(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10012095

|

Modell: RC-FS_1

Ølbord - tre deler - Royal Catering - 150 kg - Fiolett

kr 2 199,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Fleksibel - sammenleggbar og værbestandig for alle slags arrangementer og anledninger
  • Motstandsdyktig - med en bæreevne på opptil 150 kg hver
  • Romslig - bordet på 1.130 x 680 x 730 mm gir god plass til servering og 950 x 230 x 420 mm benker gir komfortable sitteplasser
  • Enkel - enkel å sette opp eller ta ned og lett å lagre og transportere
  • Holdbar - takket være robuste og glatte polyetylenoverflater og stabile stålrammer

PRODUKTBESKRIVELSE

Fleksibel, værbestandig og robust - ølbordet dekker vellykkede fester!

Uansett om det er hagefester, klubbarrangementer eller rustikke bryllup: Ølbordet RC-FS_1 fra Royal Catering cateringutstyrssamling er raskt å sette opp og gir god plass å feire. Med en lastekapasitet på 150 kg hver, tåler ølbordssettet både godt fylte krus og festende gjester. Etter bruk kan settet rengjøres raskt, brettes enkelt opp og lagres plassbesparende til neste fest.

Gjennomtenkt cateringutstyr for dine gjester!

Med dimensjoner på 1.130 x 680 x 730 mm, tilbyr bordet både en sjenerøs bordflate og den ideelle høyden for å spise eller presentere mat. Benkene på 950 x 230 x 420 mm tilsvarer disse dimensjonene. Den myke brettefunksjonen gir rask folding og enkel transport samt plassbesparende lagring av ølbordssettet. Dette lar deg nøyaktig passe benkene under bordet. Takket være den lette vekten er ølbordssettet i plast også ideelt for mobil bruk ved arrangementer.

Bordplaten og alle sitteflater på ølbordssettet er laget av et spesielt polyetylen som er ekstremt stabilt og svært motstandsdyktig mot syrer, alkalier eller kjemikalier. Den spesielt glatte overflatestrukturen som er mulig med denne plasten, sikrer rask rengjøring. Understellene er laget av stål av høy kvalitet som gir en lastekapasitet på opptil 150 kg. Sist, men ikke minst, imponerer ølhagebordssettet med sin enkle design i tidløs Fiolett, som kan oppgraderes med duker eller trekk i noen få enkle trinn og tilpasses innredning av hendelser.

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 1 anmeldelse

01.06.2023

Stabile Ausführung, die Kinder (8 und 11 J) können optimal Sitzen