Trustpilot
(17) Anmeldelser

Popcornmaskin - Rød - 8oz

kr 3 899,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010840

|

Modell: RCPR-1325

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 5-9 virkedager
Viktige funksjoner
  • Easy to clean kettle, Teflon coated
  • Separate toggle switch for different preparation phases
  • Tempered glass on all sides, capacity of single portion
  • Preparation time: 180 sec.
  • Large kettle capacity: 1350 ml
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 17 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

1A Popcornmaskin

Jeg må si om popcornmaskinen: Jeg er positivt overrasket, eller faktisk må jeg si, den gjør popcorn så godt som jeg forventet! Det er imidlertid et par ting å vurdere her og også noen forhold som jeg må kritisere: 1. Bruksanvisning inkludert i leveransen: Det er en bruksanvisning inkludert i den leverte pakken, men dette er ikke en reell bruksanvisning, men snarere et sikkerhetsdatablad. Den påpeker at du bør skanne QR-koden for å lese de detaljerte bruks- og sikkerhetsinstruksjonene, men hvis noen ikke har internett, står de uten instruksjoner, for å si det sånn. Men du må definitivt lese disse før du bruker maskinen! Det følger også med et ark som råder deg til å fjerne transporttapen fra rørearmen før bruk - men det er mye viktigere å påpeke at maskinen må kjøres i 30 minutter uten å fylles for første gang slik at de innledende røykene fra Teflon-belegget kan unnslippe når det brukes for første gang! Ventiler godt! Først da kan maskinen brukes til å lage popcorn! 2. Tilberedning av popcorn: Tilberedning i henhold til instruksjonene er nesten perfekt, men følgende bør bemerkes: Instruksjonene sier: «VARME-knappen skal settes til PÅ-stilling, så kan du fylle på olje og vente i ca. -6 minutter til den er oppvarmet." Jeg anbefaler å vente til oljen begynner å dampe og nesten ryke, noe som var tilfellet for meg etter bare 4 minutter. "Skift så TURN-knappen til PÅ-posisjon og tilsett maiskjernene (om nødvendig også litt sukker) og lukk lokket." Ja, du klarer det, jeg ventet 2-3 sekunder etter å ha tilsatt kornene før jeg tilsatte sukkeret, delt i 2 porsjoner til venstre og høyre side av kjelen! Dette betyr at hele haugen ikke ligger på ett sted og rørestaven kan fordele sukkeret bedre. "Kryten må tømmes og varmen skrus av når frekvensen (ca. 2-3 sekunder) av kornene som sprekker avtar." Det betyr at hvis du venter så lenge at korn fortsatt sprekker hvert 2.-3. sekund, så er det for sent. Det var det som skjedde med meg. Resultatet var at sukker brant seg fast i kjelen første gang. Så når tordenværet gir seg (en merkbar slutt på mye sprengning, ikke nok), slå umiddelbart av varmen (la svingen fortsette å gå), vent et øyeblikk og tøm deretter kjelen. Dette ble perfekt popcorn for meg og ingenting brant. Angående den brente kjelen må jeg si at kundeservicen var veldig høflige og forståelsesfulle, slik at jeg fikk ny innergryte umiddelbart etter klagen min (erstattes kun med elektrokunnskap!) Tar man hensyn til dette, fungerer maskinen perfekt. og du kan se frem til svært velsmakende popcorn. En ting til: Jeg anbefaler faktisk å bruke popcornolje – min var raps- og druefrøolje med naturlig smørsmak...rett og slett deilig! Lykke til hvis du velger denne maskinen!

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

1A Popcornmaskin

Jeg må si om popcornmaskinen: Jeg er positivt overrasket, eller faktisk må jeg si, den gjør popcorn så godt som jeg forventet! Det er imidlertid et par ting å vurdere her og også noen forhold som jeg må kritisere: 1. Bruksanvisning inkludert i leveransen: Det er en bruksanvisning inkludert i den leverte pakken, men dette er ikke en reell bruksanvisning, men snarere et sikkerhetsdatablad. Den påpeker riktignok at du bør skanne QR-koden for å lese de detaljerte bruks- og sikkerhetsinstruksjonene, men hvis noen ikke har internett, står de uten instruksjoner, for å si det sånn. Men du må definitivt lese disse før du bruker maskinen! Det følger også med et ark som råder deg til å fjerne transporttapen fra rørearmen før bruk - men det er mye viktigere å påpeke at maskinen må kjøres i 30 minutter uten å fylles for første gang slik at de første røykene fra Teflon-belegget kan unnslippe når det brukes for første gang! Ventiler godt! Først da kan maskinen brukes til å lage popcorn! 2. Tilberedning av popcorn: Tilberedning i henhold til instruksjonene er nesten perfekt, men følgende bør bemerkes: Instruksjonene sier: «VARME-knappen skal settes til PÅ-stilling, så kan du fylle på olje og vente i ca. -6 minutter til den er oppvarmet." Jeg anbefaler å vente til oljen begynner å dampe og nesten ryke, noe som var tilfellet for meg etter bare 4 minutter. "Skift så TURN-knappen til PÅ-posisjon og tilsett maiskjernene (om nødvendig også litt sukker) og lukk lokket." Ja, du klarer det, jeg ventet 2-3 sekunder etter å ha tilsatt kornene før jeg tilsatte sukkeret, delt i 2 porsjoner til venstre og høyre side av kjelen! Dette betyr at hele haugen ikke ligger på ett sted og rørestaven kan fordele sukkeret bedre. "Kryten må tømmes og varmen skrus av når frekvensen (ca. 2-3 sekunder) av kornene som sprekker avtar." Det betyr at hvis du venter så lenge at korn fortsatt sprekker hvert 2.-3. sekund, så er det for sent. Det var det som skjedde med meg. Resultatet var at sukker brant seg fast i kjelen første gang. Så når tordenværet avtar (en merkbar slutt på mye sprengning, ikke nok), slå umiddelbart av varmen (la svingen fortsette å gå), vent et øyeblikk og tøm deretter kjelen. Dette ble perfekt popcorn for meg og ingenting brant. Angående den brente kjelen må jeg si at kundeservicen var veldig høflige og forståelsesfulle, slik at jeg fikk ny innergryte umiddelbart etter klagen min (erstatning kun med elektrokunnskap!) Tar man hensyn til dette fungerer maskinen perfekt og du kan se frem til svært velsmakende popcorn. En ting til: Jeg anbefaler faktisk å bruke popcornolje – min var raps- og druefrøolje med naturlig smørsmak...rett og slett deilig! Lykke til hvis du velger denne maskinen!

Vis original anmeldelse

for 5 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Popcorn som på kino

Wow, pris-ytelse-forholdet er akkurat her. En robust maskin som virkelig tryller fram popcorn på et blunk. Hold varm funksjon. Enkel, selvforklarende operasjon. Ingenting fester seg fordi potten er belagt. Enkel å rengjøre. Popcorn smaker som på kino. Maskinen er imidlertid tung, så den bør ha en fast plassering.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Denne Pop Corn-maskinen var overskriften på vår sommerskolemesse!!

Med skolens PTA bestemmer vi oss for å investere i en Pop Corn-maskin av god størrelse for å samle inn penger til skolen vår på vår sommermesse og på tvers av andre arrangementer i løpet av året, og det var en så FLOTT IDÉ!! Pop Corn-stativet var det mest populære, vi stoppet ikke maskinen på nesten 3 timer siden vi stadig har kunder som spør etter vår popcorn, kapasiteten til maskinen var god for vårt bruk, siden vi aldri hadde kødannelse, var lett å bruke og innen 2 mødre klarte vi å servere over 400 bøtter med popcorn.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp

Flott anbefaling! Flott design. Lett å rengjøre og bedre popcorn enn på kino.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon United Kingdom

Flott produkt, lett å bruke

Perfekt for jobben tiltenkt, lager massevis av deilig popcorn

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

God popcornmaskin

Etter 14 dager med uregelmessig drift, nå vår anmeldelse. Maskinen gjør et svært verdifullt inntrykk. Alle sideflater er laget av glass. Pent skrudd sammen med metallvinkelelementer. Lokket er også laget av metall. Alt i alt er det ikke noe negativt med førsteinntrykket. Gryten er belagt på innsiden og er som alt annet i interiøret veldig lett å holde ren. Ikke lang ventetid på deilig kinopopcorn. Bruksanvisningen som følger med er forståelig og alt beskrevet kan enkelt implementeres. Min konklusjon: anbefales på det sterkeste!

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Super popcornmaskin

Med denne maskinen kan du lage popcorn som på kino på 3 minutter. 150g er nok til 2 personer, vi brukte bare mer sukker, det var ikke søtt nok. Den første maskinen var ødelagt. Utvekslingen gikk raskt. Hyggelig kundeservice.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Popcorn med sukker er ikke mulig.

I følge support er enheten ikke egnet til å lage popcorn med sukker som på kino. Sukkeret går opp i røyk og brenner. Hvem trenger noe sånt?

Svar fra

Takk for meldingen. Tilbakemeldingen din hjelper oss mye. Vi jobber for tiden med en løsning for å gi deg en bedre handleopplevelse i fremtiden. Vi kan gjøre det. Takk for tilliten.
Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo United Kingdom

Super popcornmaskin

Jeg elsker denne popcornmaskinen. For det første ble den levert i tide, og den lager gode popcorn uten at kjelen brenner. Enkel å rengjøre maskin og superkvalitetsmaskin. Vil anbefale dette uansett når som helst

Svar fra

Takk for positive og oppmuntrende ord. Vi ser frem til å hjelpe deg i fremtiden med å få det gjort. Ha en flott dag!
Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter