På salg

Gjenstand: EX10012079

|

Modell: RCKM-30

Kaffekanne - 0,8 L - rustfritt stål - svart

kr 579,00 kr 829,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Optimal – volumet på 0,8 L er egnet for flere kopper, mens kannen fortsatt er praktisk
  • Holdbar – lite vedlikehold og robust rustfritt stål er perfekt for drikke
  • Trygg – behagelig å bruke takket være det varmebestandige håndtaket
  • Elegant – tuten med svanehals muliggjør presis helling
  • Fleksibel – kan brukes på induksjonstopper så vel som klassiske kokeplater

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant kaffekanne fra Royal Catering

Livet kan være så enkelt! Før du har målt opp kaffepulveret i filterholderen over kaffekoppen, har den nye vannkokeren din allerede begynt å koke. Bare noen sekunder etterpå, står en nybrygget kopp kaffe foran deg, slik at du kan starte dagen på riktig måte. Kaffekannen fra Royal Catering er rett og slett praktisk, så enkelt som livet bør være!

Tekanne fra Royal Caterings sortiment av cateringutstyr

Tekannen med svanehals er laget av rustfritt stål. Dette materialet er ikke bare spesielt slitesterkt, men er også enkelt å vedlikeholde og korrosjonsbestandig. Dette gjør den perfekt for å koke vann for rask tilbereding av kaffe, te eller buljong. Med et volum på 0,8 L er vannkokeren i rustfritt stål perfekt for flere kopper, mens den kompakte formen gjør den enkel å håndtere.

Induksjonskannen varmes opp på en kokeplate og er egnet for induksjonstopper så vel som for klassiske kokeplater. For å hindre deg i å skålde deg mens du tilbereder varm drikke, er det ergonomisk formede håndtaket ekstremt varmebestandig.

Svanehalstuten ser ikke bare elegant ut, men er også veldig praktisk å helle fra, slik at du nøyaktig kan porsjonere kokt vann. Vannkokeren er ikke bare et overbevisende motetilbehør, men også funksjonell når det gjelder å tilberede varmt vann!

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL