På salg
(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012077

|

Modell: RCKM-28

Tamper - rustfritt stål, plast - Ø 58 x 85

kr 419,00 kr 749,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Passende – med dimensjoner på {{dimensions_mm_1810_temp} mm passer den til standard portafiltere (følger ikke med)
  • Profesjonell – glatt og jevn kaffeoverflate
  • Hygienisk – takket være tamperens base i rustfritt stål
  • Komfortabel – ergonomisk håndtak for komfort ved bruk
  • Holdbar – takket være robust konstruksjon

PRODUKTBESKRIVELSE

Balansert, harmonisk espresso med kaffetamperen

For en perfekt espresso bør aromaen fra de kvernede bønnene slippes jevnt ut i vannet. Kaffetamperen RCKM-28 fra Royal Catering er uunnværlig for dette. Den presser sammen og fordeler kaffen homogent, og sørger for en jevn overflate. Dette forebygger kanalisering, der vannet finner sin vei gjennom de kvernede bønnene i bare noen få strømmer. Med dette espresso-utstyret kan alle kaffepartiklene slippe aromaene sine ut i den jevne vannstrømmen, noe som sørger for en fyldig espresso med balansert, harmonisk smak.

Den profesjonelle espressotamperen fra Royal Caterings utvalg av kjøkkenutstyr

Med en diameter og høyde på Ø 58 x 85 er denne tamperen egnet for bruk med mange standard portafiltere (følger ikke med i pakken). Den er derfor et uunnværlig tilbehør i kaféer, kaffebarer og restauranter som verdsetter utmerket espresso.

Laget av rustfritt stål og tre er denne tamperen for portafiltere ikke bare særdeles hygienisk og holdbar, men den ligger også ekstremt godt i hånden takket være sin tunge vekt og ergonomiske utførelse.

Reglene for et optimalt fylt portafilter

Å fordele kaffen med tamperen er det aller viktigste steget for optimal fylling av et portafilter. Først og fremst: Pass på å bevege portafilteret frem og tilbake under kverning slik at kaffen allerede er jevnt fordelt. Den nykvernede espressoen presses deretter sammen ved å forsiktig banke portafilteret mot tamper-matten. Så trykker du hardt ned med kaffetamperen, og glatter til slutt ut overflaten med espresso-utstyret.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023