Lite vinkjøleskap - 50 l

Artikkelnummer EX10010991 / Modell: RCWI-52L

Lite vinkjøleskap - 50 l

 • Artikkelnummer EX10010991
 • Modell: RCWI-52L
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
2189,00 NOK

Nettopris inkl. toll og frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 100,24 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

Highlights

 • 6 hyller gir plass til opptil 18 (vin)flasker
 • Peltier-kjøler – et svært pålitelig og miljøvennlig kjølesystem
 • Dette er et ekstremt stille apparat med støynivå på 38 dB – blant dem med minst støy på markedet
 • LED-belysning for redusert strømforbruk
 • Ideelt temperaturområde på 11–18 ° C
 • Høydejusterbare føtter på opptil 10 mm – for optimalt feste uansett overflate

Keyfacts

Mange vinvarianter skal lagres og drikkes ved en spesifikk temperatur. Med vinkjøleskapet RCWI-52L kan du sikre riktig temperatur og optimal lagring for din vin. Selvfølgelig kan du også bruke kjøleskapet til å lagre alle andre drikker – og ikke bare på varme dager. Blå LED-belysning belyser kjøleskapets innhold for å fremheve den spesielle stilen til drikkevarene dine. Dette holdbare apparatet er det perfekte tilbehøret til din bar i hjemmet eller for fleksibel bruk på hotell, kaféer eller restauranter.

Kalde forfriskninger med et lite vinkjøleskap fra Royal Catering

 

Med en kapasitet på 50 liter, har dette vinkjøleskapet god plass til å oppbevare opptil 18 standard vinflasker. De seks bølgete holderne er designet for å oppbevare vinflasker i anbefalt vinkel. Denne stillingen lar hver flaske utvikle sin unike aroma, slik at gjestene kan nyte den.

 

Med et støynivå på kun 38 desibel, lager dette vinkjøleskapet mindre lyd enn en malende kattunge. Takket være det ekstremt lave støynivået, kan dette vinkjøleskapet plasseres i samme rom som gjestene dine uten å forstyrre. Du kan også ha vinkjøleskapet i et møtelokale uten at det forstyrrer.

 

Denne modellen er en Peltier-kjøler, som sørger for at enheten raskt vil nå og vedlikeholde temperaturen du har valgt. Dette spesielle nedkjølingssystemet lager mindre støy og vibrasjoner enn klassiske kjøleskap. Det er også pålitelig og miljøvennlig. Apparatet er utstyrt med to ekstra vifter for nedkjøling, som sprer kald luft i kjøleskapet.

 

Med et temperaturområde fra 11 til 18° Ckan du velge den eksakte temperaturen du ønsker at drikkevarene skal holde. Dersom du, i tillegg til hvitvin, oppbevarer øl, sider, brus eller juice i kjøleskapet, kan du justere temperaturen deretter. LCD-skjermen lar deg enkelt kontrollere temperaturen, så vel som å velge mellom Fahrenheit og Celsius.

 

Den flotte LED-belysningen er et visuelt høydepunkt, og lar deg presentere vinen på en flott måte. I tillegg avgir ikke LED-lysene varme slik som tradisjonelle lyspærer, noe som garanterer at temperaturen i kjøleskapet vil holde ønsket nivå.

 

Kjøleskapets dør er laget av tosidig herdet glass, noe som gjør døren veldig holdbar. Området mellom glassene er fylt med luft, noe som skaper termisk isolasjon, og forhindrer at temperaturen overføres mellom kjøleskapet og de varmere omgivelsene. Døren er enkel og stille i bruk.

 

Den pulverlakkerte overflaten er en stilig og flott detalj, som samtidig sørger for at overflaten er motstandsdyktig og holdbar. Pulverlakkerte kjøleskap er bedre rustet mot bulker, fukt, kjemikalier, UV-lys og andre miljøfaktorer, sammenlignet med andre apparater med overflater av dårligere kvalitet. Overflaten reduserer også risikoen for riper, slitasje, korrosjon, falming og andre slitasjeskader.

 

Takket være høydejusterende føtter opptil 10 mm, er dette vinkjøleskapet mulig å plassere på de fleste steder, også der underlaget ikke er jevnt. Designet, inkludert de avtakbare hyllene og de lettstelte materialene, gjør det enkelt å rengjøre kjøleskapet.

Modell
RCWI-52L
Artikkelnummer
10010991
Tilstand
Ny
Materiale, overflate
Pulverlakkert stål
Materiale, dør
Dobbelt glass
Materiale, innsatser
Forkrommet stål
Spenning
230 Volt / 50 Hz
Strøm
70 W
Kapasitet
50 liter / 18 flasker
Temperaturområde
11–18° C
Skjerm
LCD
Kjølesystem
Peltier
Føtter som kan justeres i høyden
10 mm
Dimensjoner, innsatser
27,5 x 27,5 cm
Støynivå
38 dB
Lengde, strømkabel
1,9 m
Dimensjoner (LxBxH)
49 x 34,5 x 67 cm
Vekt
14,1 kg
Fraktdimensjoner (LxBxH)
52,5 x 38,5 x 70 cm
Fraktvekt
15,75 kg

Jeg arbeider med profesjonelle produkter hver dag. For denne videoen sørget jeg for å teste enheten grundig. Du kan ta en nærmere titt på hvordan dette produktet fungerer, og deretter bestemme hvilken modell som passer best for din bedrift. Jeg håper at videoen og tipsene mine vil bidra til å gjøre din bedrift enda mer vellykket.

Kjøkkensjef ved prestisjefylte restauranter i Sydney og Warszawa. En profesjonell og erfaren gastronom.

expert review

Anmeldelse fra Michał Orłowski , expondo-ekspert (29.05.2019)

Utmerket design møter perfekt funksjonalitet

Når man serverer vin, spiller temperaturen en svært viktig rolle. Enhver restaurant burde utstyres med vinkjøleskap, slik at serveringstemperaturen kan tilpasses. Jeg kommer også til å finne en plass til vinkjøleskapet fra Royal Catering hos meg. Det klassiske designet passer til ethvert interiør og kan holde den temperaturen du ønsker. Vinkjøleskapet arbeider nesten lydløst, innehar et elegant lys for fremvisning, og man kan organisere hyllene slik man selv ønsker.

Hva skal jeg gjøre hvis vinkjøleskapet blir ødelagt?

Vi tilbyr våre kunder 3-års garanti på dette vinkjøleskapet og autorisert EU-service. Ta gjerne kontakt med oss!

 • Lite vinkjøleskap – RCWI-52L
 • 6 rom
 • bruksanvisning
0 Basierend auf 1 Bewertung/en

Sorter etter...

Gi anmeldelse
Anmeldelser kommer etter en godkjennelsesprosedyre på hjemmesiden

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Gjennomgå av Fredrik Åhman (25. jan. 2020)
Gjennomgå av Fredrik Åhman (25. jan. 2020)

Tystgående och elegant vinkyl

Fick hem vinkylen idag och är mycket nöjd med den. Den tar upp minimalt med plats samtidigt som den har ett lyxigt utförande. Jag ger fyra stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️