På salg

Gjenstand: EX10011894

|

Modell: RCVG-49

Vakuumposer - 100 stk. - 30 x 40 cm

kr 889,00 kr 979,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Allsidig - for lufttett og matsikker emballasje av mat, væsker, kosmetikk, legemidler, elektronikk, etc.
  • Universell - 100 poser som måler 30 x 40 cm
  • Motstandsdyktig - spesielt rivebestandig takket være flerlagsfolie på 75 mikrometer
  • Varmeresistent - passer også for sous-vide
  • Fersk - produkter forblir ferskere og beholder aromaen

PRODUKTBESKRIVELSE

Robuste vakuumposer for allsidig bruk

Når du trenger å pakke mat, væske, medisin trygt er vakuumposer RCVG-49 fra Royal Catering et godt valg. Vakuumforseglingsposene passer perfekt for detaljhandel, hotell og hjemmet, så vel som farmasi og laboratorier.

100 vakuumposer fra Royal Catering

Hver av de 100 vakuumforseglingsposene lar deg lagre et bredt utvalg av produkter i lange perioder, samtidig som du reduserer lagringsplassen som kreves for varer, væsker og dokumenter, noe som er svært plassbesparende. Vakuumposene måler 30 x 40 cm og er 75 μm tykke.

Vakuumposene består av flere materiallag (PET, AL og PE) og har en spesialutviklet mikrostruktur som sørger for at varene kan forsegles raskere og bedre enn med konvensjonelle vakuumposer. Posene er også spesielt matsikre, rivebestandige og svært holdbare. Vakuumforseglingsposene tåler store temperatursvingninger og kan dypfryses og varmes opp uten problemer. Som et resultat er de også egnet for matlaging med sous-vide-metoden i et varmtvannsbad.

Vakuumpakkede produkter i vakuumposer holder seg ikke bare ferske, men beholder også smaken og aromaen, ettersom de ikke kan oksideres av luft eller utvikle sopp eller bakterier i posen. Vakuumforseglingsposene RCVG-49 kan brukes med en hvilken som helst standard vakuumpakningsmaskin og sørger for perfekte resultater hver gang.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL