B-varer

Gjenstand: EX20021246

|

Modell: S-CLEAN T1

B-varer Sveiserenser

kr 4 099,00 kr 4 999,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Rens – renser og polerer skjøter i en fei
  • Funksjoner – kan brukes til rensing og til polering
  • Fleksibel – 3 m lang ledning gir enkel bruk
  • Justerbar – ulike intensitetsvalg
  • Grundig – i tillegg til å rense og polere, sørger den også for passivisering av rustfritt stål

PRODUKTBESKRIVELSE

Sliper til å rense sveiseskjøter

Selv den mest perfekte sveiseskjøt må bearbeides umiddelbart etter sveising. Etter TIG-sveising eller elektrodesveising vil du ikke oppnå perfekt resultat med en sveisesliper eller slaggbørste. S-CLEAN T1 sveiserenser fra Stamos Welding Group gir rene skjøter. Du oppnår perfekt resultat med lite innsats.

Rens og poler sveiseskjøter med sveiserenseren fra Stamos Welding Group

Sveiserenseren har en driftsstrøm på 220 V, og kan kobles til vanlig støpsel. Rensebørsten kobles til apparatet med en 3 m lang ledning. Den håndteres komfortabelt, og renser skjøter uten å måtte vri for mye under rensingen.

Til rensebørsten må du bruke rensemiddel (ikke inkludert) for å få full renseeffekt på børsten. Med et enkelt strøk, ser skjøten ut som ny. Du ser umiddelbare resultater, og trenger ikke å vente på virketiden slik som med vanlige flekkfjerningsmetoder. Etterpå trenger du bare å gni over med rent vann.

Med renseapparatet kan du også polere skjøtene. Skjøten blir også passivert, som er en stor fordel for rustfritt stål. Du kan velge rense- og poleringsfunksjoner rett på apparatet, i likhet med intensiteten for normal (12 V) eller høy (24 V) som du vil behandle skjøten med.

Sveiserenseren kan brukes der du trenger perfekt skjøt. Enten det er i bilbransjen, båtbygging, rekkverksproduksjon eller hos en låsesmed, vil du med denne maskinen bestå med glans!

TEKNISKE DETALJER