Trustpilot
På salg
(4) Anmeldelser

Popcornmaskin med vogn og LED-belysning i Retro-design - svart

kr 7 299,00 kr 8 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX18000310

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. tirsdag 7. mai
Viktige funksjoner
  • Fjernstyrt LED-RGB-belysning med 16 farger og mange lyseffekter
  • Effektiv - takket være 1 600 W, den kan den produsere 6 kg popcorn i timen
  • Inkludert tilbehør - leveransen inneholder et målebeger og en porsjonsskje
  • Sikker i bruk - teflonbelegg, automatisk omrøring og overopphetningsbeskyttelse
  • Komfortabel å bruke tiil enhver tid, takket være belysningen
  • Det fine designet lokker til seg kunder.
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vurderinger og anmeldelser


4.8

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 2 år siden Lagt ut på Expondo Germany

God kvalitet til en god pris!!!

Vi kjøpte maskinen til selskapet vårt for å glede våre ansatte og messebesøkende. Det tok 20 minutter å sette opp bilen, så ble maskinen startet og etter rengjøring ble det første popcornet produsert i løpet av få minutter. Til den første stresstesten deltok en barneskoleklasse i 3. klasse. 5 lass forhåndspoppet og så 2 til når klassen ankom. Måten popcornet spretter ut av kjelen er et høydepunkt. Pluss den fargerike pæren med skiftende modus. Farger og moduser kan justeres med en liten fjernkontroll.

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Denmark

Perfekt til mange popcorn

Maskinen er superenkel å betjene og enkel å rengjøre etter bruk.

Vis original anmeldelse

for 7 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Popcorn maskin

Strålende maskin

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

faktisk ganske bra

Maskinen er fin. Popcornet smaker godt. Strukturen er selvforklarende, og svært korte skjematiske instruksjoner er inkludert. Jeg la imidlertid merke til noen negative punkter: 1) Målebegeret som følger med lekket og er for stort. Det betyr at den kun kan brukes i begrenset grad, for eksempel til å tilsette sukker, olje eller mais i gryta, da det ikke er nok plass på toppen. Jeg kjøpte to mindre kopper selv, en til olje, en til sukker. 0,5 poeng fradrag 2) Dessverre var ikke taket på maskinen skikkelig festet, jeg ble senere enig med forhandleren - ingen poengfradrag. 3) Den nedre klaffen kan kun åpnes dersom de øvre vinduene også åpnes - her vil for eksempel ekstra forankring med magneter etc. være en mye bedre løsning. 4) Når du først har fått taket på det og ikke har sultne munner å mette hele tiden, kan du fylle utstillingsrommet til en viss grad med 3-4 lass. Problemet er at den nedre klaffen bare hektes i bunnen - så med en gang du vil lukke den igjen, skyves den opp av popcornet, derfor hekter den av - super irriterende. -1 poeng fradrag. Merk: det annonseres at returfrakten tar 1 mnd vet ikke om du må betale returfrakten selv Maskinen ble levert til meg i 3 deler (nedre del, øvre del, LED lyspære og fjernkontroll kontroll), hvorav noen var ganske store og tunge. Hvis jeg måtte sende disse tilbake til forhandleren i Polen for egen regning, kan jeg spare meg selv for bryet med å sende dem tilbake. Jeg beholdt maskinen og brukte oppskriften ovenfor på nøyaktig samme måte (50g sukker, 50ml olje, 1 nivåskje mais). Rengjøring er litt vanskeligere, spesielt hjørnene kan ikke rengjøres ordentlig. Gryten kan ikke fjernes så lett, så snart den er helt kald, kan du ikke få av det skorpestektet. Bare slå den på igjen og du er ferdig. Strømforbruket er rundt 1550W under belastning. Du kan høre et lite relé når varmeren slår seg av. Jeg kastet det første lasset med olje fordi det luktet sterkt til tross for at jeg hadde renset det på forhånd. Alt i alt et fint leketøy. Bilen er praktisk, men du kan også klare deg uten. Jeg har ikke brukt LED-en og den ligger fortsatt i emballasjen. Jeg vil ikke anbefale en enhet med mindre kraft, heller mer kraft enn 1500/1600W som er annonsert her.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter