Saladette - 365 L - med 3 dører
17799,00 NOK

Saladette - 365 L - med 3 dører

Leverandør: Royal Catering | Artikkelnummer EX10010449 | Modell: RCSA-S228

17799,00 NOK
eller

815,05 NOK /måned

Lær mer

Inkl. mva, avgifter og fraktkostnader*

 • Gratis forsendelse til Norge

  ?

  Varen er på lager, leveringstid ca. 9-12 virkedager

 • 30 dagers returrett

  ?

Produkt-highlights

 • Volum: 365 liter
 • 2 arbeidsflater
 • 260 W kompressor
 • Digital termostat
 • Miljøvennlig kjølemiddel (R600a)

Egenskaper

 • Volum på 365 liter tillater lagring av store mengder mat
 • R600a-kjølemiddelet er miljøvennlig og har høy energieffektivitet
 • Nøyaktig digital termostat med optimal temperaturrekkevidde mellom -2 °C og +8 °C.
 • Moderne kompressor som er energieffektiv og pålitelig
 • Deksel i herdet glass

Saladette - 365 L - Med 3 hyller

Fullfør din beholdning av cateringutstyr med RCSA S228-salatdisken fra Royal Catering – og høst fordelene av en utmerket kjøleenhet! Med et volum på hele 365 liter kan du effektivt lagre store mengder mat. Denne saladetten kombinerer matlagring i totalt ni GN 1/4-beholdere (ikke inkludert) med to praktiske arbeidsflater. Takket være det store glassdekselet beskyttes maten din fra bakterier og skitt. Denne kjøledisken integreres sømløst uansett om den står i et hotell, en restaurant, en bistro eller i en cateringtilstelning.

En fryd for dine sanser – inkludert et nydelig syn!

Matretter karakteriseres ikke bare av smak og lukt, men også av utseende! Takket være den store glassfronten kan du vise fram godsakene dine på den mest attraktive måten. Med en iøynefallende presentasjon kan du gjøre bestselgere ut av dine matvarer! Dekselet av høykvalitets herdet glass er meget motstandsdyktig mot slag og knuses ikke lett, og ikke minst er det lett å rengjøre med vann og oppvasksåpe.

Denne saladetten lar deg tilberede mat på den praktiske arbeidsflaten og holder rettene dine kjølige. Selv når det kommer til mattilberedning i andre cateringområder skuffes du ikke av denne kjøledisken, som tilbyr deg en rasjonell og produktiv arbeidsmetode. Du har også en ekstra arbeidsflate i rustfritt stål på siden av disken, som med en høyde på 63 cm også kan benyttes som en servicedisk.

Tillit er bra, kontroll er bedre – perfekt temperatur takket være den digitale termostaten

Det lettleselige digitale displayet lar deg enkelt holde et øye med diskens temperatur til enhver tid. Med den digitale termostaten har du full kontroll over temperaturen. Enheten lar deg stille den ønskede driftstemperaturen til mellom -2 og +8 °C. Denne brede rekkevidden gjør at du kan justere temperaturen etter hvert produkts behov, enten det er øl, cider, ost eller desserter.

Ikke mer plass til mat eller drikke? Ikke noe problem, siden denne salatdisken inneholder et lagerrom med 3 hyller. Dette gir deg en praktisk oppbevaringsplass for ferske produkter som for eksempel sauser, glasurer og tilbehør. Store hyller lar deg effektivt oppbevare og organisere maten din, og avhengig av dine behov kan du justere hyllehøydene slik at du til og med får plass til store flasker. Dørene i rustfritt stål har gummipakninger som gjør at dørene ikke bare lukkes inntil rommene, men også forsegler dem.

Den smarte måten å bevare miljøet og ressurser på

Den effektive 260-Watts kompressoren sørger for at den ønskede temperaturen raskt nås og beholdes. Den moderne kompressoren er bemerkelsesverdig energieffektiv og pålitelig, samtidig som den lager mindre støy enn konvensjonelle kompressorer. Spesielle lufteventiler på siden av disken garanterer tilstrekkelig avkjøling, og den integrerte sirkulasjonskjølingen sørger for jevn luftsirkulasjon innvendig.

Salatdisken RCSA-S228 og dens arbeidsflate er laget av høykvalitets rustfritt stål som er motstandsdyktig mot rust og skade, og sørger for et langt liv. I tillegg er materialet enkelt å vaske grundig, slik at det møter kravene for hygienisk mattilberedning.

Kjøledisken bruker det miljøvennlige kjølemiddelet R600a. Dette brukes for tiden i Europa i de fleste husholdningsenheter som for eksempel air conditionere og kjøleskap. Isobutan er det miljøvennlige alternativet til ozonskadelige kjølemidler som inneholder hydrofluorkarboner. Miljøorganisasjonen Greenpeace spilte en viktig rolle i å introdusere isobutan som kjølemiddel.

For økt sikkerhet er enheten utstyrt med en lås, og det følger med 2 nøkler. Fire justerbare føtter sørger for høy stabilitet og sikkerhet mens man arbeider. I tillegg sørger den automatiske avrimingsfunksjonen for en nærmest vedlikeholdsfri drift.

Modell
RCSA-S228
Artikkelnummer
10010449
Tilstand
Ny
Materiale, eksteriør
Rustfritt stål
Materiale, hyller
Rustfritt stål
Materiale, interiør
Rustfritt stål
Kapasitet
365 L
Nominell inngangseffekt spenning/effekt
230 V / 50 Hz
Effekt
260 W
Merke strøm
1,5 A
Energiforbruk
3,2 kWh / 24 t
Beskyttelsesklasse
I
Kjølemiddel:
R600a
Temperatur rekkevidde
-2 til +8 °C
Type dør
Svingdør
Antall hyller
3
Antall kjølerom
3
Høyde på arbeidsbenk:
63 cm
Høydejustering på føtter
2 cm
Justerbare føtter
Ja
Glass deksel
Ja
Lås
Ja
Reserve nøkkel
Ja
Dimensjoner (LxBxH)
179,5 x 74 x 134 cm
Vekt
137,8 kg
Frakt dimensjoner (LxBxH)
183 x 75,5 x 93 cm
Frakt vekt
157 kg
Leveranseomfang
 • Saladette RCSA S228
 • 1 kurvet glassdeksel
 • 2 glassider
 • 3 hyller
 • 6 glasskoblinger
 • 2 platevinkler
 • 15 skruer
 • 2 nøkler
 • 9 holdere for GN-beholdere
 • Bruksanvisning

Hva er denne enhetens makskapasitet?

Denne enheten har et volum på 365 liter.

Kan flasker stå inne i kjøleskapet?

Ja, du kan plassere flasker stående fordi hyllene kan justeres i høyden etter dine behov.

Er R600a-kjølemiddelet energieffektivt?

Ja, R600a-kjølemiddelet er meget energieffektivt siden det har utmerkede termiske egenskaper. Kun små mengder trengs for å skape en varmeutveksling, og takket være dette er salatdisken meget kostnadseffektiv i drift.

Vær den første til å skrive en produktanmeldelseGi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.