Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L

Leverandør: Royal Catering | Artikkelnummer EX10010401 | Modell: RCSV-02

Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Sous-Vide-Stick - 1 100 Watt - 22 L
Spill video
360° foto
Klikk for å se bildene
1899,00 NOK
eller

86,96 NOK /måned /mo with Klarna

Lær mer

Inkl. mva

  • Gratis forsendelse til Norge

    ?

    Denne varen er ikke på lager for øyeblikket

  • 30 dagers returrett

    ?
  • 3 års garanti

Produkt-highlights

  • Effekt: 1 100 W
  • Temperaturområde: 0 - 90 °C
  • Timerfunksjon: 0 -99 timer
  • integrert LED-display
  • 5 - 22 L arbeidsvolum

Sous-vide-metoden for å tilberede kjøtt, fisk og grønnsaker utføres ved å først vakuumforsegle maten i en spesiell vakuumpose. Videre blir maten skånsomt oppvarmet ved lav temperatur over lang tid i et vannbad, slik at vitaminene og aromaen beholdes. Som regel tar denne prosessen i mellom en til sju timer, men kan i noen tilfeller ta opp til 48 timer. Temperaturen for kjøtt bør ligge på rundt 55 til 60 °C. For grønnsaker anbefales noe høyere temperatur.

Se mer Vis færre

Varmeelementet på 1 100 Watt sikrer at ønsket temperatur oppnås i løpet av svært kort tid. Dette elementet kan stilles inn i et område fra 0 - 90 °C med en nøyaktighet på 0,1 grader. Den innebygde digitale termostaten sikrer konstant temperatur i løpet av hele oppvarmingsprosessen. Takket være de ulike innstillingsmulighetene kan apparatet brukes for tilbereding av en lang rekke matretter.

Se mer Vis færre

Denne slow cookeren er spesielt egnet for profesjonell bruk i restauranter, bistroer eller hotellkjøkken på grunn av sin store arbeidskapasitet og et arbeidsvolum fra 5 til 22 liter. Den er utstyrt med en intuitivt forståelig touchpad med LED-display. Timeren kan stilles inn med ett minutts nøyaktighet opp til 99 timer. Skulle vannstanden under oppvarmingen synke betratkelig vil en akustisk alarm avgis. Apparatet skrus av automatisk umiddelbart etter oppnådd oppvarmingstid.

Se mer Vis færre

Huset til apparatet er laget av rustfritt stål. Dette materialet gir en robust konstruksjon og de glatte overflatene gjør det svært lett å rengjøre.

Plasthanken på baksiden gjør det enkelt å henge apparatet på de aller fleste typer gryter. Denne hanken fungerer også som håndtak under transport. Takket være sitt kompakte, avlange design, og lave vekt på 2,2 kg er det enkelt å ta med seg og lett å stue vekk.

Se mer Vis færre

For god tilberedelse med dette apparatet anbefaler vi også vakuumapparat og vakuumpose fra Royal Catering, som også finnes i sortimentet vårt.

  • Perfekt for skånsom oppvarming av vakuumpakket mat
  • Høy energieffektivitet takket være kraftig, kjapt varmeelement på 1 100 Watt
  • Intuitiv betjening av timer og temperatur gjennom en touchpad med LED-display
  • Mobil i drift – kompakt design og lav vekt på 2,2 kg
  • Allsidig i drift - arbeidsvolumet mellom 5 til 22 liter gir rikelig med tilberedelsesmuligheter

Sous vide sirkulator - 1 100 Watt - 22 L

Ønsker du å skånsomt varme opp vakuumpakket mat? Velg sous vide sirkulatoren RCSV-02 fra Royal Catering! Den egner seg båte for profresjonell bruk i hoteller, restauranter eller catering samt matlaging hjemme.

Modell
RCSV-02
Artikkeltilstand
Ny
Materiale
Rustfritt stål (hus), Plast (hank)
Effekt
1 100 W
Spenning
230 V
Temperaturområde
0 - 90 °C / kan stilles inn med 0,1 graders nøyaktighet
min. arbeidskapasitet
5 l
maks. arbeidskapasitet
22 l
Timer
0 - 99 timer / kan stilles inn med ett minutts nøyaktighet
Mål (LxBxH)
12,00 x 9,00 x 36,00 cm
Vekt
2,00 kg
Forpakningsstørrelse (LxBxH)
20,00 x 14,00 x 41,00 cm
Forsendelsesvekt
2,50 kg
Teknisk tegning
Leveranseomfang
  • Sous vide sirkulator RCSV-02
  • Strømkabel
  • Bruksanvisning

verwendbar für Töpfe und Bräter mit 5-22 l Volumen

 

1.100 W Leistung erwärmt Wasser schnell im Bereich von 0-90 °C

 

gesunde Zubereitung von Gemüse, Fisch, Fleisch

hitzeresistenter Hänge- und Tragegriff

leicht ablesbares Bedienfeld für einfache Bedienung

Getestet von Michał Orłowski , Chefkoch renommierter Restaurants in Sydney und Warschau. Ein professioneller und erfahrener Gastronom, genau wie unsere Kunden.

praktische Füllstandmarkierungen

gleichzeitiges Garen verschiedener Produkte in vakuumverpackten Beuteln

 

akustischer Alarm warnt bei niedrigem Wasserstand

 

Sous-Vide-Verfahren erhält Vitamine und Mineralien

PRO TIP

Um den perfekten Gargrad zu erhalten, bereite ich Steaks vorher bei 56 °C zu.

Ich koche Gerichte bei der niedrigsten Temperatur möglich. Dies verhindert den Abbau der Struktur, verbessert den Geschmack der Gerichte und bewahrt ihre Nährstoffe.

Timer

präzise Garzeit dank Timer (0-99 h)

Edelstahl

Edelstahl ist langlebig und lebensmittelecht

LED-Display

volle Kontrolle der Parameter dank LED-Display möglich

mobil

einfach

Jeg arbeider med profesjonelle produkter hver dag. For denne videoen sørget jeg for å teste enheten grundig. Du kan ta en nærmere titt på hvordan dette produktet fungerer, og deretter bestemme hvilken modell som passer best for din bedrift. Jeg håper at videoen og tipsene mine vil bidra til å gjøre din bedrift enda mer vellykket.

Kjøkkensjef ved prestisjefylte restauranter i Sydney og Warszawa. En profesjonell og erfaren gastronom.

Hvorfor er sous vide-prosessen skånsom for mat?

Sours vide-oppvarming er skånsom siden maten varmes opp med lav temperatur over lengre tid. Det går aldri over kokepunktet. I tillegg er maten vakuumforseglet som gjør at maten ikke kommer i direkte kontakt med vann. Dette bidrar til å holde maten frisk samt at alle næringsstoffer og vitaminer beholdes.

Kan apparatet brukes for alle typer gryter?

Ja, så lenge gryten rommer et volum på minst 5 liter. Den integrerte hanken gjør det lett å plassere den på kanten av gryten.

Vær den første til å skrive en produktanmeldelse



Legg igjen en anmeldelse (5 stjerner er høyest, 1 er lavest)
Klikk på lenken som sendes til din e-postadresse og bekrefte din kommentar! Den kommer att publiseres etter verifisering.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Expondo-ekspert

Fortsatt usikker?

Våre eksperter står klar til å hjelpe.
21 93 53 21
Ma - Fr 10:00-16:00
Vakuumposer - 8 ruller - 48 m - 20 cm
899,00 NOK
Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
Vakuumpåser - Sett med 8 ruller - 48 m - 15 til 30 cm
999,00 NOK
Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
Vakuumposer - 8 roller - 48 m - 30 cm
1199,00 NOK
Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader
Vakuumposer- 30 x 20 cm - 200 stykker
I stedet for: 719,00 NOK
629,00 NOK
Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader