B-varer
Våre B-varer er stort sett returnerte varer eller produkter som er blitt brukt til utstilling. Det kan forekomme mindre bruksmerker eller små riper. Alt blir testet før det blir lagt ut for salg igjen. Retur- og reklamasjonsretten gjelder som normalt.

Gjenstand: EX20011102

|

Modell: RCPT-BBWS-1

B-varer Vogn til popcornmaskin - blå

kr 2 999,00 kr 3 699,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 1-3 dager

100% trygg betaling

  • Romslig - stort overflateareal og innvendig rom med dør for tilbehør
  • Praktisk hylle på siden av vognen og en arbeidsoverflate på 37 x 51 cm
  • Ergonomisk - arbeidshøyde på 94 cm
  • Portabel - enkle å manøvrere med fire hjul og to bremser
  • Robust - stålkonstruksjon som er holdbar

PRODUKTBESKRIVELSE

Popcornmaskinen som tar all oppmerksomhet

Denne praktiske popcornvognen fra Royal Catering er det optimale tilbehøret til popcornmaskinen. Vognen gjør at salget av fersk popcorn både blir enklere og mer komfortabelt. Den har en optimal høyde på 95 cm som er en god arbeidshøyde, spesielt om du planlegger å selge popcorn på lange eventer. Utover dette er vognen RCPT-BBWS-1 av stål lakkert i blå noe som gjør den til et blikkfang. Slik kan du få oppmerksomhet for den pene vognen og maskinen din. Popcornvognen egner seg optimalt for offentlige arrangementer, festivaler, karneval, sirkus eller fester.

En elegant vogn til popcornmaskinen din

Gjennom sin sjenerøse størrelse på 37 x 51 cm, gir vognen god plass til popcornmaskinen din og tilbehøret du har med deg. Du kan legge tilbehøret ditt i det innebyggede oppbevaringsrommet i vognen. Dette kan for eksempel være poser til popcorn, maiskorn eller olje. Sånn sett er du alltid godt utstyrt.

Med popcornvognen fra Royal Catering forblir du mobil og fleksibel. Vognen er enkel å manøvrere med sine fire hjul. Du kan sette på bremsene på de to små hjulene hvis du har funnet en plass hvor du ønsker å bli stående. Det praktiske håndtaket gjør denne vognen enkel å transportere. Den solide og robuste konstruksjonen av ark av stål sikrer lang levetid for den blå popcornvognen. De store gummihjulene er utstyrt med aluminiumsfelger i sølv som garanterer komfortabel mobilitet og oppmerksomhet.

Enkel å sette sammen: Popcornvognen leveres med alle nødvendige deler for rask og enkel montering. Vognen egner seg for bruk med popcornmaskiner, men også til andre maskiner med samme dimensjoner. Det er ditt valg: Du kan bestille vognen alene eller som del av et sett med popcornmaskinen Royal Catering.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILTE SPØRSMÅL