B-varer

Gjenstand: EX20240026

|

Modell: ST-ES-300

B-varer Elektronisk safe - 38 x 30 x 30 cm

kr 1 399,00 kr 1 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Sikker - kombinasjonslås på 3 til 8 sifre og 2 nødnøkler
  • Robust - kompakt, 38 x 30 x 30 centimeter pulverlakkert stålhus
  • Praktisk - forhåndsborede monteringshull
  • Skånsomt - filtfor innvendig som beskytter mot riper
  • Klar til bruk - inkludert 2 nøkler og 4 AA batterier

PRODUKTBESKRIVELSE

Sikker elektronisk safe til oppbevaring av dine verdisaker

Ikke legg dokumenter, nøkler eller andre verdisaker hvor som helst, legg dem trygt i den elektroniske safen ST-ES-300 fra Stamony. Den kompakte elektroniske safen gir sikkerhet og stabilitet og er en optimal løsning for å beskytte verdifulle gjenstander mot uautorisert tilgang fra andre.

Den kompakte trasporterbare safen med kombinasjonslås og nødnøkkel

Minisafen er laget av robust, pulverlakkert stål. Med sine kompakte mål på 35x30x30 centimeter, er det plass til denne safen i kontormøbler eller til og med inne i et skap for å lagre verdifulle gjenstander iøynefallende og trygt. Den tykke stålkonstruksjonen som er 4 millimeter er utstyrt med mulighet for montering sånn at du kan feste safen på innsiden til skap. Safen låses med en kodelås.

Den ekstra tykke døren er utstyrt med en kombinasjonslås som du kan programmere med 3 til 8 tegn. Dette gjør at låsen, som er utstyrt med to stålbolter er så godt som umulig å knekke. Hvis du imidlertid glemmer din kombinasjon, kan du også åpne minisafen med en sikkerhetsnøkkel. De to inkluderte nødnøklene skal derfor oppbevares på et sikkert sted.

Safen er utstyrt med et LED-display som viser den aktuelle tilstanden og advarer om batterinivået er for lavt. Det følger med fire batterier sånn at du kan ta i bruk safen med en gang. Interiøret innvendig i safen er utstyrt med filt for å lagre verdisakene trygt og skånsomt. Stol på denne safen og oppbevar verdisaker i den svært robuste safen med kombinasjonslås.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL