Gjenstand: EX10020983

|

Modell: EAGLE EYE

Sveisehjelm - Eagle Eye - advanced series

kr 1 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

PRODUKTBESKRIVELSE

Sveisehjelm - Eagle Eye - ADVANCED SERIES

Sveisehjelm - Eagle Eye - ADVANCED SERIE

Eagle Eye-sveisehjelmen fra Stamos Germany sin Advanced Series – det beste valget for profesjonelle og hobbysveisere.

Den automatiske Eagle Eye-sveisehjelmen fra Stamos Germany sin Advanced Series karakteriseres av sin lette vekt og gode responstid. Sveisehjelmen er ekstremt allsidig og kan brukes innen alle vanlige sveiseprosesser (MIG-, MAG/CO2-, TIG- og manuell sveising, plasma- og mikroplasmaskjæring).

I tillegg er den automatiske Eagle Eye-sveisehjelmen kjent for sin langvarige synlighet (patroner). Kassettene drives av solceller og 2 x CR2450-batterier. Sveisehjelmen har en enestående rekkevidde av lysbeskyttelse fra DIN 9-13. Størrelsen på skjermen er hele 98 x 55 mm, slik at du alltid kan ha oversikten over alle essensielle detaljer.

Sveisehjelmen er laget av robust plast. Dette sikrer at sveisemasken kun veier omtrent 500 gram og at du ikke trenger å bekymre deg for noen begrensninger eller smerte mens du jobber. Hjelmen tilpasser seg ditt hode, og avstanden mellom ansiktet og visiret er justerbar slik at hjelmen sitter ekstremt sikkert.

I tillegg har sveisehjelmene fra Advanced Series en enestående responstid på 1 / 30 000 sekunder fra lyst til mørkt. Dette betyr at du alltid beskyttes fra farlige lysbuer, og at øynene får en sømløs overgang uten å trenge lang tilvenningstid eller bli slitne.

Den automatiske Eagle Eye-sveisehjelmen kan brukes med alle vanlige sveiseprosesser, men har også en praktisk slipemodus slik at den kan brukes for rent skjære- og slipearbeid uten å måtte dytte visiret opp og ned, noe som fort blir irriterende. Enten du er håndverker, vil bruke sveisehjelmen til privat bruk eller i verkstedet, kombinerer Eagle Eye alle de nødvendige beskyttelsesmekanismene og sørger for kvalitet og lang levetid.

TEKNISKE DETALJER