Gjenstand: EX10012164

|

Modell: RCGK-BC96

sjokkfryser - 96 L - Royal Catering - frysekapasitet: {{blast_freezing_capacity}}

kr 35 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Variabel – fryser rå og tilberedt mat
  • Brukervennlig - intuitiv betjening med en brukervennlig LCD-skjerm med knapper
  • Kraftig – raskt nedkjølt mat med en kjølekapasitet på 14 kg / 90 min
  • Moderne — rustfritt stål som passer nesten alle omgivelser
  • Hygienisk – lett å rengjøre materiale for maksimal hygiene på kjøkkenet

PRODUKTBESKRIVELSE

Robust sjokkfryser med intuitiv LCD-skjerm

Sjokkfryseren fra Royal Catering fryser rå og tilberedt mat. Frysekapasiteten på 12 kg / 238 min gjør den til et pålitelig apparat for restauranter og hotellkjøkken. Med sine kompakte dimensjoner egner apparatet seg på kjøkken med begrenset plass.

Brukervennlig, slitesterk og hygienisk: blast chiller fra Royal Catering

Den solide sjokkfryseren Gastro imponerer ikke bare med sin frysekapasitet, men også med en kjølekapasitet på 14 kg / 90 min, for å holde temperaturen fra kokende varm til 3 ° C. Du kan stille inn de nødvendige innstillingene med knappene på den lyse og klare LCD-skjermen. Betjeningen er enkel og intuitiv. Fyll apparatet med opptil 96 L.

Den praktiske sjokkfryseren er laget av robust og slitesterk rustfritt stål. Materialet har høy motstand mot mekanisk og kjemisk påkjenning. Dette gjør hurtigfryseren ideell for daglig bruk i kommersiell sektor og den har en spesielt lang levetid. I tillegg oppfyller det inerte materialet de høye hygieniske retningslinjene som gjelder i gastronomi. Interaksjoner med mikroorganismer og dannelse av biofilm ved arbeid med mat og rengjøringsmidler er så godt som umulig.

Sjokkfryseren har en effekt på 550 W og drives via en 230 V-tilkobling. Kuldemediet er R290 (propan). Det imponerer med et veldig stort bruksområde med veldig god effektivitet.

TEKNISKE DETALJER