Trustpilot
(2) Anmeldelser

Fermenteringstank - 8 L - 0 - 150 °C - rustfritt stål

kr 2 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10012758

|

Modell: RCBM-8CFP

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Leveringstid ca. 5-9 virkedager
Viktige funksjoner
  • Stor – opp til 8 L
  • Praktisk – med tømmekran, dobbelt tømmesystem, trykklås, åpning for rør og luftventil.
  • Mobil – to håndtak for enkel transport
  • Enkel – lett å rengjøre og betjene
  • Slitesterk – høykvalitetsdesign laget av robust og matsikkert rustfritt stål
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 2 anmeldelser

Sorter etter :

i fjor Lagt ut på Expondo Portugal

Fryktelig

Fryktelig

Svar fra

Takk for at du ga oss beskjed. Vi ønsker alltid å hjelpe og forbedre. For å gjøre dette trenger vi din støtte for å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Sammen skal vi klare det!
Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Amazon Germany

Egnet for det tiltenkte formålet

Leveransen ble annonsert til lørdag, men leverandørens «live tracking system» var tilsynelatende ute av drift denne dagen. Vannkokeren var godt pakket og polstret. Ved første øyekast var alt bra Da vi inspiserte det nærmere var kantene på borehullene merkbare, så ren avgrading ser annerledes ut Et mislykket boreforsøk kan også ses i termometerhullet. Festet til det medfølgende gjæringsrøret var allerede installert i lokket, noe som ifølge monteringsanvisningen (de finnes ikke som vedlegg, du må få det fra produsentens nettside) måtte gjøres først. Teflontapen (som ifølge instruksjonene ikke følger med) fulgte også med. Enten tidligere retur eller tilleggsservice fra produsenten? Jeg vet ikke. Så i henhold til instruksjonene, rengjør grundig før første gangs bruk. For å gjøre dette tok jeg silikonforseglingen ut av lokket og kjørte et hvitt kjøkkenhåndkle rundt kanten Ja, du bør absolutt rengjøre det, for det var svart etter handlingen, har sikkert fortsatt rester fra poleringen. Jeg la det i oppvaskmaskinen og de kritiske punktene i lokket ble tørket av igjen Montering av avløpskran og termometer gikk raskt, så første bryggeforsøk. Kjelen har 8 liter, jeg prøvde en oppskrift på 5 liter, dessverre hang termometeret over væsken under denne aksjonen.. Uansett begynte det å gjære, vannkokeren tettet tett, og etter 4 dager hadde jeg 3-4, 5 % i ingefærøl. .Det er alt borte nå, og jeg kan fortsatt skrive denne anmeldelsen :-) Alt i alt er den brukbar, utførelse på min modell har forbedringspotensial, derfor kun 4 stjerner.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter