Trustpilot
(14) Anmeldelser

Kombi sveiseapparat - TIG 220 A - MIG 220 A - MMA

kr 8 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10020131

|

Modell: S-MTM 220

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 9. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 8 999,00
kr 8 999,00
0%
kr 26 997,00
kr 8 549,05
5%
kr 44 995,00
kr 8 099,10
10%
Viktige funksjoner
  • 5 i 1 kombi-sveisemaskin for reperasjon- og vedlikeholdsarbeid
  • Egnet for MIG/MAG, TIG DC, MMA og lysbuesveising
  • 220 A sveiseytelse / 230 V forbindelse
  • Kraftfulle vifter for avkjølning / Deksel av pulverlakkerte stålplater
  • Kompakt og robust konstruksjon / Håndtak som gjør den fleksibel og enkel å ta med
  • Maskinmatet ledningselektrode / Tohjuls trådmating
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 14 anmeldelser

Sorter etter :

i fjor Lagt ut på Expondo Spain

Katastrofe maskinfeil

Jeg kan bare stole på ledelsen av garantien.

Svar fra

Takk for din mening. Vi ønsker å hjelpe og forbedre, men for å forhindre at det skjer igjen, trenger vi din støtte. Sammen skal vi få det til.
Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Sweden

Rått!

Veldig bra maskin, yter langt over forventning! Kjør mest med tig og meg og det fungerer veldig bra! Glatt maskin og enkel å bruke! Sterkt anbefalt!

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Sweden

Jeg er mer enn fornøyd med denne sveisen. Har sveiset alt mellom 1mm-10mm jern med magtråd med rent resultat. Mma fungerer strålende. Har ikke prøvd det ennå, men regner med at resultatet blir perfekt. Så jeg anbefaler virkelig dette produktet.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Amazon France

rapport kvalitet pris 10/10

Jeg har jobbet i 4 år og er fortsatt ikke skuffet.Som profesjonell sveiser er jeg vant til å sveise på ESAB pro, og ærlig talt bortsett fra typeinnstillingene: postgass..osv (gjelder TIG) som ikke er det, men standardinnstillingene er justert godt nok til å slippe å... bensinstasjonen og rundt 3 sekunder, det er ingen falming det er 4-tiden på denne modellen, men ikke for irriterende.. enhver TIG-lykt kan "tilpasse seg" (tørr lommelykt) kun) ved generelt å bytte den elektriske pluggen til primerknappen.. strømmen er bra fra 15A til 220A ikke noe problem.. bruk med argon (arcal 1 2,5m3) Når det gjelder MIG/MAG så fungerer den også veldig bra på en 5 kg spole (solid stål, rustfritt stål, kjernetråd), jeg sveiset med 0,8 solid stål (atal5 2,5m3 flaske) på liten tykkelse 1mm til 4mm stål, og diameter 1,0 på 8/10mm på stål også.. ærlig hvis justering er bra det går like bra som pro stasjon type ESAB, KEMPY... bare vær oppmerksom på sveisetiden på høy strømstyrke kontinuerlig brennerne er luftkjølte så kan brenne hvis du sveiser mer enn 1 time kontinuerlig..For MMA ,.. arc force så veldig bra primer Jeg bruker kun basiselektroden (bedre motstand enn rutil for de som lurer på hvorfor rutil er for "DIY") i 2.5 eller 3.2 type SAF Det eneste negative poenget er at den ikke sveiser aluminium men jeg visste det før..Kort sagt Alt dette for å si at for karosseriet eller ren og hard sveising (rørproduksjon, rammeverk, etc.) gjør denne stillingen jobben jeg anbefaler på det sterkeste fordi det er 3 funksjoner MIG/MAG, TIG, MMA har en god forhold kvalitet pris, bare merk at du må investere ytterligere 2 gassflasker for å bruke TIG og MIG som må koste minst 500th per flaske.. Jeg tror at minimum å vite og for meg 5 stjerner jeg ventet 4 år før jeg skrev noe ting og stasjonen fungerer fortsatt veldig bra..

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp enhet

Jeg har jobbet med enheten i noen måneder nå og har vært positivt imponert over den så langt. Ingen feil, fungerer utmerket.

Vis original anmeldelse

for 6 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Anbefales for enhver hobby og bedrift

Hei venner. Jeg mottok sveiseren super raskt. Jeg har nå prøvd alt sveisearbeidet det kan gjøre. En flott enhet og overgikk forventningene mine. Jeg kan bare anbefale det til alle. Jeg vil til og med tilby det som en mobilenhet for bedrifter. Alt der, alt du trenger, veldig gode justeringsmuligheter takket være digital kontroll. Ved å kjøpe en argonflaske, eiendomsflaske, tok jeg den riktige avgjørelsen. Alltid glad.

Vis original anmeldelse

for 6 år siden Lagt ut på Amazon Spain

Veldig glad

Jeg snakker om Stamos Power multiprosess sveiseren - S-MTM 220. Maskinen kommer i en meget motstandsdyktig boks og med trelokk, som garanterer at den har vært godt beskyttet under turen Knappepanelet er tydeligvis av god kvalitet. kvalitet, potensiometrene er veldig presise å ta på, og displayene er til stor hjelp når du skal regulere maskinen. Strukturen på enheten ser motstandsdyktig ut, den er 1 mm metallplate, og håndtaket gjør det enkelt å transportere selv om maskinen er ganske tungt. Jeg vil anbefale å bruke en vogn til transport. (med denne maskinen kan du lage den selv :-))Inkluderer tilbehøret i beskrivelsen, de er av god kvalitet, faklene ser veldig bra ut, slangene er lange nok til å fungere komfortabelt. Strømkablene er formbare og tykke. Ved sveising (i MMA) er starten veldig god, elektroden starter med en gang den berører stykket ved hvilken som helst intensitet Minimumsintensiteten i MMA er 11A, i MIG er den 30A og i TIG 10A. (selv om i tilfelle av TIG er jeg ikke 100% sikker, men hvis det ikke er 10 er det 15A) Maksimal intensitet er 220 i alle tre tilfellene Det eneste som ikke anbefales er bruken av wolfram som det kommer med, den er rød farge, noe som indikerer at den har 2% Thorium. Og noe som kan forbedres gitt sveisekraften, er at den maksimale tråden den tåler er 0,8, (minimum er 0,6) den kan være 1,0. Men det kan ikke kritiseres siden dets tekniske egenskaper informerer oss om dette.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Switzerland

fullstendig tilfredsstilt

Enheten overbeviste meg og expandos tjeneste er veldig kundevennlig og ubyråkratisk. Jeg kan bare anbefale den.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Belgium

Spørsmål

Hei, kan vi sveise aluminium med denne stasjonen, og hva er forskjellen med S MTM 220UK-modellen?

Svar fra

Det er et godt spørsmål. Ring oss på +33 9 72 35 50 85 eller skriv til oss via [email protected]. Med expoDO, ta grep.
Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo France

Spørsmål

Hei, er det noe tilbehør med den?

Svar fra

Hei, ja, delene nevnt i leveransen er inkludert i dette produktet.
Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter