Gjenstand: EX10012173

|

Modell: RCBC-18V2

Foodprosessor - 1500/2200 o/min - Royal Catering - L

kr 17 499,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Universell - allsidig bruk, fra kjøtt til grønnsaker
  • Romslig - veldig stor kapasitet på L
  • Kraftig - kraftig 2200 W motor med 1500/2200 o/min
  • Lett å rengjøre - hus og blad i rustfritt stål
  • Praktisk - åpning for påfylling og gjennomsiktig lokk

PRODUKTBESKRIVELSE

Hakk kjøtt og grønnsaker med foodprosessor fra Royal Catering

Foodprosessoren RCBC-18V2 fra Royal Catering er designet for bruk innen restaurant og har et høyt arbeidsvolum og en effekt på 2200 W. Den profesjonelle enheten er ideell for knusing, miksing og skjæring kjøtt, grønnsaker, urter eller ost. Nyt fordelene med å bruke denne holdbare, effektive og praktiske enheten!

Kraftig hakker til mat for catering

Takket det praktiske og attraktive designet er kjøkkenkutteren det perfekte tilskuddet til ethvert moderne kjøkken. Foringsrøret og bollen er laget av av høy kvalitet og er lett å rengjøre. Fire sklisikre gummiføtter på undersiden av enheten sikrer et solid fotfeste og riper ikke opp arbeidsflaten.

Foodprosessoren er perfekt for elting, knusing eller hakking av mat. Bladet er laget av og kan brukes sammen med sure eller salte matvarer. Bladets utførelse av høy kvalitet sikrer perfekte kutt uten å skade enheten.

Enheten fra Royal Catering betjenes enkelt og intuitivt. Enheten slås av og på via kontrollpanelet. Du kan også velge mellom to rotasjonshastigheter (1500/2200 o/min og bruke pulsknappen for intensiv kutting. Du bestemmer om du vil at maten skal kuttes grovt eller delikat, og du kan behandle mange ulike matvarer raskt.

Skålen kan tas ut og har et totalt volum på L. Plastdekselet beskytter mot sprut, reduserer driftsstøyen og gir deg full kontroll. For optimal synlighet i bollen er en visker integrert i lokket. En påfyllingsåpning i lokket brukes til å tilsette ingredienser. Skålens sidehåndtak sikrer en praktisk og enkel transport.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL