B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20021083

|

Modell: S-LS-46

B-varer Loddestasjon med avtrekk

kr 1 359,20 kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Beskyttende - røykavtrekket beskytter mot farlige stoffer
  • Variabel - stort temperaturområde fra 250 til maksimalt 430 °C
  • Høy ytelse - loddestasjon med 80 W som når en temperatur på 400 °C på b are 40 sekunder
  • Kompakt - handy redskap som passer på mange arbeidsplasser
  • Sikker - ESD-sikkert hus som beskytter mot elektrostatisk utladning
  • Praktisk - stativ til loddekolben med rengjøringssvamp

PRODUKTBESKRIVELSE

Trygg loddestasjon med røykavtrekk

Loddestasjonen S-LS-46 fra Stamos Stamos Soldering består av en loddekolbe, beholder med rensesvamp og et innebygget avtrekk. Den kompakte enheten skiller seg ut med sine høye ytelse og komfortabel lodding takket være avtrekket, som suger av skadelige gasser som skapes under lodding sånn at det ikke går utover helsen din.

Loddestasjon med høy ytelse

Loddestasjonen med avtrekk er både brukervennlig og effektiv. En bryter aktiverer både loddekolben og avtrekket samtidig. Takket være den høye effekten på 80 W bruker loddekolben bare 40 sekunder på å nå en temperatur på 400 °C. Du kan justere temperaturen opp til maksimalt 430 °C ved å bruke kontrollknappen. Enheten har en nøyaktighet på ±5 °C.

Du kan plassere loddejernet i det praktiske stativet i løpet av den korte oppvarmingsperioden. For optimale resultater kommer loddestativet med en rengjøringssvamp for rengjøring av loddespissen etter behov. Avhengig av oppgaven så kan du bytte spissene etter at jernet har avkjølt seg.

Den integrerte avtrekksviften har en luftstrøm på 115 m³/t og kan eliminere selv kraftig røyk uten problemer. Røyken føres gjennom det aktive kullfilteret som renser. Loddestasjonen fra Stamos Soldering kommer med tre filtre i størrelsen 13 x 13 cm, slik at du kan begynne å bruke dem umiddelbart. For din sikkerhet er huset av høy kvalitet ESD-sikkert, noe som betyr at det forhindrer elektrostatisk utladning under lodding.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL