Skjæremaskin - 300 mm - opptil 15 mm - 250 W
Enten du vil kutte tynne skiver av mortadella eller god kjøttpudding, skjærer den elektriske skjæremaskinen RCAM-300 pølser, kjøtt eller ost akkurat slik du ønsker. Den er derfor perfekt for å tilberede mat i en restaurant eller skivet kjøtt til et catering-arrangement.
Skjærbredden kan stilles nøyaktig og sømløst mellom 0 og 15 millimeter med en roterende bryter. En skala på den roterende bryteren gir en oversikt over den valgte tykkelsen. Avhengig av typen pølse eller kjøtt, kan tykkelsen justeres nøyaktig og gjentatte ganger.
Maskinen drives av en motor med 250-watt. Bladet har en bemerkelsesverdig skjærehastighet på 313 o/min. Pølser og kjøtt blir raskt skåret klar til bruk i matretter.
Med en diameter på 300 millimeter, kan skjærebladet på skjæremaskinen brukes til å skjære store pølser som mortadella eller parmaskinke. Til og med store, nedkjølte kjøttstykker kan kuttes i biter med skjærebladet. For å kutte ost, anbefaler vi et Teflon-belagt skjæreblad, hvor de fleste oster lett kan løftes uten å sitte fast. Alt tilhørende tilbehør finnes blant slakterutstyret til expondo.
Blad slites over tid, spesielt når de brukes til å behandle store mengder mat. En semi-automatisk knivsliper er derfor integrert i maskinen, som gjenoppretter skjærebladets skarphet på bare noen få trinn, slik at avbrudd ikke tar for lang tid.
På den pregede overflaten kan de fleste pølser og kjøttprodukter plasseres trygt, og lett flyttes mot bladet med produktskyveren. Skjærebevegelsen er perfekt støttet av de innebygde glid- og kulelagrene. Selv store mengder skjæres enkelt. Bladbeskyttelsen og de nøyaktig plasserte plasthåndtakene gir den nødvendige sikkerheten.