B-varer Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar

Artikkelnummer EX20110097 / Modell: CON.GU-R250A

B-varer Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar
Zoom
B-varer Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar
B-varer Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar
     

B-varer Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar

 • Artikkelnummer EX20110097
 • Modell: CON.GU-R250A
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
Statt: 2049,00 NOK Du sparer 409,80 NOK 1639,20 NOK

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

Betal inntil 24 avdrag av 75,05 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

B-varer

Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Rabatt: 20%

Hengeparasoll - Rød - 250 x 250 cm - Stål/Aluminium - Roterbar

Hvem vil vel ikke ha en skyggefull plass i solen, akkurat som CON.GU-R250A hengeparasollen fra Singercon kan tilby gjestene dine? Enten det er i en frodig hage, en travel gatekafé eller på markedsplassen – hvor enn det er nødvendig med en forfriskende skygge – denne parasollen gir deg et koselig lite sted å la tiden passere. Ikke engang regn kan ta kundene dine bort når de koser seg under den beskyttende parasollen.

Legg alle bekymringer til side: Ingen brennende sol, irriterende regn eller nysgjerrige måker = Glade kunder!

 

Denne røde hengeparasollen til terrassen din vil gi gjestene dine massevis av skygge over lang tid, ettersom stoffet er laget av spesielt fast polyester med en tetthet på 180 g/m2. Dette materialet er kjent for bemerkelsesverdig høy motstand, og det imponerer med over gjennomsnittlig regn- og solbeskyttelse.

 

Med en størrelse 250 x 250 cm i diameter er parasollen egnet for å gi store skyggeflater. Avhengig av solens posisjon, kan du vippe parasollen eller rotere den 360 ° ved hjelp av dreiesokkelen med kulelager. Finn det som passer deg best! Dette er like enkelt som å åpne og lukke parasollen med den innebygde sveiven.

 

Bortsett fra et kjølig sted på varme dager, tilbyr denne parasollen også beskyttelse mot farlige UV-stråler, som kan være en byrde om sommeren. Med en SPF-beskyttelse på 50+, vil 97.5% av alle UV-stråler unngås, kan studier utført av Institute of Natural Fibers and Medicinal Plants bekrefte. I skyggen vil kundene dine kunne nyte mat og drikke, uten å måtte bekymre seg for huden sin.

 

Hvis det begynner å blåse og løv kaotisk flyr gjennom luften, trenger du ikke bekymre deg for at de skal ødelegge maten på bordet ditt - hengeparasollen hjelper deg! Regn er heller ikke noe problem. Kundene dine kan komfortabelt fortsette måltidene sine uten at de ødelegges av forstyrrende vanndråper, da parasollens materiale er vanntett og gir beskyttelse mot både små og store regndråper. For å sikre at ingen lett vind kommer under parasollen eller at dårlig luft ikke samler seg der, kommer spiret med en ventil.

 

Designet er spesielt smart. Stangen kan plasseres ved siden av bordet, mens parasollen henger over bordet uten å komme i veien for folk rundt den, noe som vanligvis skjer med innebygde parasollhull. På grunn av den hengende konstruksjonen kan sveiven også heves, og dermed blir det enklere å nå vippemekanismen. Du kan også plassere stativet direkte på veggen og bruke plassen din mer effektivt.

 

Når det gjelder daglig bruk, imponerer hengeparasollen med sine robuste komponenter og stabile struktur, som lar deg trygt bruke hengeparasollen på terrassen din selv under dårlige værforhold. Den lette stangen er laget av stabilt aluminium og har en bredde på ca. 45 x 65 mm. Søylen, stengene og bunnen er laget av robust stål, noe som gjør parasollen egnet for bruk utendørs.

 

Du kan plassere hengeparasollen på en hvilken som helst jevn overflate. Til dette er det hull i kryssbunnen, slik at du kan feste parasollen til ditt foretrukne sted med noen få skruer. Enda mer stabilitet og fleksibilitet får du fra de spesialdesignede parasollstativene, som du kan skaffe som tilbehør fra expondo.

Egenskaper

 • Du kan vippe eller rotere parasollen 360 °, avhengig av solens posisjon
 • Stoffet er laget av slitesterk polyester 180 g/m2
 • Stort skyggeområde fra parasollen med en diameter på 250 x 250 cm
 • Beskyttelse mot UV-stråler takket være høy SPF på 50+
 • Vanntett stoff avviser regn og smuss
 • Smart, plassbesparende design med cantilever-feste

Nøkkelord

Modell
CON.GU-R250A
Tilstand
B-varer
Materiale
Stål, aluminium, polyester
Farge
Rød
Parasollform
Rektangulær
Diameter baldakin
250 x 250 cm
Stående stangbredde
45 x 65 mm
Bredde cantilever
20 x 40 mm
Antall stenger
8
Dimensjon stenger
10,4 x 18,2 x 1220 mm
Baldakintykkelse
180 g/m2
Vanntett
Ja
UV-avstøtende
Ja
Solfaktor
50 +
Dimensjoner (LxWxH)
{{LENGE_NETTO}} x {{BREDDE_NETTO}} x {{HØYDE_NETTO}} cm
Vekt
{{VEKT_NETTO}} kg
Fraktdimensjoner (LxWxH)
{{LENGDE_BRUTTO}} x {{BREDDE_BRUTTO}} x {{HØYDE_BRUTTO}} cm
Fraktvekt
{{VEKT_BRUTTO}} kg

Er parasollen enkel å montere? Er alt som trengs for å montere den inkludert?

Montering av paraplyen er ikke komplisert, og kan gjøres uten bruksanvisning. Alt du trenger for montering er inkludert i leveransen.

Er hengeparasollen holdbar?

Det solide polyesterstoffet med en tetthet på 180 g/m3 er av svært høy kvalitet. På samme måte er stålkonstruksjonen også veldig stabil, så du kan forvente et veldig holdbart produkt.

Kan jeg plassere parasollbunnen hvor som helst?

Parasollbunnen er laget av stål og kan trygt monteres på alle harde overflater med skruer.

 • Hengeparasoll CON.GU-R250A
 • Monteringsmaterialer
 • Bruksanvisning

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.