Ny

Gjenstand: EX10021489

|

Modell: SWG-EMP 50S300

Håndmagnetisk løfter - 50 kg

kr 5 799,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • kraftig - holder metalldeler sikkert opp til en vekt på 50 kg med en klebekraft på 284 kg
  • Effektiv – kraftig, elektrisk magnet drives av et oppladbart batteri av høy kvalitet
  • Enkel - magnet aktiveres og deaktiveres via to knapper
  • lett å gripe - stort, isolert håndtak gir et fast grep om gjenstanden selv når den er varm
  • Variabel - design av mottakerflaten er egnet for flate så vel som runde metaller

PRODUKTBESKRIVELSE

Hold metaller sikkert med den håndholdte magnetiske løfteren fra Stamos Germany

Med den håndholdte magnetiske løfteren har du alltid et fast grep om metallplater eller rør. For å gjøre dette, aktiver ganske enkelt magneten, som drives av et kraftig oppladbart batteri. Bruk den magnetiske griperen til å løfte, posisjonere eller flytte metalldeler. Den ligger godt i hånden, er beskyttet mot varme og gjør arbeidet ditt enklere på en enkel måte!

Den magnetiske håndløfteren overbeviser gjennom enkel betjening

Magneten til håndløfteren med en løftekapasitet på 50 kg aktiveres enkelt med en trykknapp. Dette vil gi deg en sikker forbindelse til metallstykket du vil flytte. Støtteflaten med dimensjonene 8,75 x 5,5 cm er utformet slik at du kan bruke den til både glatte og buede overflater. Takket være den høye holdekraften på 284 kg, er løfting og flytting av metallstykket spesielt trygt. For å frigjøre håndmagnetløfteren igjen, deaktiver den med en annen knapp.

Du betjener den håndholdte magnetiske løfteren med et kraftig oppladbart batteri. For din sikkerhet, sjekk ladenivået på displayet som er integrert i håndtaket. Hvis den er for lav, blinker indikatoren og du lader opp batteriet med den medfølgende strømforsyningsenheten. 

Den kompakte og lette utformingen av håndtaket gjør at du enkelt kan håndtere det selv i trange rom. Takket være det varmeisolerte håndtaket kan du også flytte varme metallstykker trygt – for eksempel etter plasmaskjæring eller sveising. Men den magnetiske griperen gjør også tilgangen til spisse gjenstander tryggere. Uansett hvordan du bruker den: Du vil sette pris på håndmagnetløfteren som en uunnværlig hjelper på verkstedet ditt eller på byggeplassen!

TEKNISKE DETALJER