstand. Den tydelig lesbare skjermen skiller seg også ut fra de vanlige røde tallene på andre enheter. Utgangssignalet er lite interferens på grunn av den lineære strømforsyningen og er også egnet for sensitive forbrukere. En allsidig overbevisende laboratoriestrømforsyning.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Høykvalitets og solid laboratoriestrømforsyning

Laboratoriestrømforsyningen ble levert meget godt pakket og kan betjenes intuitivt. Til tross for god innpakning var den medfølgende (mini) CDen dessverre defekt, så jeg har ikke fått testet kontrollen via PC enda. En CD i "Normal2"-størrelsen ville også vært praktisk, da mini-CD-ene ikke kan brukes i spor i stasjoner. Det ville vært enda bedre om gjeldende programvare ganske enkelt kunne lastes ned. Da må jeg vente til en erstatnings-CD kommer og miljøet ville fortsatt beskyttet fordi en CD ikke lenger ville være nødvendig. Displayet er bakgrunnsbelyst og er lett å lese. Displayet kan imidlertid være litt større slik at verdiene kan leses enda lettere. Et farget display ville være optimalt, selv om strømforsyningen er slått på vil være litt dyrere. Tastene gir et kvalitetsinntrykk og er enkle å bruke. Noen av tastene er opplyst. Tilkoblingsklemmene er solide. Men ingen kabler med fast deksel kan settes inn Laboratoriekabler med bevegelig hylse eller standard kan brukes Laboratoriekabel uten deksel En annen praktisk funksjon er at laboratoriestrømforsyningen har et solid bærehåndtak.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Høykvalitets og solid laboratoriestrømforsyning

Laboratoriestrømforsyningen ble levert meget godt pakket og kan betjenes intuitivt. Til tross for god innpakning var den medfølgende (mini) CDen dessverre defekt, så jeg har ikke fått testet kontrollen via PC enda. En CD i størrelsen "Normal2" ville også vært praktisk, da mini-CD-ene ikke kan brukes i spor i stasjoner. Det ville vært enda bedre om den nåværende programvaren bare kunne lastes ned. Da må jeg vente til en erstatnings-CD kommer og miljøet ville fortsatt beskyttet fordi en CD ikke lenger ville være nødvendig. Displayet er bakgrunnsbelyst og er lett å lese. Displayet kan imidlertid være litt større slik at verdiene kan leses enda lettere. Et farget display ville være optimalt, selv om strømforsyningen er slått på vil være litt dyrere Tastene gir et kvalitetsinntrykk og er enkle å bruke Noen av tastene er opplyst Tilkoblingsklemmene er solide Men ingen kabler med fast deksel kan settes inn Laboratoriekabler med bevegelig hylse eller standard kan brukes Laboratoriekabel uten deksel En annen praktisk funksjon er at laboratoriestrømforsyningen har et solid bærehåndtak.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter