B-varer

Gjenstand: EX20240035

|

Modell: ST-KS-300N

B-varer Nøkkelboks - kombinasjonskode - sjakkel - deksel

kr 659,00 kr 819,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Trygg - firesifret kombinasjonslås med over 10.000 mulige tallkombinasjoner og deksel utenpå
  • Sikker - resetknapp på innsiden for når du skal skifte kode
  • Romslig - god plass på innsiden for flere nøkler
  • Robust - vanntett og langvarig aluminiumbelegg
  • Enkel å innstallere - kan sikres mange stedet takket være sjakkel

PRODUKTBESKRIVELSE

Ren og sikker! Sikker nøkkelboks med kombinasjonskode

Føler du deg ikke komfortabel med med å skjule nøkkelen til inngangsdøren din i kjelleren, garasjen eller under dørmatten? Da er den praktiske nøkkelboksen ST-KS-300N med kombinasjonskode fra Stamony sitt utvalg av kontorinteriør det riktige for deg! Den låsbare, værbestandige nøkkelboksen gjør det mulig å sikre nøklene dine hvor som helst, også utendørs. Akkurat der du trenger dem, enten det er på hagegjerdet eller ved inngangsdøren.

Hold viktige nøkler i dette nøkkelskapet fra Stamony sitt produktutvalg

Hvorfor ta med deg individuelle nøkler eller din ekstra radionøkkel til bilen uansett hvor du går og risikere å miste dem? Kombinasjonsnøkkelsafe er godt beskyttet mot uautorisert tilgang takket være den firesifrede kombinasjonslåsen. Dette resulterer matematisk i 10.000 tallkombinasjoner, noe som gjør det nesten umulig for tyvene å knekke låsen. Den gyldige firesifrede kombinasjonen skal bare gis til personer du har tillit til å ha tilgang til nøkkelboksen. For å endre koden, trykk ganske enkelt "reset" på innsiden av lokket, skriv inn ønsket nummersekvens og skyv deretter spaken ned for å lagre den nye kombinasjonen

Kombinasjonslåsens nøkkelboks er laget av aluminiumslegering. Boksen sitt materiale og design er designet på en slik måte at den ikke kan brytes opp. Innsiden som måler 9 x 7,5 x 2.5 cm, gir god plass til å lagre flere nøkler eller nøkkelhanker. Et deksel kan skyves over tallene slik at kombinasjonslåsen ikke er synlig ved første øyekast. Dette beskytter også låsen mot skitt, regn, vind og snø. Veggmontert nøkkelboks med kode er det ideelle lagringsstedet for å holde nøklene dine, rene, tørre og trygge.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL