Kaffemaskin - 6 L

Artikkelnummer EX20010884 / Modell: RCKM-WOF6

Kaffemaskin - 6 L

 • Artikkelnummer EX20010884
 • Modell: RCKM-WOF6
 • I produktserien siden: 2018
 
 
 
1271,20 NOK

inkl. mva inkl. frakt*

Betal inntil 24 avdrag av 58,20 NOK med Klarna

Lær mer

Varen er på lager, leveringstid ca. 5-8 virkedager

Kaffemaskin - 6 L

Highlights

 • stor kapasitet på 6 liter – opptil 60 kopper i en brygging
 • maksimal vanntemperatur på 85 °C
 • konstruksjon av rustfritt stål
 • en justerbar termostat sikrer konstant temperatur
 • sikker i bruk og enkel å rengjøre

Keyfacts

Kaffemaskin - 6 L

Trenger du en kaffemaskin som kan holde følge med dine kunders kaffedrikking? I så fall er en RCKM-WOF6 kommersiell kaffemaskin fra Royal Catering det rette valget for å utvide utvalget av cateringprodukter. Denne 2-i-1-enheten er ideell for både brygging og for å holde din aromatiske kaffe varm. Med denne brukervennlige 6-liters kaffemaskinen, kan du spare mye tid når du produserer store mengder kaffe. Men ikke bare det, du gir også dine kunder og ansatte den perfekte følgesvenn for å hjelpe dem gjennom hele dagen – enten det er på hoteller, kafeteriaer, kontorer eller store møter.

Den beste kaffetrakteren for buffeer og store arrangementer

 

Kaffemaskinen kan holde opptil 6 liter vann, som betyr at du kan lage rundt 60 kopper på 100 ml hver per brygging. Når det gjelder kopper med større volum, vil antall kopper du kan lage per operasjon bli redusert. Den integrerte fylleindikatoren viser hvor mange liter vann du har fylt på. Takket være denne, vil du også kunne se når du må fylle på mer vann. Derfor er denne maskinen perfekt egnet for ethvert kjøkken, enten det er lite, middels eller stort.

 

Huset er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, som både har en profesjonell glans og utrolige hygieniske egenskaper. Det er også motstandsdyktig mot urenheter som rust, vannflekker, korrosjon og drikkerester. Kaffen forblir nøytral i smak og lukt. Fordi konstruksjonen er av høy kvalitet, er maskinen enkel å vedlikeholde og rengjøre. Individuelle komponenter som håndtak, tappekranen og dryppebrettet er laget av plastikk.

 

Med en kraft på 1.150 watt, lar den automatiske termostaten deg raskt brygge innholdet opptil maksimalt 85 °C. Enheten er enkel å betjene via bryteren. Vannet skyves oppover gjennom perkolatorrøret og drypper ned på det malte produktet. Det renner gjennom den malte kaffen, og blandes igjen med det resterende vannet under. Denne sirkulasjonsprosessen gjentar seg, og vil kun bli avbrutt når kaffen oppnår ønsket styrke. Så snart kaffen er klar, lyser det grønne lyset umiddelbart. Ikke bekymre deg om du ikke er til stede! Temperaturen vil holdes konstant, for å sikre at kaffen ikke blir kald. På denne måten har enheten et økonomisk energiforbruk.

 

Når vanntanken er tom, slår enheten seg automatisk av og garanterer maksimal sikkerhet takket være den innebydge beskyttelsen mot tørrkoking. Perkolatoren er også utstyrt med en overopphetingsbeskyttelse, som automatisk slår av utstyret dersom det nærmer seg overbelastning. I tillegg gir den forsterkede kabelen ekstra beskyttelse samt en stabil strømforbindelse.

Høy kvalitet i produksjonen betyr enkel rengjøring og vedlikehold

 

Beholderen er utstyrt med to store cool touch-håndtak på sidene, som forenkler transport. Disse er utstyrt med et plastbelegg for å beskytte mot varme. Håndtaket på lokket beskytter også hendene dine mot brannskader. Sikkerheten til både deg og andre ansatte har også blitt tatt i betraktning, med en påklistret advarsel for å forhindre ulykker.

 

Med tappekranen og den komfortable spaken, kan kaffen direkte fylles i en kopp. Anti-dryppeventilen sørger for at du kan helle i varme drikker på en ren og dryppfri måte. Denne fungerer to-veis. Hvis spaken står i en vertikal stilling, er strømmen stengt. Hvis spaken skyves fremover horisontalt, åpnes strømmen helt til spaken manuelt skyes tilbake til startposisjonen. Trykker du på spaken horisontalt mot baksiden, åpner dette også strømmen. Dette er imidlertid bare når spaken trykkes ned, ellers vender den tilbake til startposisjonen.

 

For enkel rengjøring, tilbyr vi en lett tilgjengelig beholder med et avtakbart lokk samt et ekstra dryppebrett ved føttene til kaffemaskinen. Dette samler alt søl, og du kan enkelt fjerne og rengjøre det. Du kan også rengjøre det i en oppvaskmaskin.

 

Takket være det kostnadseffektive permanente filteret, trenger du ikke å bekymre deg for å bytte filtrerpapiret. Resultatet er at du ikke bare sparer penger, men også dyrebar tid! Bruk denne tiden til å optimalisere din aromatiske kaffe!

Modell
RCKM-WOF6
Tilstand
Ny
Materiale
Rustfritt stål
Spenning
230 V
Kraft
1,150 W
Maksimal vanntemperatur
85 °C
Volumkapasitet
6 l
Minimum vannmengde
2,5 l
Kapasitet per brygging
60 kopper på 100 ml
Bryggetid
Omtrent 55 min
Beskyttelsesfunksjoner
Overopphetingsbeskyttelse, cool touch-håndtak
Strømkabel lengde
1,5 m
Dimensjoner (LxBxH)
33 x 30,5 x 42 cm
Vekt
3,5 kg
Forsendelsesdimensjoner (LxBxH)
31 x 31 x 47 cm
Forsendelsesvekt
4,1 kg

Jeg arbeider med profesjonelle produkter hver dag. For denne videoen sørget jeg for å teste enheten grundig. Du kan ta en nærmere titt på hvordan dette produktet fungerer, og deretter bestemme hvilken modell som passer best for din bedrift. Jeg håper at videoen og tipsene mine vil bidra til å gjøre din bedrift enda mer vellykket.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

 • Kaffemaskin RCKM-WOF6
 • Dryppefat
 • Perkolatorrør
 • Beholderlokk
 • Filterbeholder
 • Beholderstøtte
 • Børste
 • Skrape
 • Bruksanvisning