Gjenstand: EX10012860

|

Modell: RCWP-12L

Juice Press - rustfritt stål/jern - 12 l - inkl. 5 muslinkluter - Royal Catering

kr 3 099,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig – med en kapasitet på 12 l kan en stor mengde frukt presses på én gang.
  • Slitesterk – takket være den robuste konstruksjonen i rustfritt stål og jern
  • Hygienisk – tuten i bunnen lar saften renne pent ned i en beholder (ikke inkludert)
  • Praktisk – for bedre støtte kan du montere fruktpressen
  • Enkel – montering er intuitiv, det er en lek å bruke uten strøm, og rengjøring etter bruk er uanstrengt på grunn av det rustfrie stålet

PRODUKTBESKRIVELSE

Lag din egen juice og vin med den manuelle juicepressen i rustfritt stål

Fruktpressen fra Royal Caterings cateringrekvisita er ideell hvis du ønsker å juice store mengder frukt med liten innsats. Den manuelle juiceren passer til epler, druer, bær og annen frukt. Takket være sin store kapasitet til tross for små dimensjoner, er fruktpressen den ideelle løsningen både for den profesjonelle sektoren og for juice- og vinproduksjon i private husholdninger.

Tradisjonelle fruktpresser i moderne rustfritt ståldesign

Tradisjonelt laget av tre og jern, er fruktkurven til denne fruktpressen laget av rustfritt stål for holdbarhet og hygiene. Måten eplepressen fungerer på er imidlertid den samme som for 100 år siden: På grunn av spindeldesignet genererer du et veldig høyt trykk med liten innsats og presser saften helt ut av frukten. Med en kapasitet på 12 l kan du fylle frukt- og vinpressen med en stor mengde frukt og juice den i ett trinn. Basen har en tut slik at du kan fylle fruktjuicen direkte uten tap.

Takket være den solide jernbunnen - som har hull for å skru den fast til en solid overflate for enda mer grep - drar du i spaken kraftig og effektivt for å trekke ut maksimal mengde juice fra frukten du har fylt den med. Den manuelle juiceren er også ideell for bruk utendørs eller hvor en strømtilkobling er vanskelig å nå eller ikke er tilgjengelig i det hele tatt.

Merk: For ideelle resultater, bruk en presseklut av passende størrelse. 5 matchende kluter er allerede inkludert i leveransen. For å enkelt hakke frukten før pressing anbefaler vi en fruktknuser fra vårt sortiment.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL