Trustpilot
(69) Anmeldelser

Popcornmaskin - rød

kr 4 099,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10010087

|

Modell: RCPR-16E

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 6. juni
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 4 099,00
3+
5%
kr 3 894,05
5+
10%
kr 3 689,10
Viktige funksjoner
  • Arbeidsytelse på 16 liter per time (hvilket utgjør ca. 5 kg popcorn)
  • Innvendig opplyst
  • Kasserolle med teflonbelegg / Kasserolleholder i rustfritt stål
  • Glassplater i herdet glass / Oppvarmet bunnplate
  • Rustfritt stål / Aluminiumslegering
  • Varmeelement med 1600 W effekt / 230 Volt strømkontakt
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 69 anmeldelser

Sorter etter :

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Liten popcornmaskin

med mye ytelse. Belegget i potten kunne vært bedre, men produktet er flott for prisen.

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Perfekt

rask og samsvarende levering

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Liten popcornmaskin

som ikke er så liten. Jeg ble litt overrasket da den enorme pakken kom. En veldig god maskin til prisen. La oss se hva tiden bringer.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Italy

flott produkt

i henhold til beskrivelsen

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

Super popcorn

Perfekt til prisen Rask levering 👍

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Flott maskin

Virkelig flott enhet

Vis original anmeldelse

for 8 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Veldig fint...

Virkelig en flott maskin...Rask levering, lett å "sette opp" flott resultat...Dessverre ble maskinen litt for stor for oss og "de" sendte den tilbake uten problemer!Klar anbefaling!!!

Vis original anmeldelse

for 8 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Bompenger

Vi brukte maskinen kontinuerlig i to dager på 8 timer hver, og jeg må si at popcornet var veldig velsmakende. Maskinen lager kjempegode popcorn og er rett og slett uslåelig til denne prisen.Jeg ville kjøpt den igjen på et blunk. Bortsett fra rengjøringen må du skru og demontere litt, men etter 16 timer uten pause er det mer enn akseptabelt.

Vis original anmeldelse

for 11 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Topp popcornmaker

Hvis du vil ha ekte popcorn som faktisk er belagt med sukker, altså karamellisert – og ikke bare drysset med sukker, bør du absolutt bruke denne maskinen. Her lages ekte popporno og ikke bare puffet iskrem med sukkerdryss. På grunn av dimensjonene egner enheten seg kun til husholdningsbruk i begrenset grad - men hvis du liker å organisere en filmkveld med venner hjemme, eller har en håndfull dverger som løper rundt hjemme med jevne mellomrom, eller planlegger for å gå på barnebursdag oftere, er denne maskinen det perfekte valget for deg. Vektmessig er det absolutt ikke lett å putte under armen, men det er likevel lett å transportere for to personer. – Så det er lurt å sette denne maskinen på et stødig bord med hjul, så kan du enkelt la den jobbe ved siden av fjernsynet og rulle den tilbake inn i lagerrommet på slutten av filmkvelden Maskinen er så stor at du kan ikke brenne hendene på huset, slik tilfellet er med noen andre små maskiner når du prøver å fjerne popcornet. Utførelsesmessig er maskinen fortsatt verdt pengene – spesielt hvis du sammenligner priser på forhånd. Men hvis du vil ha glassruter eller setter pris på ensartede gapdimensjoner, må du grave mye dypere i lommene og vil ikke være fornøyd med denne enheten. Maskinen er veldig enkel å rengjøre, da stort sett alt kan demonteres uten verktøy. Imidlertid må non-stick-belegget i kjelen håndteres som rå egg, dette er et reelt - men også det eneste - svake punkt ved maskinen Popcornet produseres veldig raskt av maskinen, lastevolumet er tilstrekkelig selv for større arrangementer og drives av en lampe som holdes varm og sprø på toppen og av en varmespiral nedenfra. Videre kan den respektive driftsstatusen til maskinen styres ved hjelp av tre brytere, lys med varmespiral, popcorngryte og røreverk i popcorngryta, slik at du kan holde popcornet varmt i maskinen lenge uten å måtte bekymre deg for at restene i gryta vil brenne seg Så hvis du vil ha ekte popcorn og noen ganger trenger større mengder, vil du virkelig nyte denne maskinen.

Vis original anmeldelse

for 7 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Geilomat!

For en del! Seriøst, jeg var litt skeptisk i begynnelsen, spesielt siden jeg umiddelbart fant glasskår i interiøret da jeg pakket det ut. Men disse var tilsynelatende restene av en ulykke under pakking. I alle fall var og er alt intakt og fungerer utmerket Jeg fant ingen skarpe kanter. Det eneste du kanskje bør gjøre er å se nærmere på gryteholderen og kanskje "bøye" den litt; Fordi gryten en gang hoppet ut av holderen under prosessen og alt fettet ble fordelt fint utover skivene. Årsaken var at lokket på en eller annen måte ble sittende fast når du spratt popcornet, og tvang kjelen ut av holderen. Men det var en unik ting. Popcornmaskinen gjorde jobben sin perfekt og alle elsket smaken..."...bedre enn på kino..." er bare en uttalelse!

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter