B-varer

Gjenstand: EX20012296

|

Modell: RC-WC88

B-varer vinskap - 88 L - Royal Catering - pulverlakkert stål

kr 6 699,00 kr 8 299,00
Prisen inkluderer MVA

Klar til å sende!

Leveringstid ca. 7-10 dager

100% trygg betaling

  • Variabel – justerbar temperatur fra {{temperatur_range_162_temp}} °C
  • Stillegående – driftsvolum på bare 44 dB, et av de mest stillegående drikkekjøleskapene på markedet
  • Justerbar – høydejusterbare føtter sikrer stativ på ujevne gulv
  • Økonomisk – glassdør med dobbeltlags herdet glass og klimavennlig R600a sikrer en konstant temperatur
  • Klassisk – svart pulverlakkert stål og LED lys for en hyggelig atmosfære

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant drikkekjøleskap med variabelt temperaturområde på 4 - 18 °C

I den frittstående drikkekjøleren RC-WC88 fra Royal Catering kan du avkjøle og vise frem juice, vann, brus, brennevin og vin. Den subtile LED-belysning og elegante matt-svarte design gjør den ideell for bruk i restauranter, bensinstasjoner, på arrangementer, catering, utstillingsstander, i barer eller på kontoret. Du kan selvfølgelig også bruke drikkekjøleskapet på private fester med venner.

Stillegående, økonomisk og miljøvennlig – vinskap fra Royal Catering

Med et driftsvolum på 44 dB er enheten knapt hørbar og en av de mest stillegående kommersielle flaskekjølerne på markedet – perfekt for bruk i et område der det er gjester eller kunder. I mørkere omgivelser sørger den atmosfæriske LED-belysningen for en hyggelig atmosfære og en attraktiv presentasjon av drikkevarene.

Den kommersielle vinkjøleren med glassdør har en kapasitet på 88 L og 6 justerbare hyller, som er nok plass til å oppbevare flasker i forskjellige størrelser. Oppbevaringsrommene kan inneholde opptil 28 drikkeflasker i standard størrelse. RC-WC88 mestrer ujevne gulv med letthet, fordi føttene kan justeres med 10 mm og tilpasser seg ujevnheter. Dette betyr at drikkekjøleskapet vil stå stabilt i alle rom.

Materialet av plast på innsiden er svært lett å rengjøre. Det ytre dekselet er laget av pulverlakkert stål som ikke bare gir et estetisk utseende, men også pålitelig beskytter drikkekjøleskapet mot korrosjon. dobbeltlags herdet glass-døren setter forfriskninger tydelig i rampelyset og sørger samtidig for en konstant temperatur. Drikkekjøleskapet kjøler konstant ned forfriskninger ned til 4 - 18 °C, selv på varme sommerdager.

Den miljøvennlige kjølevæsken R600a (isobutan) er en av de mest brukte kjølevæskene i privat og kommersiell sektor i dag på grunn av dens lave påvirkning på drivhuseffekten. Det har ingen negativ effekt på ozonlaget. Kjøleskapets karakteristiske egenskap er høy kjøleytelse med lavt strømforbruk.

TEKNISKE DETALJER